Miresele anului 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Raza de soare spune:
Si... fetelor, ghiciti a cui zi e azi ? A nasului mare ! Sa-mi traiasca ! Dar maine o serbeaza si mergem la tara, in Dambovita, unde s-ar putea sa ramanem peste noapte, iar duminica... acasa, Bucuresti, ziua mea ! Cu toti nasii, familii... Diseara si maine dimineata go cu puiu' la cumparaturi pt. duminica...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
Si ia ghiciti a cui zi e azi ? A nasului mare ! Dar maine o serbeaza.. ne ducem la nasii nostri, in Dambovita... duminica acasa, sa serbam fetita... ce obositor... ![]()
Raza de soare
Raza de soare spune:

Na, ca nu am vazut la timp ca a lut msj si l-am scris iar pe scurt. Deh, dc. merge prost netu...
Raza de soare
krelia spune:
Raza, pregatesc doar daca nu se ridica cu pretentii!!!
Daca scapa porumbelu' din gura....H2O la minus 300 de grade scap si io in caditza ![]()
![]()
oricum, tu ai prins ideea ![]()
Gio, pai, cum sa nu te asteptam, normal!!! Auzi la ea! Tu numai sa anunti si noi, tzushti cu pancarta!! 
Uf, si io care ziceam ca azi e mai relash...de unde...treaba, coane Fanica!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
tigrutz spune:
Raza de soare
sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lumea asta...
Fetele, cand facem domne'intalnirea aia sa ne cunoastem si noi? ![]()
krelia spune:
tigrutzule, zau ca nu stiu!!
Mie mi-ar conveni in week-endu' asta, ca iubi al meu o sa fie ocupe si decat sa stau benoclata toata ziua pana termina el, cu ochii in TV, mai bine ies la o citirica cu voi ![]()
Numai ca Raza, pleaca in wee asta.....ralu, sigur nu vrea sa vina fara iubi ei
, mai ramana s-o intrebam pe nicolici ![]()
In principiu, tu cand ai vrea? Si, cam pe unde? ![]()
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Buna , fetelor !
Eu sunt noua printre voi . Si eu ma casatoresc anul urmator iar vara asta o sa am logodna. O data exacta inca nu s-a hotarat dar ma bucur si sunt o viitoare miresica !
Pupici si felicitari din suflet miresicilor !
Ioana-Cristina
nicolici26 spune:
Fetelor, neata!
Din pacate nici eu nu pot veni - maine zi plina - o expozitie de tablouri, facut niste poze si apoi HSt in vizionare de restaurante (avem o lista cam lunguta :)...asa ca luni va impartasesc impresii ... multe zic eu ... ![]()
krelia spune:
Fete din Buc., pana mergem s-o asteptam pe Gio cu pancarta, ce ziceti de un miting sambata, la urmatoarea locatie:
Barul TRAFFIC - Bd. Burebista 2 (zona P-ta Alba Iulia)
Inca nu am stabilit ora de intalnire cu ralu, dar locatia este arvunita!
Se mai inscrie cineva? ![]()
26 august 2006

poze
si bb 15+