La France (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Cata, dar ce lume nebuna!!!
Mik, vacanta placuta!
Chatonel, hihi, auzi, ne trimite pe motanu', asta nu se poate ca Adélie are un soricel (doudou-ul ei) si e periculos un motan!

Mirunda, si mie imi pare tare rau, dar lasa ca vii tu pin' la urma, din pacate in toamna n-o s-o mai intilnesti pe Aurelia si apoi si florile mele or sa fie uscate... Dar asta sa fie singurul nostru necaz!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Otilia, merci de invitatie, dar esti prea departe pt mine, mai ales in situatia delicata in care ma aflu (ati vazutara ce lady sunt?)
Mi-ati facut o pofta de ciorbita si de telemea cu rosii (boala veche la mine) de ... am dat iama in ardei umpluti

La capitolul cuptoare: noi am cumparat acum 3 ani unul Siemens, cu programare, usa rece ("porte froide") si piroliza si l-am platit 700. E adevarat ca nu ne spala pe dinti, dar incercam sa ne multumim cu asta!
Nu mai stiu cine se plangea ca arde mancarea, v'ati gandit la un minuteur micut separat pe care poti sa-l iei cu tine pe unde umbli si esti sigur ca-l auzi? Nu costa mare lucru si este la fel de eficace!

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

In primul rand drum bun si vacanta placuta, Mik, sa te intorci cu bine si odihnita!
Apoi, urez intlnire placuta fetelor care se vor vedea sambata sau duminica, faceti poze, nu uitati ca avem un album comun!
Apropo de album, Mik mi-a transmis si-un cont pe hotmail, dar m-am tot rasucit, n-am inteles la ce ne foloseste!

Despre martorii lui Jehova: pe mine au incercat sa ma convinga cand eram in Romania, imi amintesc ca eram gravida si ma cam plictiseam in casa (seara) asa ca i-am poftit inauntru sa aud ce aveau de spus.
Am facut schimb de insigne, de tricouri, de impresii, aveam rdv o ora pe saptamana, joia seara (sotul meu de pe atunci profita si-si facea de lucru pe afara), doar ca nu au avut noroc, ca eram eleva prea silitoare pentru ei: cum de la o saptamana la alta imi propuneau cate un subiect de discutie, eu ma documentam (ajunsesem sa cunosc Biblia pe de rost)si joia, le scoteam frumusete de lista cu intrebari si inadvertente (in ceea ce spuneau), ca dupa vreo doua luni s-au lasat singuri pagubasi. Asta care venea era un italian care urma sa fie transferat la Campulung, asa ca la ultima intalnire mi l-a prezentat pe cel care urma sa-l inlocuiasca, un incepator, saracul, care cand a vazut cum sta treaba cu mine, n-a mai sunat la usa mea in veci.
Eu nu zic "Nu, Doamne fereste!!! " si nu-mi scuip in san la o adica iar daca accept sa stau de vorba este pentru ca vreau sa aud si alte puncte de vedere. In schimb, daca mi se par ca devin agresivi (in sensul ca intind coarda prea tare) o termin repede cu ei. In fine, zic si eu, ca in afara de experienta de care v-am povestit, altele n-am mai avut. Ba, o data aici, acum cativa ani, cineva a sunat la interfon sa intrebe daca poate sa-mi lase o documentatie in cutia de scrisori. M-am gandit ca daca era o bomba, nu ma intrebau inainte. Cand am recuperat "docomentele" insa, ca si Catalina, le-am aruncat direct la cos nu de alta, dar daca in Romania aveam timp de ei, aici, situatia este alta.

Tac.
O dupa amiaza placuta!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir źtre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Si de ce zici ca te-ai suparat pe biata femeie, Cata?
Hai sa te distrez: acum niste ani, in tineretea mea flower-power, inchiriasem o mansarda in plin centru, eram cea mai fericita, teatrele aproape, locurile de munca la fel; ma trezesc intr-o sambata dimineata cu doua tanti martorite la usa, tocmai ce-mi facusem o cafea si ma pregateam de-o noua zi de munca, ele tot dadeau sa ma-"ncrestineze", cand imi vine ideea salvatoare, le iau frumusel revistuta, pun o scrumiera pe ea, mi-aprind tacticoasa o tigare, le dau fumul in nas si-ncep sa le explic cat sunt eu de toleranta cu toate cultele religioase, desi am si eu religia mea, termin tigarea, golesc scrumiera in revistuta cea frumos colorata, o fac ghem si le explic tot tacticoasa ca eu nu las niciodata scrumiera murdara Nu le-am mai vazut a doua oara si zau ca nu stiu de ce, da' nici lipsa nu le-am simtit-o, e drept! Acum parca n-as mai face asa, am mai imbatranit, deh, nici macar nu mai fumez... Stai ca mi-a picat o fisa, mie la ziua aia de educatie civica mi-au spus ca Francia e tara laica, cred ca ai dreptul sa-i spui lu' tanti aia ca depui o plangere impotriva ei, poate se sperie si nu mai vine.
Nadia, uite-o ca sa nu te mai necajesti
Otilia, daca reusesc sa ma teleportez, ma primiti si pe mine la-ntalneala voastra? De ciorbica nu zic nimik, nici de gradina. Si nici nu va povestesc ca eu si Cata am reusit sa ne vedem
Mik, vacanta placuta!
Mirunda si , lasa ca pana in septembrie negociez cu jumatatea mea si poate vin si eu. De regula, prin septembrie noi mergem la generali (soacra-micul general, socru'-marele general), pe-aproape de Paris si, poate, daca ma port frumos, primesc dezlegare de la stapanire sa va vad si pe voi. Mama, ce mai visez eu aici, poate-mi cade perna...
Ce noutati sa va mai spun? Am trimis un dosarel la Aix, pt un DU pe limbaj gestual, dar de-acum sunt Toma necredinciosul...
Precis voiam sa va mai spun ceva, da' din motive de varsta nu mai stiu ce Revin mai tarziu, daca nu uit
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mik, vacanta placuta in Romānia!

Otilia, mie tare mi s-a facut dor de Bretagne, da' de cind cu piciulica nu mai miscam pe (aproape) nicaieri. Juliei nu-i place in masina, cred ca e unica si n-am curajul sa plec cu ea la drum lung. Da' ma repet...ce mi-ar place daca-as putea ajunge un picutz la mareeee!

Eu nu ma sfiesc sa trimit la plimbare pe toti aia (ce exprimare pe capu' meu!) care ma deranjeaza. Ca sint la usa sau la telefon e tot una. In special aia de la telefon ma enerveaza; suna pe la ora prinzului si mai pun si intrebari idioate. Acu' vreo citeva saptamini a sunat una, bonjour Mme X, ati cistigat un telefon mobil, va face placere? La care io', sec, raspund nu. Nu le trintesc telefonul, le spun au revoir si le urez o zi buna, dar nu-i las sa ma agate, daca ma intreaba daca sint proprietara le zic ca sint chiriasa si invers, daca ma intreaba de incalzirea pe gaz le zic ca am electrica si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Maria de ce m-a enervat acea individa k a insistat prea mult knd eu ii spuneam k nu vreau sa ascult ce vrea sa-mi spuna k am religia mea pe care nu o las iar ea nu poate ne vedem pt un coucou cand mai trece pe aici.dar o las in plata ei nu stau sa-mi mai bat capul cu ea.
Fetelor nu v-am spus dar eu si maria ne-a vazut k nu stam asa de departe si sper sa repetam experienta..si poate cu alte fete care mai sunt aici in sud.
Cele care pleak in vacanta bucurati-va de ea..
si pentru toate..;
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Ura ............am vazut focul de artificii chiar din camera mea..si fuse si se duse..noapte buna fetelor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Buna seara fetelor!! Tocmai s-a terminat focul de artificii la mine in sat!! pacat ca Anna doarme deja,mi-ar fi placut sa vada si ea!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Otilia, daca mai e valabila invitatia, noi venim. Daca avem unde dormi, am putea trece chiar de sāmbata dupa-masa, ca sa putem vedea si marea. Iar daca nu, venim duminica. Eu nu stiu inca ce sa aduc, ca nu sunt mare gospodina...dar fac eforturi ! Ma mai gāndesc eu...

Azi sunt cu nervii la pamānt...tatal lui Carmen (mama mea de suflet) a murit azi-diminata. Pe de alta parte, cred ca maica-mea a innebunit !!! Sau eu am innebunit...Nici nu mai stiu. Dar vreau o pauza ! Sau un psiholog !

PS : Aurelia, in albumul tau am vazut o poza ingrozitoare. Ce cauta acolo? Chiar m-am speriat cānd am vazut-o, Doamne Fereste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si va scriu un banc de la care rād isteric de o ora:

" Cica se plimba James Bond prin padure. Si la un momendat se intālneste cu un melc. Politicos, James Bond se prezinta:

- Bond. James Bond !

Iar melcul raspunde :

- Melc. Melc Codobelc ! "

Mergi la inceput