Bebelusi de nov-dec 04 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

POZE IN ALBUMUL "LA PISCINA"

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Paxela sunt super pozele de la piscina
Toata lumea arata super dar in special bebicii sunt niste frumosi si draguti, manca-i-ar mama pe ei
Si imi place de Silviu cum sta acolo langa carucior langa delfinas...bravo lui ca incepe sa umble si lasa doctorii sa zic ce vor ei
Si Mihaita e un dulce si mi se pare ca e mai dolofan la fata, s-a mai ingrasat, nu-i asa Felis?

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Fetelor,sunt aici!
Nu v-am uitat,va citesc,si m-am uitat la toate pozele.
Din pacate,cum nu am vesti bune,nu mai scriu despre noi.
Deocamdata.
tuturor.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vio, curaj, aici nu suntem sa dam numai vesti bune. Suntem sa le impartim pe toate, bune si rele, suntem sa ne ajutam unele pe altele, un soi de ajutor pe care nu-l putem avea din alta parte (descarcarea sufletului e un maaaare ajutor de care avem nevoie noi, femeile - ce sa faci ,asa suntem croite). Suntem aici sa invatam unele de la altele, caci nu exista mame mai bune si mame mai putin bune (adica nebune ), ci doar MAME. Si dincolo de asta suntem femei. Sin dincolo de asta suntem oameni, cu nevoi, cu slabiciuni, cu limite... ca doar nu a aparut o noua generatie de roboti de care eu n-am aflat.

Mai mici inotatori, va mananc cu fulgi cu tot. Piticuti draguti ce sunteti voi.
Alex, cand am fost prima data cu el la apa mare, a fost la un lac care nu avea apa stravezie, ci era o culoare inchisa. Nu a inteles el ce-i cu treaba asta si nu i-a placut deloc. N-am putut sa-l bag in apa. In schimb a doua zi am fost la piscina, unde apa era clara ca aia de acasa de la baie-baie. Si ce ne-a mai placut sa dam din aripioare...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by florypop

Luminita, super pozele din Franta. Dar ati plecat fara noi....... Ce mai face Tudorica? Se mai da in leagan?

Pupici,

Flory si Andrei

A fost foarte fain in Franta, 6 zile dar abia asteptam sa ma intorc la copilasi. A fost prima oara cind am stat departe de Tudor ma i mult timp.

Tudorica se mai da in leagan dar mai putin fiindca acum vrea sa stea mai mult in fundulet. L-am pus deja in premergator dar nu prea stie ce are de facut. Deocamdata se joaca cu jucariile de acolo. In rest s-a cam rasfatat cit a stat la bunici dar il aduc eu pe calea cea buna, nici o grija.

Va pupam si noi

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Mai VIO,sa stii ca maninci bataie .Spune tot ce ai pe suflet ,bune rele , de cite ori sa-ti mai spunem ca nu plictisesti ? Daca noi nu te intelegem ,atunci cine ?

ONITZA ,mii de scuze ,nu mi-a mers reteaua de cartier ,apoi pina am citit tot ,pina am reusit sa scriu ....Pon-emo costa 210 000 lei vechi .

Andreap e la mare ,se relaxeaza ,ce-i pasa de noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

TRY sa stii ca ai dreptate,cred ca lui ken ii e frica sa nu fie parasit,de asta face asa.toata ziua vrea numai cu mine.seara adoarme in patut iar in timpul noptii se trezeste plangand si il iau la noi in pat.

am sa pun si eu fotografii maine cred ca abia am reusit sa fac curateie in casa si sa-mi umplu frigiderul.cica sotul meu facuse curat,la el asta inseamna doar dat cu aspiratorul si aranjat haine.nu va spun ca praful era de 1cm.cred ca nu-l stersese de cand am plecat eu.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

A venit socrul meu sa-l plimbe pe Andrei ,asa ca am si eu timp sa ma relaxez :sa dau cu mopul ,sa sterg praful ,sa gatesc , sa fac ceva cumparaturi , . Ieri am fost la parintii mei si mi-au ramas toate treburile pe cap .

Intrebare :voi le puneti putina sare bb in mincare ? Pe mine ma bate familia la cap sa-i pun ,dar eu nu si nu pina la un an .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, eu i-am pus la inceput in piureul de legime, in ideea ca asa mi s-a parut ca-l papa mai bine. Acum nu-i mai pun deloc, dar am citit ca rinichii lor nu sunt pregatiti pentru asa ceva.
I-am dat spanac, l-a papat si ieri cand vorbeam cu nasa mea mi-a spus ca spanacul contine acid oxalic si ca n-ar fi tocmai indicat. Acum asta este, merg sa caut pe forum ca era o discutie pe tema asta!
Am mai facut si noi progrese. Ieri s-a ridicat singura, tinandu-se de marginea patutului. Am fost asa fericita, mai ales ca eu nu am incurajat-o sa se ridice.
David (Simona) si Horia (Alina), sa fiti cuminti, ca voinici sunteti si mancaciosi!
Simona, de-abea astept sa ne revedem, cam in doua saptamani sper sa fiu mai libera!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

quote:
Originally posted by diana2004

A venit socrul meu sa-l plimbe pe Andrei ,asa ca am si eu timp sa ma relaxez :sa dau cu mopul ,sa sterg praful ,sa gatesc , sa fac ceva cumparaturi , . Ieri am fost la parintii mei si mi-au ramas toate treburile pe cap .

Intrebare :voi le puneti putina sare bb in mincare ? Pe mine ma bate familia la cap sa-i pun ,dar eu nu si nu pina la un an .

diana2004

Nu ii pune sare ca predispune la hipertensiune!

Mergi la inceput