cum sa ingrasam un bebe?
Raspunsuri - Pagina 2
Luizax spune:
Alex ia pikovit de fro luna jumate si ...Raluca....s-a ingrasat mai bine. I-am zis si pediatrului ca ii dau pikovit si SURPRIZA! a zis ca daca ia pikovit 1 lingurita/zi sa NU ii mai dau vigantol (pt. ca pikovitu are vit. D).
Mie mi-a trebuit mult timp ca sa ma impac cu ideea ca asha este felul lui Alex....mai subtzirel. Acum cand ma gandesc ca hai sa il ingrash...ma intreb...pentru ce? Si oricum cand o sa fie maricel o sa aiba shunculitze si o sa se duca la sala sa scape de ele :o)
Eu sunt multumita ca am baiat mare si sanatos. Cu ce m-ar fi incalzit ca era grasun si bolnavicios? cu nimik.
Luizax - karkotash shef!
Raluca spune:
E super daca la voi a ajutat Pikovitul, Luizache, noi l-am luat degeaba. Cat timp ii dai? Eu n-am incercat decat o luna...
Ma, si eu am acceptat ca am o mica balerina da ma 'nerveaza altii..vecini, matusi si alte categorii care-mi vad fata slabuta!!!
Vorba ta, bine ca e sanatoasa si frumoasa!
Raluca si Ilinca
Luizax spune:
Raluca..de fro luna jumate ii dau pikovit si sangrasat 400 de g intr-o luna...ceea ce la aproape un an mi se pare f bine! Cat despre soacre, nashi si alti aia......sa fie sanatoshi, isi racesc gura de pomana! Mai ales cand bebelutzii de prin parc stateau numan casa asta vara ca erau raciti, rosun gat si alte alea.......iar Alex eran cracii goi la soare....kiar ca nu ma interesa ca aia sunt grasunei si el numa mujki. :o)
Luizax - karkotash shef!
Raluca spune:
Super meseriash muschiulosul tau, 400/luna, sa o tina tot asa !
Poate reiau si eu actiunea Pikovit acu' ca mi-ai dat sperante, sa ne traiasca "muschiulosii"!
Raluca si Ilinca
Luizax spune:
quote:
Originally posted by Raluca
Super meseriash muschiulosul tau, 400/luna, sa o tina tot asa !
Poate reiau si eu actiunea Pikovit acu' ca mi-ai dat sperante, sa ne traiasca "muschiulosii"!
Raluca si Ilinca
Raluca, intreaba-l si pe pediatrul tau daca poti sa ii dai si pikovit si vigantol. Eu ti-am zis ca am suspendat vigantolul pe perioada cat ii dau pikovit.
Luizax - karkotash shef!
Raluca spune:
Da Luiza, asa stiu si eu Pikovitul impune sistarea Vigantolului.
Voi Ca ati luat concomitent cu Pikovit?
Raluca si Ilinca
Luizax spune:
quote:
Originally posted by Raluca
Da Luiza, asa stiu si eu Pikovitul impune sistarea Vigantolului.
Voi Ca ati luat concomitent cu Pikovit?
Raluca si Ilinca
Calciu luam in continuare, 1 lgtz/zi. Mai ia si Fe plus vit. C, mai am un pik si termin a doua sticla de sirop hausmann si a zis doctorul sa nu ii mai dau fier porma. Asha ca o sa ramanem numai cu Ca si pikovitu'...si daca am kef vit. C.
Luizax - karkotash shef!
danis spune:
asta cu pikovitu' n-o stiam, asa ca voi intreba si eu medicu'; dar vreau sa va mai intreb ceva, daca tot veni vorba: n-am mai gasit ferrum hausmann (la 2NA ne-am dus pana la urma cu reteta gratuita) si ne-a dat in loc fer sol. ce stiti despre acest produs?
cat despre ingrasat, nici nu incape vorba, nici la noi, dar sunt supermandra ca in zece luni n-a racit deloc deloc, n-a facut o data febra, si e tare isteata si vioaie; desigur e greu de depasit contraperformantza lui alex, dar si noi facem parte din club, asa ca va dorim tuturor sanatate, ca de ingrasat vom avea timp!
Daniela si bb Anda
Raluca spune:
Luiza, ce fel de Ca ia Alex? Eu in Cj am gasit doar sirop Pharco, ce sti de el? Citeam pe forum ca cica nu s-ar asimila Klumea...adevarat sau nu? in Buc. exista alta forma de Ca mai buna?
Daniela, dr. zicea ca fe haussman e mai bun decat fer sol-ul datorita efectelor aupra tractului digestiv, fe fiind un produs iritant ptr. acesta. mie dr. de familie mi-a dat fer Sol dar pediatru suplimentar a zis Fe haussman-asa ca am platit si am luat fe haussman. in Cluj exista, fe haussman..daca vrei iti trimit.
Raluca si Ilinca
Luizax spune:
[quote]Originally posted by Raluca
Luiza, ce fel de Ca ia Alex? Eu in Cj am gasit doar sirop Pharco, ce sti de el? Citeam pe forum ca cica nu s-ar asimila Klumea...adevarat sau nu? in Buc. exista alta forma de Ca mai buna?
Daniela, dr. zicea ca fe haussman e mai bun decat fer sol-ul datorita efectelor aupra tractului digestiv, fe fiind un produs iritant ptr. acesta. mie dr. de familie mi-a dat fer Sol dar pediatru suplimentar a zis Fe haussman-asa ca am platit si am luat fe haussman. in Cluj exista, fe haussman..daca vrei iti trimit.
Raluca si Ilinca
Da ma Raluca...acian Bucurejt e alta lume, ploo cu siroape super pe noi :PPppPPp. Tot Calciu Pharco ii dau, de unde altul (cealalta varianta e Ca natural...io ii dau din ala de gasesc la farmacie..unu din astea doua).
Fe hausmann sirop se gaseste si-n bucurejt, pala sensiblu, si la minen cartier (rahova) st 15 meleoane de farmacii, imposibal sa nu gasesti ceva.
Luizax - karkotash shef!