3 bube

3 bube | Autor: sofiabebe

Link direct la acest mesaj

Ma scuzati, am 3 probleme mari, late si nerezolvate. Una e ca mi-a facut Marius cont de album, da' cand incerc sa trimit poza, daca reuseste sa imi afiseze pagina, imi zice ca nu sunt format jpg. si suuuuuuuuunttt, ori io nu mai stiu ce face aparatu' meu. Alta e ca as vrea sa modific adresa de e-mail pentru sofiabebe (asta care e nu mai e valabila) si mai am un user mai vechi bebesofia1 (pe care nu l-am prea folosit ca avea nush'ce si am rugat sa mi-l modifice etc. neimportant) in fine asta are trecut adresa mea curenta de e-mail bbmauris@Yahoo.com si as vrea sa fie sters userul bebesofia1 cu tot cu adresa bbmauris ca sa pot sa o folosesc (adresa) pentru userul sofiabebe (sper ca e inteligibil - sa ma iertati, am doi copii, ca noi toti de altfel, dar e si 3 noaptea). A treia problema e mai putin spinoasa, dar nu mi se pare corect: am incercat sa votez o poza de copil (nu era a mea, copiii mei nu sunt acolo) si mi-a zis ca sunt trishoare, ca am votat eu de mai multe ori si ca imi interzice accesul la pagina. Nu am facut asa ceva si nici nu am de gand sa mai votez, dar as vrea sa mai vad pozele. Atat.
Cu multumiri,

bebe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

1. album. in acest momet nu fc albumele. de aceea iti apare ca nu ar fi format jpg. Mai ai putintica rabdare.

2. problema adresei a fost adusa la cunostintza Administratieie. Mai ai rabdarica te rugam.

3. despre ce voturi vb? ca io sunt in ceatza la ora asta...

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

O.K.! Multumesc mult de tot pentru lamuriri si daca se poate sa ma anuntati cand se rezolva cu "asteptarea". Cat despre voturi, e vorba de niste poze de copii care apareau pe pagina home a siteului, se numea "Top arta secundei", ma rog, nu e asa de important, dar nu merge votarea. Vreau sa va intreb: daca am trimis poze la mirese si la "Galeria eroilor" prin Yahoo, nu de pe site, ca nu a mers, vor aparea?
Sarumana,
Cu drag,

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

daca ai trecut si usernemul pe care il folosesti pe DC cand ai trimis pozele, da, pozele vor fi atasate la album.

Freia si Alexa

Mergi la inceput