Mamici de iulie-august (63)
Raspunsuri - Pagina 12
blackpanterro spune:
Irina, nu l-am pastrat, era prea yaky :).
O sa ii facem baita deseara, abia astept sa il vad batand din picioare in apa.
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
anis spune:
Delia, pupici si ai grija…in curand o sa o tii pe Medeea in brate.Apropo, printre numele favorite si pt puita mea era si Medeea..
Monica-Elena, cum e cu subacvaticul?
Corbioana, citeam… cate intrebari ai!!…olalala, da’ cate am eu…asa ca fetele cu bebei, invatati ca sa avem si noi de unde invata..
ancutzathree..ne dai de veste cand vine bebicu’ ,da?
Gabirus 
caterina71, andre_ea, Katink, delia,simonaci79,Zena0,irinabungau,mamini,kulta si toate fetele..va multumesc pentru cuvintele voastre…
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Isabelele2, super pozici..ce dragalasi sunt..te asteptam san e povestesti mai multe.
Laura25.ce draguti sunt.mor dupa gemeni..si mai ales pereche..
Blackpantero .
pt buricutzul lui Aidan…..
Fetele chiar..am tot citit, am vazut ca unele dintre voi i-ati facut baie si inainte sa-I cada buricutzul..cum faceti asta?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Anis, hai ca iti spun eu, ca stau bine cu teoria... sa vedem practica!! In primul rand se pune putin apa in caditza, si bebe se spala cu buretelul pe tot corpul evitand zona cu buricutzul. Zona aceea trebuie sa ramana uscata ca sa se poata vindeca buricutzul. O sa-ti arate in maternitate sper... trebuie oricum protejata zona cu buricul, pansat f. bine acolo!!
Sau pe masutza de infasat, cu buretelul, spalat pe portiuni.
Mamici, daca am spus prostii va rog sa ma corectati!!!!
Pupici,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
ZenaO spune:
Ioana, merci de incurajari.
Laura, sunt mortali gemenii! Doi dintr-o lovitura, o sa fie minunat sa-i vezi crescand pe amandoi.
OanaC, poate aveti noroc si nu o sa fie probleme la voi in zona, Dne fereste! Si Eva e dulce rau si doarme in toate pozele.
Mamini, eu zic sa profiti de instinctul de cuib al tatalui cat poti, pe al meu l-a tinut o zi, insuficient din pacate.
Adriana sa ne povestesti cum a facut flacaul in baita. Mi-l imaginez dand din toate cele de placere.
Anis, nasti peste o luna si nu te-ai horarat inca cum o botezi pe papusica? Intreab-o si pe ea si daca te pocneste nu-i place, daca-i spui un nume si sta linistita ala e.
Zina si bb Matei 35 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
mamini spune:
Kulta, am luat Haberkorn- uite arata asa, doar am luat alta culoare:
http://www.lastenturva.fi/tuotevalikoima/vaunut.kuomurattaat/haberkorn_vaunut.html
si de voiaj am luat Gracco mirage blackwell. si cum spuneam jucarii circa si ultimele prosoape si scutece, accesorii pt carut-fis de ploaie, plasa de tintari, jucarele, un covoras din ala cu jucarii atirnate care se transforma mai tirziu in tunel cu pestisori ...mai am pompa si termometre, pat de voiaj,rahatele...ne spala tati hainutele si asternuturile. suntem aproape gata, dar mai asteptam pina venim- sper!
Doamne, am uitat ce am mai citit...revin, cred.
M
anis spune:
Zena, ...de luni ,implinesc 36 fix si intru in 37...dar de nascut oricum dom'soara decide..cand va fi...
De hotarat cu numele cred ca va fi INGRID ALEXIA....eu una ii zic Ingrid si pe forum bebelina
..
AniS
mamini spune:
Anis, bine ai revenit! e important ca tu si bebitza sa fitzi sanatoase si linistite.
Zina, tati oricum e harnic si face curat, dar acum a rearanjat boxa, a pus lucrurile fetei la spalat ( suntem la a 3-a masina, Dumnezeule, cite i-am luat, nu sunt in toate mintile!), a reorganizat rafturile in bucatarie sa faca loc pt aparatul de sterilizat biberoane, vrea sa monteze patul, sa mute mobila din dormitor( si cu asta nu sunt de acord- am vazut ce a patit Albinuzza)
- glumesc, patutul si masa de schimbat m-ar incurca deocamdata degeaba- avem destul de putin loc in apartamentul asta micut...si pe mine nu ma lasa sa fac nimic, sa nu ma aplec, sa nu ridic, sa nu cumva sa ii deranjez fata ca ma bombane...asa ca il las sa fac el si eu stau ca o...nu mai zic ce.e frumos din partea lui, dar nu-mi place nici mie sa nu fac chiar nimic...adevarul e ca am contractii si ma apuca si de la stat in picioare juma de ora...cred ca are dreptate, ca vrem sa vina puiutza, dar nu asa devreme ca mai are de crescut!
Irina, ce-mi place de tine ca esti in verva, ne tii pe toate cu spiritul ridicat
.
M 34+
anis spune:
mamini 

AniS
irinabungau spune:
Mamini, si eu tre' sa mut mobila in dormitor, ma apuc sa rearanjez la greu... sa montez patutul... toate alea. Dar miercuri, ca am prins vreo 2 vecini care n-aveau ce face miercuri, asa ca...
Anis, eu sper ca mai asteapta totusi bebelina, sa mai puna ceva grasimica pe ea... sa stea pana la 38 sapt, dupa aia e numai buna de iesit in lume...Dar asa cum a fost copil cuminte pana acum cu siguranta va fi si de-acum...
Apropos, mai conduce careva??? Sau sunt singura nebuna???
Mai ce liniste e pe-aici...
Oare ce-o face albinutza??? Nasha n-a mai intrat pe messenger, nici pe forum...???
Pupici multi
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau