Bebelusi de nov-dec 04 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

quote:
Originally posted by Ele

Buna!!
De doua zile suntem mai fresh...
Am fost plecati la tara , unde am tinut plodul cat mai mult afara si de la ora patru (PM) fara somn deloc. Asa ca am avut doar doua treziri pe noapte si acuma parca iti mai vine sa traiesti.
Simmina, poate si a ta mai prindea cate o jumatate de ora de somn pe la 6 ( a mea asa facea). Nu o mai lasa sa doarma deloc, plus ca penultima masa este importanta, aia in jur de 6-7. Eu ii dadeam iaurt chior dar in ultimele zile i-l dau cu banana sau cereale. De ex aseara a papat doar 50 ml lapte la culcare dar mi s-a trezit dupa 5 ore.Acuma sa vedem si la noi cum mai merg urmatoarele nopti.
Va pup si sa aveti o saptamana buna.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Ele, ce frumos ar fi...numai ca, mai nou, refuza si mincarea, inclusiv iaurtul de la 6...Ea, care iubea iaurtzelul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mamici carora nu prea va dorm copiii noaptea, as vrea sa va povestesc ceva pe scurt: dar inainte mentionez ceea ce a subliniat TRY, adica nu toti copiii sunt la fel!!!!!! Inainte sa ne mutam din camera lui Paul, caraia tot timpul si se trezea si de 5-6 ori/noapte, dar de cand dormim in sufra, copilul meu doarme neintors noaptea, ba mai mult, ma duc eu la ora 7 sa ii dau laptele, asa ca, va sfatuiesc sa incercati sa nu mai dormiti cu ei in camera, sau, am mai auzit o varianta, cum ca puteti stinge veiozele noaptea..la noi nu functioneaza asa ..am incercat!!! BAFTA!!!!
Ma [regates si eu de plecat la operatie..poate o sa intru diseara sa povestesc cum a fost!!!!! Pupici, pa pa.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

hop si noi, intr-o vizita scurta scurta.

Poate ati citit deja sau poate nu, insa am zis ca incercarea moarte n-are, asa ca mi-am permis sa navalesc peste voi cu rugamintea de a arunca o privire www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52651" target="_blank"> aici atunci cand aveti timp.

la pitici si toate cele bune la mamici !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Onitza bafta la operatie sa te intorci buna de maritat !!!
Cat despre pireu in Capraru parca scrie 200-220ml, al meu ar manca si 300 daca l-as lasa dar mi se pare prea mult, nu vreau sa-i dilat stomacelul, ca oricum daca mananca mai mult decat 220-230 maxim da afara dupa.Asta la noi...
Si cum adica sa-i stingi lampa ???adica dormiti noaptea cu lampa aprinsa ?? la noi e bezna si nici nu m-am gandit niciodata ca bebe are preferinte...somnul e somn.

Waw Ele si ce faci cu ea de la 4 nedormita pana seara ? ca alex daca nu doarme la pranz 3 ore si spre seara pe la 8, juma de ora, e capiat si-mi face mare scandal !!! Oricum va dorim odihna buna noaptea, sa fie pe drumul cel bun, sa te mai lase si pe tine un pic la somnic.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele nu mai pot de fericire:KEN a facut kk la olitza.l-am fotografiat repede cu telefonul si i-am trimis mamei pozele pt ca ea m-a batut la cap sa-i cumpar olitza si sa incep a-l obisnui cu ea.zis si facut:ne-am dus cu el intr-un magazin si i-am aratat toate olitele posibile.a intins manutele spre una care avea un michey mouse asa ca i-am luat-o.dimineata l-am pus pe olitza imediat cum s-a trezit si spre surprinderea mea l-am vazut cum se scremea.o sa o pun si pe seama coincidentei dar sunt sigura ca se va invata pana la 1-1,5ani.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

ONITZO sanatate multa,multa iti doresc

STEFANIA mie mi s-a stricat tel asa din senin si nu mai am nici un nr de tel in memorie.lasa-mi un pm sau suna-ma!

Gandacico voi chiar aveti de gand si un al 3-lea bebe

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

TRY am procedat astazi ca tine si sa stii ca a tinut figura only 10min ca apoi a inceput sa planga.perseverenta e mama intelepciunii asa ca nu ma las cu una cu doua.

cuscra tot face fitze DENY a noastra?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Mai fetelor am zis sa fiu si eu de treaba cu fiimiu si sa-i fac si altceva de mancarica acum, mai ales ca el e foarte receptiv la papica, sa fie ceva de bagat in gurita si sa-i gadile papilele...asa ca am luat cartea care a circulat pe aici despre diversificare si cu retete si am rasfoit-o...cica reguli : nu sare, nu zahar, nu albus de ou, nu lapte de vaca pana la 1 an nici macar in compozitii....apoi retete : galusti cu ou, pui cu sare, piureu de cartofi cu lapte, papanasi cu sare, zahar...etc.Asa ca am lasat-o balta si deocamdata imi strofoc eu nitel creierasii...

familia nebunica

Mergi la inceput

Bits si pe mine ma bate soacra la cap cu olita, asa ca am zis sa nu fiu cap sec si sa intreb si eu mamici cu experienta cand au avut succes real si nu intamplari cum tinzi si tu sa crezi ca a fost kk de astazi, plus ca am citit tot felul de articole ...concluzia e urm ; ori e precoce si va intelege acum ce inseamna ud si va cere el, ori astepti pana copilul e pregatit fizic si mai ales psihic sa faca la olita, ceea ce la majoritatea copiilor se intampla undeva intre 12/18 luni si 24 luni.

familia nebunica

Mergi la inceput

da miky stiu ce vrei sa spui nici eu nu sunt de parere ca trebuie fortzat dar daca toata chestia asta e facuta ca o joaca poate da roade.

fetele va propun ca in locul listei cu diversificarea sa facem o listuta cu mancarea preferata a fiecarui copil asa ne mai inspiram si noi cu mancarica bebeilor.

de exemplu lui Ken ii plac mult piureurile din mar copt+morcov fiert+zeama de portocala sau cartof+ficat+unt+o linguritza de lapte praf si brocoli+cartof+morcov+unt+o ling de lapte praf

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput