Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va rog frumos sa ma ajutati, nu am apucat sa va citesc in urma, sunt la servici, e groaznic, dezgustator, cred ca am cu nervii si ma paste o depresie adanca, mi-e dor de Giulia ...
Am o problema: de ieri are cate un scaun mai moale, mai apos, am sunat azi pediatra si mi-a zis sa-i dau "apa de pe orezul fiert", nu am apucat sa-i cer detalii ... cert e ca i-am dat sa pape numai banane, pilaf cu carnita, branzica topita si nimik ... si sunt departe de casa ... diseara am sa-i prepar orezul ... mi-a mai zis sa cumpar carbonat de calciu, hai ca v-am tampit, scuzati-ma ... DAR cum se prepara orezul, adika la cata apa cat orez ??? ??? ???
Nu-mi spuneti va rog frumos ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Vorbiti de nazbatii? Sa incep?
Intr-o minunata zi, cand Vic inca nu mergea in picioare, mare liniste. Ma apuc sa il caut si il gasesc intins pe jos, in dormitorul nostru. Era foarte fericit: lingea parchetul!
Duminica, lume multa, el printre picioarele tuturor, incercand sa agate sticle, pahare si orice se putea trage. La un moment dat il vad mestecand cu foc ceva si balosind o culare maro... Nu aveam nimic cu cacao sau ciocolata prin zona... Cand reusesc sa ii desfaac pumnul gasesc o bucata de napolitana. Nu mai aveam napolitane in casa de vro 2 zile. Pe unde o gasise? El stie. Asa ca am luat-o si am aruncat-o (oare de ce?). Si unde se duce cupilu meu? Glont la cosul de gunoi sa-si recupereze gustarea
Si apropo de gunoaie: pampersii nu trebuie sa stea in gunoi, ci la el pe covor, larg deschisi, in parc mucurile de tigari se colecteaza sau stergem trotuarele de praf, ca deh, e cam mizerie.

Asa ca noi sa fim fericiti, ca neuronii mei deja sunt plecati in vacanta!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tot eu ca mi-a plecat seful ...

Rox - cum a fost in vacanta ? Poze ??? ??? ???

Amironeanu - m-am uitat pe poze zilele trecute, suuuper !!!

DoamnaBibi - sa radem, ne dai voie ?

tuturor celor ce sarbatoresc zilele astea !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana, !!!
Cind ma gindesc ce ma asteapta si pe mine ... chiar ca neuronii or sa-mi plece in vacanta ... ma tem ca definitiv !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Eu mai vroiam sa va zic ceva dar chiar ca am uitat!
Mamagiuliei la o canuta mica de orez pui 4 canute de apa...ceva de genul asta...daca ai cartea Caprarilor scrie acolo la retete.
Roxi lasa ca si Alex face niste crize de isterie cand vrea ceva si nu-i dau...sau ma rog facea in parc ca era aglomeratie,multi copii,multe jucarii(chiar daca din alea avem si noi acasa nu le vrea pe ale lui) si vroia el toate jucariile,nu le dadea la nimeni.Imi venea sa-l bat cu mana mea,zau ca nu stiu cum m-am abtinut
De lins....linge parchetu,covorul,papucii(pe astia daca-i prinde),asa ca nu mai am nevoie de mop...ma gandeam sa-i pun o salopeta de muncitor...macar sa faca curat ca lumea...sa se ia tot praful...cand ti-e lumea mai draga il vezi pe jos stergand parchetul,gresia....Gunoiul este o mare atractie si pt noi...daca eu pun ceva in gunoi el se chinuie sa scoata ca deh...noroc ca nu prinde usa deschisa de la dulapul unde tinem cosul de gunoi,dar de ieri o deschide fara probleme asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor dragelor, da' aveti nazdravani, nu gluma!!! pupici la toti neastamparatii

daria - pentru probleme cu scaune moi sau diaree exista un remediu natural excelent, garantat si super rapid: frunze de salcam! sa ii dai sa mestece cateva si o sa vezi ca se rezolva imediat. metoda testata de noi la viroza digestiva a alexandrei. sanatate grabnica!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, fierbi orez normal, 1 parte orez, 3 cani apa. zeama i-o dai sa bea. e bine ca ii dai pilaf. auzi...da branza topita? de ce? ca nu prea e indicata ptr copii...nici macar ptr adulti! in conced fuse ff frumos. daca dai 2 pagini inainte am mai zis cite ceva.
Danule hihii asta e cu napolitanele .....ca tine! sa-ti aduc aminte cum ai venit la intilneala cu punga dupe tine??
iepurele meu mai nou de la caldura are pielea super sensibila - cind maninca si ii curge supa sau mincare pe piele ii apar pete rosii....care dispar in 15 minute maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

si Matei are aceeasi problema, Rox, si cu urlatu' de nervi cand nu e ca el si cu petele pe piele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Am apucat sa vad si eu ceva poze...

Leeloo,ce bine-i sta lui Stefan tuns....sigur ca-l plac mai mult fetele asa.Imi place bicicleta.Si mi-a placut si localul unde i-ati taiat motul....da'pe farfuria aia ce era, ca tare bine arata

Dana , v-am vazut si pe voi...frumoase poze.Si vad ca Victor mai are putin si merge fara ajutor.

Locul preferat al Andreei este sub masutza de la telefon....isi trage sub ea sticlele goale, bilutzele colorate, chei...si sta acolo cocosata si chinuita minute intregi....mai da din cand in cand cate un cap la masa da' nu zice nimic

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Vad ca mai sunt si alti copilasi cu probleme de pete de la caldura - si Stefan face la fel, la inceput am crezut ca e vreo alergie, dar am vazut ca-i trec repede...
Nu mi-ati spus nimik de vaccinul asta, Tetracoc - face vreo reactie urita? Roxi, stii ceva?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput