Buna! Sa iti povestec problema mea. Sunt insarcinata in 2 luni si la urocultura mi s-a descoperit infectie urinara cu Enterobacter. Eu am mai avut infectie urinara cu E. Coli acum vreo 2-3 ani si am luat multe antibiotice. Acum germenul a capatat o rezistenta mare si medicul ginecololog nu a putut sa-mi recomande nimic. De la medicul de familie mi-a dat no spa max 2tb / zi (dar nu iau decat, cateodata 1tb/zi) si Uricol (ca i-am zis ca-mi face bine). Intrebarea mea este, pot sa iau din cand in cand un pliculet de Uricol, fara sa-i fac rau copilului? Sau stau si rabd,dar trebuie sa merg si la serviciu si mi-e destul de greu.
Multumesc mult,Cristina!
Ciao!Spune-mi te rog, ce tratament ai facut pt e.coli,cat timp, daca ai idee din ce cauza apare si cum se scapa definitiv de ea. Eu am facut a 4-a oara e.coli din vara trecuta si sunt disperata , mai ales ca vrem sa facem si noi un copil.Nu inteleg de ce o tot fac si nici ce sa cred: dr ginecolog zice ca poate fi periculos pt sarcina, iar dr urolog ca n-ar fi o problema.Te rog mult sa-mi raspunzi!Multumesc!
Sanatate si sarcina usoara! Carmen