Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Oana
stiu ca iti este greu..dar gindeste ca o faci pentru binele copilului..Oricum eu iti urez mult noroc ..si eu cred ca totul o sa se rezolve in bine pina la urma..Roaga-te si bunul Dumnezeu o sa-ti arate calea..(sa nu creada fetele ca am devenit foarte religioasa, dar trebuie sa credem in ceva..)
Anda cartea e foarte faina.. Am citit 30 de pagini pe nerasuflate..Si am citit articolul tau in noaptea cind ai trimis cartea.. Ma bucur ca exista pagina ateliernet.. am vazut ca sunt o gramada de carti..Pentru mine sunt ca apa, avind in vedere ca gasesc atit de putine carti in romaneste..(doar cind vine cineva din tara sau cind merg eu..)..Referitor la fetitza ta ca face ca lupu, a mea tipa citeodata de zici ca e soprana
Tomasa ma bucur ca vi-a placut la mare si bine ai revenit..
Referitor la scaunelul de mincat si eu am pus-o pe Amanda destul de repede..
Nu in ultimul rind La multi anituturor bebelusilor care au implinit jumatate de an..Sa cresteti mari si sanatosi..(mincaciosi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Anda, sper sa reusesc sa-l conving pe sotul meu, si atunci o sa-ti dau un PM. Mercic anticipat;
Oana va tin pumnii, si mai ales ma gandesc la Seb ca o sa traiasca intr-o tara civilizata.
PAtricia, nici nu imi vine sa cred ca ai inceput serviciul; cand iesiti pe afara mai da un apel;
Dana de asta imi este si mie frica, ca nu o sa ma descurc cu doi copii, si mai fac antrenament, dar vad ca deja nu fac fata cu unul;
Crinuta eu am vazut scaunul lui Rayan de masa, dar pe un site era mai ieftin cu cateva sute decat in farmacii; spune-mi te rog daca modelul tau se ajusteaza si pe inaltime, caci spatarul stiu sigur ca are trei pozitii;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci fetelor! Problema este ca George nu va veni si asta inseamna sfarsitul relatiri noastre, asta am vrut sa spun. Nu mai intru in amanunte, ca iar ma apuca plansul...el nu vroia sa auda sa ma intorc cand nu il aveam pe Seb, nu va mai zic acum... Eu ma mai duc din cand in cand si fac menaje sau am grija de copii, dar ce castig eu e egal cu zero, George e baza. Sa stiti ca am incredere mare in D-zeu ca va salva tot ce am construit de peste 8 ani de zile. Pregatire mare nu avem, aia e nasol daca ne intoarcem. Eu am lasat facultatea dupa 2 ani sa vin aici, iar el...nu are nici el pregatire. Desi lucreaza in constructii, nu are calificare, si totusi face niste lucruri extraordinare in apartamente.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Oana, curaj!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu am scris pana acum, ca sunt intoarsa rau.
Numai probleme am!
Mai, parca e un facut sa nu imi pot pune eu net prin cablu si sa cheltuiesc averi pe net, si totul din cauza faptului ca Astral vrea sa fie blocul securizat, iar pentru asta am nevoie de aprobarea asociatiei ( cine o fi si inventat-o), si astia nu au chef, uite asa.
Adica, eu imi fac viata dupa ce vor muschii lor????????????

Pai ma mut frate in alt bloc si salut Ardeal!
Daca insa nu imi iese nici cu firma Duras, chiar ca renunt la net.
Cu milioanele pe care le platesc pe net, ii iau lui Rayan una si alta.
E incredibil in ce tara traim!

Erica, inca nu i-am refacut vaccinul.
Din cauza faptului ca abia i-am facut vacc de 6 luni, va trebui sa astept cel putin 1 luna ( daca nu mai mult) inainte de a-i face acea testare PPD, sau cum se numeste, ca fara testarea aia eu nu discut, indiferent cati pediatrii imi spun.
Nici macar nu stiu unde se face acea testare.
Of,of, v-am batut si pe voi la cap cu problemele mele.

Kita, scaunul are 7 pozitii de inaltime si spatarul 3.
Eu oricum i-am ridicat si spatarul caruciroului de mult, deci nu-mi fac griji.
E adevarat ca e ceva mai ieftin, dar diferenta e mica. Singurul avantaj e ca ti-l aduc acasa, si nu mai trebuie carat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Dana, iti multumesc foarte mult. Sper sa nu fie ceva grav. Nu era un titru f. mare din cate imi amintesc. In orice caz trebuie sa-i repet hemograma zilele astea pt. a vedea daca trebuie sa continuam cu fierul si o sa urmaresc cu atentie si acest aspect. Mi-am amintit ca la examenul coproparazitologic a iesit un stafilococ alb, despre care mi-au spus la spital ca nu necesita tratament. Crezi ca se poate sa fie acesta cauza eozinofiliei si din aceasta cauza sa nu-mi fi recomandat alte analize specifice? Imi cer inca o data scuze ca iti cer consultatii gratuite dar poate ma revansez eu intr-un fel.
V. Erica, i-am facut o hemograma la 4 luni pt. ca asa a spus pediatra lui ca este indicat pt. a vedea daca si in ce masura are nevoie de suplimente de fier. Cica mai toti bebelusii sunt predispusi la aceasta anemie fiziologica pt. ca in jurul acestei varste li se termina depozitele de fier din burtica si cum nu mananca hrana bogata in fier...sau cel putin asta este explicatia pe care am gasit-o, nu stiu daca este neaparat conforma cu relaitatea. Cu aceasta ocazie a aparut si problema despre care am intrebat-o pe Dana.
Oana, imi pare rau sa citesc ca treceti printr-o astfel de perioada. Eu in general ma feresc sa dau sfaturi in probleme personale dar asa cum ai scris si tu suntem prietene si o sa-ti spun si eu parerea mea. Eu cred ca indiferent ce decizie veti lua trebuie sa fie una comuna, adica sa alegeti un drum pe care sa mergeti toti trei. Greu va este acolo, probabil greu ar fi si aici desi este adevarat ca un altfel de greu insa eu cred ca cel mai important lucru pt. buna dezvoltare a unui copil, mai presus de bani si chiar mancare este sa aiba o familie unita. Asta este parerea mea, ca un copil are in aceeasi masura nevoie si de un tata, de prezenta lui reala, palpabila in viata de zi cu zi. Eu am o prietena buna care a ales sa aiba un copil si sa-l creasca singura si stiu mai multe despre acest drum greu, mai ales pt. copil. Ar fi pacat sa distrugi o relatie tata-fiu transformand-o in una la distanta, mai ales ca George pare sa fie un tata dedicat din cele povestite de tine. Sper sa nu te supere ce am scris, eu am facut-o cu unica intentie de a te ajuta. E doar parerea mea, fireste ca tu stii cel mai bine care este situatia voastra concreta si ct este ea de greu de suportat.
Crinuta, imi pare rau. Incearca sa nu te mai enervezi, desi stiu ca e greu.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, ce marca e scaunul lui Rayan? Daca ai mai spus scuze nu am retinut. Noi am cumparat sambata un scaun, dar are spatarul fix, destul de rigid si de aia intreb daca pot sa il pun de pe acum.
Oana, scumpa, poate e o perioada mai dificila acum pt voi. Si daca vii in tara nu inseamna sfarsitul relatiei voastre. Eu iti doresc totusi sa nu se intample asta si sa stati toti impreuna si sa fiti fericiti asa cum meritati. Sa va ajute Dumnezeu!!
pupici

Mergi la inceput

Gabi, e Miniblue.

Oana, in nici un caz sa nu pleci daca el nu vrea.
Va iubiti, aveti un copil impreuna, deci, sunteti o familie. Crede-ma, nimic nu e mai important decat familia.
Eu imi ador sotul, si daca pentru a fi cu el ar trebui sa renunt la servici, la tara, la prieteni, as face-o.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Fetelor, cate lingurite de branzica calcica ies dintr-un l de lapte?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Tomasa, nu cred ca este de la stafilococ, urmareste la hemograma viitoare. Nu cred ca e cazul sa iti faci probleme prea mari. Nu iti face griji, nu ma deranjeaza.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput