cum sa ingrasam un bebe?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

am si eu (inca ) o curiozitate: de ce in Romania primeste toata lumea atatea preparate cu nume ciudate ca sa vitaminizeze copiii, ei eu in Austria n-am primit decat picaturile cu vitamina D un an de zile si in rest nimic??!!

fetelor din vestul salbatic, voi va vitaminizati copiii suplimentar? cu ce?

(Aditza mea are 1 an si 5 luni)

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

fetelor, am spicuit putin subiectul caci nu am f.mult timp la dispozitie asa ca daca am inteles eu ceva gresit, scuze...
deci:
si fatuca noastra este o prima balerina( bateam si eu toba mai de mult pe tema aceasta) insa am REUSIT sa trec peste aceasta psihoza .
conditia esentiala a fost sa nu o mai compar cu alti copii , sa nu mai insist cu mancarea ore intregi( deja ajung la o varsta la care instinctual refuza ceea ce este peste masura obligat) si sa nu mai o cantaresc periodic.
sunt copiii vioi , sanatosi si fac progrese ? atunci este in regula.
un pont pe care mi la dat pediatrul: 250 ml de suc de portocala proaspat presat acopera necesarul zilnic de Ca la un copil, atentie insa, inainte si dupa masa cea mai consistenta a zilei(de obicei pranzul).
si fara legatura ,insa pt.intarirea sistemului imunitar, o feliuta de lamaie in ceai sau apa zilnic.
toate astea vi le spun pt.ca medicii de aici nu prescriu vitamine pt.copii sub nici o forma ,desi am insistat in nenumarate randuri.
deci, multa sanatate prichindeilor si la cat mai multe sunculite !

Mergi la inceput