Mamici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 14
AC spune:
Laura25 si Isabelle ce frumosi sunt puii vostri doi la punguta
Grozav!
Oana C brava cu lactatia... ufff si eu am repus-o pe roate ca dupa spital se facuse Marc David un suparacios s-un mofturos. Hi hi imi plac pozele cu Eva. E o papusa. Eyu am fost azi putin la mare si mama mi-a facut si mie o poza... Cand am vazut-o m-am ingrozit... sunt vinetie de oboseala![]()
Adriana ia uite ce repede a plecat buricutzul lui Aidan. Noi inca il mai avem... dar si la galusca a tot stat incapatanat buricutzul.
Burticilor la odihna ca vedeti voi apoi. 
Andreea si galusca
si brotacelul 
irinabungau spune:
Neatza burtici, mamici si bebici,
Se pare ca nu s-a mai trezit nimeni asa devreme, noi ne-am trezit... de foame!!! Nici nu mai indraznesc sa ma sui pe cantar!!! Acum vreo 2 sapt. aveam deja +17kg , asa ca acum nici nu indraznesc sa vad cum stau...
Mamini, tare faine sunt modelele de tapet, cred ca si costa o carca de bani... Cred ca esti nerabdatoare sa te muti la casa noua, sa-i faci camera printesei Duracell pe gustul tau...
AC, si nu vrei sa ne arati si noua poza???
Pupici, ma bag in pat poate mai fur o ora de somnic...
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
delia grozav spune:
Buna dimineata burtici si mamici.
Eu am avut ieri seara contractii din 5 in 5 minute de la 22 pana pe la 1 dar nedureroase dupa care s-au rarit si am adormit.
Exact figuri din aste facea si Adi si ma tot plimba de geaba pana la spital. Acuma unt mai linistita ca stiu cat trebuie sa fie de dureroase sa fie travaliu real
.
Si a mai aparut ceva ciudat, parca am auzit sau citit undeva de asa ceva dar nu imi amintesc unde. Voi aveti vreo idee?
E ca un bazait
la nivel pubian si mai am si acuma nu mi-a trecut. Ce-o fi si asta?
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt
corbioana spune:
Neatza
si dormiti cat mai mult care puteti ca eu una sunt chiauna de somn...bem o cafeluta cu lapte acum...
Delia bagaj facut tot treburi socoteli?? Ca vaz ca se apropie treaba
multa bafta tinem pumnii sa fie ok si cat mai putin dureros!
Bazait?? Hmmm nu prea stiu cum o fi asta. Pe mine ma durea insa in zona pubiana si aveam contractii destul de dese, si cam durea rau ca ma speriasem si eu aveam programare in 2 zile la operatie.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
delia grozav spune:
Isabebelele2 si Laura sa va traiasca ingerasii.
Adriana felicitari pentru buricut, la baie cu voi
.
Irina ma bucur ca ti-ai revenit.
Bontul ombilica nu trebuie pansat. E bine chiar sa nu il acoperi cu parte de sus a pampersului ca sa se uste mai repede. Se stergecu spirt sanitar la fiecare schimbat de pampers si atat. Se mai sterge putin cu spirt si dupa ce a cazut pe locul ramas. Eventual daca ramane GRANULOM adica o zona necicatrizata se puncteaza cu nitrat de argint 3% doar pe granulom, nu pe piele, de vreo 2-3 ori. Nitratul de argint s-ar putea sa nu ti-l dea de la farmacie decat cu reteta si trebuie folosit doar daca e o zona mare necicatrizata daca nu, e de ajuns si alcoolul.
Atentie nitratul de argint pateaza definitiv hainele si pe piele ramane vreo saptamana negru.
Legat de silicoane, si eu am folosit cu Adi Avent. Acuma o sa incerc fara, ca parca stiu mai bine sa imi formez sfarcurile si sper sa mearga. Se poate folosi si o seringa de 10 ml la care se taie capatul, se baga pistonul pe partea cealalta si se pune pe areola cu partea unde era pistonul inainte, se face vid si se formeaza sfarcul.Asta ar trebui sa va arate cum se face asistentele in maternitate.
irinabungau spune:
Dede, deci se apropie momentul, yuppyy!!!! Am mai auzit si eu de chestia cu bazaitul jos de tot, nu mai stiu cine spunea ca este capusorul lui bebe care creaza presiune in col... cred ca se pregateste sa deschida usa catre lumina... Esti pe aproape, iti tinem pumnii!!!! 
Irina si bebe 35 sapt.
delia grozav spune:
Oana aveti grija cu uraganul. BRRRR
Kulta pulsul normal e intre 60 si 100/minut si in sarcina e normal sa fie spre limita superioara ca inima e suprasolicitata.
Ioana, bagajul e facut numai apa si merele nu le-am pus.
Si Adi nu vroia numai pe spate. Ai grija doar sa dea bine aerul afara dupa ce mananca, Adi a varsat de cateva ori dupa ce l-am pus in pat si m-am speriat, dar nu a patit nimica.
Adriana si Monica. Legat de decalotare exista doua curente. Sa se faca de la nastere sau sa il lasi in pace cel putin 6 luni. Oricum eu va sfatuiesc sa incercati usor la baita si daca nu merge nu insistati singure fara ajutor avizat, deci Monica daca asistenta a reusit mergeti mai departe , si faceti la fiecare baita.
Adriana la tine vezi ce zice medicul sau asistenta.
Mamini foarte frumos caruciorul si nu mi se pare nici prea scump. Cu camera copilului mi-ai dat si mie o idee. Sa vedem poate facem pe viitor ceva asemanator la Adi in camera.
irinabungau spune:
Dede, ce bine este cand vin sfaturi de la o persoana avizata, uite 
!! Am dat copy la ce-ai zis mai devreme si pastrez tot ce-mi poate folosi intr-un folder special, daca am nevoie de ceva caut repede acolo. Doamne ce bine ca te avem printre noi!!!
Ioana, draga de tine, imi imaginez ca esti zombi!!! Si noi o sa trecem prin ce treci tu acum, datr cand va veni vremea noastra sa umblam ca zombi prin casa deja Andrei o sa fie maricel si n-o sa te mai terorizeze, o sa vezi!! Pup dulce pe ginerele meu, si pe cuscra!!![]()
![]()
Irina si bebe 35 sapt.
anis spune:
CONTINUAREA .... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52893" target="_blank">Mamici de iulie-august(64)
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
RETETA: Prajitura plina achi de caise.
Pentru blat:
250 g faina, sare, 90g zahar, 125g unt, 1 ou.
Pentru umplutura:
1: 1 conserva de compot de caise 850 ml, sau 1/2 kg caise proaspete, 500g branza de vaci nu prea grasa, 100g zahar, 2 linguri de amidon alimentar, sare, 200ml frisca, 4oua, 1lingurita coaja de lamaie rasa.
Deasupra la final reteta scrie zahar pudra eu am pus frisca.
Turnati faina pe o planseta, adaugati un varf de cutit de sare sin zaharul pe deasupra faceti o adancitura. Taiati untul cubulete. Puneti-le peste faina. Spargeti un ou, batet-il impreuna cu 3 linguri de apa calduta si adaugati la ingrediente. Framantati-le bine, pana cand obtineti un aluat omogen. Modelati o sfera din aluatulobtinut, inveliti-o in folie de aluminiu si dat-o 30 minute la frigider.
2:scurgeti caisele de sucul din compot, taiati-le felii nu prea subtiri(cam in 8). Frecati intr-un castron branza de vaci cu zaharul, amidonul alimenter, unvarf de cutit de sare, frisca, ouale si coaja de lamaie.
3:Preincalziti cuptorul la 180 grade(adica mediu). Intindeti aluatul intre doua felii subtiri de plastic, pana obtineti o foaie cu diametrul de 26 cm (eu am facut un patrat ca asa e tava mea).Asezati-o intr-o forma de sufleu, arajati-i marginile. Intindeti masa de branza peste foaie, apoi neteziti. Asezati feliile de caise pe toata suprafata prajiturii. Dati la cuptor 45 minute. Lasat sa se raceasca, apoi serviti-o taiata in felii si presarata cu zahar pudra(plus frisca sugestia mea).
Poafta buna.