Miresele anului 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Krelia, am melodia, dar n-am Brasoveanca... si-mi place mult !
Si eu am probleme cu incaltarile, ca stau pe picior mic... 36... si ce gasesc sa-mi placa... " N-avem asa mici... " . Uite, chiar nu-mi pusesem problema dc. sa-mi iau pantofi de pe acum... eu am zis ca mai e timp... dar nu e idee de lepadat, sa gasesc ceva care-mi place si sa iau... Dar dc. la anu' vad altceva ? Bun, nu deranjeaza o pereche-n plus, dar as simti ca-mi tradez primii pantofi de mireasa...
Cumnata-mea, de ex., are nunta peste 2 luni si in afara de invitatii, n-are nimic. Si tot zice ca are timp... pai normal, dc. vrea sa-si ia rochia din Europa... si sa zica, eventual, ca a luat-o dintr-un magazin mai scumput... gen... Lipscani... Ca in Eu o rochie costa 2 mil, iar pe Lipscani, 3-4... si sunt identice.
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Pai atunci zii adresa de mail aici sau in PM ca sa ti-o trimit, nu??
Voi va vaitati ca nu gasiti masura voastra, iar eu sunt exact invers: cand ma hotarasc la ceva...mai gaseste de unde nu-i ca 37-le se da ca painea calda!! Drept pt care, anul trecut mi-am luat 2 perechi de sandalutze identice, difera doar culoarea!
raza, Europa? Fugi de aici...nu-mi vine sa cred...hai, te duci in Europa, iti mai gasesti una alta, nimic de zis...da' sa-ti iei tot de acolo rochia de mireasa, asta zau ca nu-s de-acord!!! Ce naiba....aoliooooo
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Kreliut, zi si la bebe... cum fac sa scrie si la mine, jos, Nicoleta & Marian ?
Pai, in loc de "Atat timp cat mai putem zambi...." scrii Nicoleta & Marian. sau tu vrei sa fie un link pe care sa apesi sa te duca in alta parte (ex. un album cu poze)
quote:
Si mai vreau si chestia cu miresica de 2006, sub nickname...
Pentru asta, trebuie sa mai cresti, asaaa...cam vreo 600 de mesaje si inca vreo 2 stelute. trebuie sa ai 1000 de puncte ca sa-ti poti atribui o titulatura. Ah, si apropos, miresica de 2006 sunt eu, tu gaseste-ti alta titulatura!
quote:
Cand raspund altei miresici, faza cu " Quote "... cu copierea raspunsului, stii tu...
In loc sa apesi pe "raspunde la subiect" vezi ca in dreptul fiecareia, in bara de submeniu exista niste iconite, PM, o foicica cu un creionas (la mesajul tau - adica ti-l poti edita), o alta foicica cu o sagetutza verde intoarsa - care inseamna quoute.
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by nicolici26
....pe 3 Septembrie - Palatul Snagov.
Nu stiu cum vor fi celelalte, dar asta cred ca va fi un vis....am o presimtire
O prietena de-a mea s-a dus la nunta unei foste colege de generala care a facut nunta la Palatul Mogosoaia....nu-ti mai zic cat de impresionata a ramas...de absolut tot!!!
26 august 2006
tigrutz spune:
Raza de soare, sunt de acord cu tine, dar nu stiu sa-ti spun exact cum e treaba cu banii aia in plus (nici macar nu stiu daca sunt 5 E, cam suma asta mi-au spus-o pe la restaurante) Ideea e ca la Casa Ardeleneasca eu nu-mi fac probleme ca ma vor fura, ii cunosc pe patroni si stiu ca sunt foarte corecti. Ei mi-au spus un pret aproximativ (au fost macar cinstiti si mi-au spus, macar sa stiu la ce as putea sa ma astept, sunt restaurante unde semnezi contracte fara sa specifici pretul si pe urma ai surprize). Mie oricum mi s-a parut un pret bun, in comparatie cu alte restaurante si cu serviciile pe care le ofera.
Cum este?....este o casa veche boiereasca, cu etaj (au restaurant si la etaj, dar noua ne ajunge parterul), la intrare este un hol de primire cu bar, canapele de piele si semineu, au si o terasa afara foarte draguta si intima. Plus ca ferestrele sunt pline de flori (muscate rosii) care trebuie sa recunosc ca dau o imagine foarte eleganta. Mie chiar mi-a placut.Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi si sa-l vezi, ca nu sunt eu foarte coerenta in exprimare la ora asta
Krelia, merci mult pt listuta si stai linistita ca sigur n-a vazut nimeni ca ai gresit acolo un picut (dar lasa ca aflu eu unde stai si sa vezi atunci )...
Si da, vreau biserica aia, pt ca am fost amandoi botezati acolo si am inteles ca e foarte bine sa te cununi unde ai fost botezat. Sa nu mai zic ca-mi si place biserica
Giova spune:
Doamne, are omul putina treaba si voi umpleti o pagina!!!
Noi avem o mare problema cu nunta:NASII.
pt. botez i-am gasit, sper sa accepte, dar mai mult ca sigur va fi da.
In schimb pt. nunta....nimic.
Avem prieteni, care am vrea sa ne naseasca, dar sunt necasatoriti.Si cei casatoriti, sunt ok, dar nu ca prieteni.
Ce sa facem? Nu cautam tipi cu bani, dar cu care sa ne intelegem super bine si sa ne ajutam reciproc.
Tot speram ca pana la anul sa gasim ceva, dar incept sa pierd speranta.
Plec in pauza de masa.
poze
gio si bb 15+
krelia spune:
tigrutz, nu ai pentru ce!
las ca poate cand o veni si Gio in Buc., tragem un miting cu apropae toate miresicile de 2006, ca ralnied, oana si magdala...mai greu ...sau poate, cine stie
Gio, nasii bebeului sunt casatoriti?? daca da, ati putea rezolva problema in felul asta...mai stii?
Eh, si pana la urma, daca chair nu veti gasi, trebuie gasita solutia de compromis....
26 august 2006
tigrutz spune:
Giova iubita, nu mai fii asa trista, mai ai un an pana atunci sigur veti gasi nasii potriviti...
Si noi am avut ceva probleme, pt ca prietenii nostri nu sunt casatoriti si noi vroiam niste nasi tineri si de care sa fim apropiati, nu vroiam pe cineva doar asa, sa fie.Asa ca l-am ales pe fratele si pe cumnata mea si au fost foarte, foarte incantati. Sa nu mai spun ca se si implica foarte mult, am avut intr-adevar noroc
anangel_lexi spune:
Giova, stai linistita, deja te agiti pentru nasi??? Noi am gasit nasi abia in aprilie, adica cu 6 luni inainte de nunta. Asa ca ai tot timpul sa gasesti...
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
nushulica spune:
si noi la fel ne-am gasit nasii cu cateva luni inainte de nunta dar sincer nici nu am cautat mai devreme si nici nu am fost refuzati asa ca nu te stresa draga
Giova spune:
Fetelor sau doamnelor ca..., va multumesc ca ma incurajati.
Tigrutz nu putem apela nici la surori, de ce?: sora mea este mai mica cu 4 ani, iar cumnata divortata. Si parca nu as vrea din familie.Familia e familie, nasii, nasi.
Krelia nasii pt. bebe sunt casatoriti, tineri(30 ani)profi universitari si nu pot avea copii.Iti dai seama ca l-ar papa pe al nostru. E fam. aceea din Timisoara de care-ti ziceam.
Dar parca pt. nunta, n-am indrazni sa-i punem.Acum in toamna se casatoreste sora lui in Italia, au luat pamant pt. casa si vor sa inceapa cat mai repede.Si nu indraznim sa le mai punem si nunta noastra in spate. Pt.botez nu e asa cheltuiala si sigur vor accepta. Poate si cu nunta va fi ok, dar ne e rusine noua, nu vrem sa intindem prea tare coarda.
hai ca m-am lungit destul.
poze
gio si bb 15+