Mamici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 14
anis spune:
monicaI, bine ai venit la mamici..pot spune de acum...
Delia, las-o s amai stea un pic ,mai creste si ea...si oricum sunt cu ochii pe tine...ca eu una nu cred ca mai ai mult...
Iar m-a pus ceva pe ganduri, cum ar trebuii sa arate secretia, daca ai avea mebranele fisurate...ca si eu am secretii..dar albicioase si fara miros...
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gabirus spune:
Albinuzza, arati extraordinar de bine ptr o mami care tocmai a nascut. Vesela, nu esti palida deloc! Super! Esti un model!
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE
corbioana spune:
Buna tuturor!!!
Albinuzza felicitari sa-ti traisaca bondarul Luca sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!!!!!!!!!
Felicitari si Orca, Pisi Ela pt bebei sa va traiasca!!!!!!!!!
Eu nu prea mai am timp sa intru din pacate mai citesc asa pe sarite cat pot nu scapati voi de mine dar ce sa facem ca sa apuc si eu sa mananc cate ceva si sa fac cate ceva nu am nici o sansa deci de asta nu ma vedeti des.
Andrei e cam scartait uneori si tre sa pape des...si bagam si biberon si ce sa facem...Dragul de el.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
KULTA spune:
Fetele, de cind cu Albinuzza, am uitat sa va dau toate vestile de la control. A zis ca nu am infectie ci doar rosu-n git, de la baut rece de la frigider
. BB e tot cu caputul jos, jos, iar bataile inimii mele sunt 91 pe minut. La voi cum e?
Ma bucur ca va place numele meu si eu sper ca nu voi fi pasare de noapte dupa ce vine bb2 dar cine stie? Oricum, m-am pregatit cu medicamente, picaturi impotriva colicilor.
Cit despre singerat, daca nu doare si nu mai curge, astept pina la intilnirea cu doctorul, pe data de 18,07.
K33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Monical, bun venit si nastere usoara.
Vezi, noi suntem cam grabite asa ca daca vii la noi, ai toate sansele sa nasti mai devreme.
K33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
monical spune:
Bine v-am gasit si sunt super incantata de acest site
Anis : multumesc pt lista
Kulta : sper ca Andrei sa mai astepte cel putin 2 saptamanii, luni dupa consultatie voi stii mai multe
Irina :multumesc si sper din tot sufletul sa ai si tu o nastere usoara
Ella2000 spune:
FELICITARI MAMICILOR !!!! ALBINUTZA< ORAC< ADINA< PISI ELLA sa va traiasca puiutzii si sa fiti cu totii sanatosi !!!!
Andatudor, succes la control!
Kulta, ai grija de tine . Pe mine m-au internat si m-au supravegheat o sapt ptr. sangerare avand aceeasi problema ca Irina.
Anis, sunt de acord cu propunera ta referitor la Mirela.
Monica Elena, nastere usoara iti doresc!
Simona nu te descuraja ca vei ajunge la termen poate chiar sa-l depasesti daca e baietel.
Andy, dopul se vede pe tampon e gelatinos transparent sau cu firicele de sange ! si poate sa fie doar cateva bucatele si restul doar cand nasti. Asa a fost la mine.
Irina, ai grija de stomacelul tau.
Gabi , si eu am pregatit-o pe Iulia dar tare cred ca am vorbit singura... povestim noi dupa...
Delia nu te prea obosi ca trebuie sa ai cat de curand multa putere !
Daca am omis ceva va cer scuze dar tare harnicutze ati fost la scris.... ma mai intorc sa va citesc
In rest fetelor sunt bine inafara de durerile de spate care ma tintuiesc in pat .
Monical, bine ai venit. 
Ella 2000, Iulia si Paula 34+
Monica-Elena spune:
Multumesc frumos Ella2000 dar noi maine facem deja doua saptamani. Bebe Mihnea a venit deja pe lume.
Felicitari tuturor mamicilor. Imicer scuze dar nu am timp sa citesc ptr ca bebe Mihnea este prioritatea. O sa vedeti fiecare la timpul vostru pana va acomodati cu bebeii si mai ales cu oboseala.
Anis trece pe listuta pe Bebestrumfitza care a nascut pe bebe Matei luni pe 4 iulie prin cezariana si avea 3,200 kg. revin cu amanunte cand am.
Astazi iesim afara ptr prima data si suntem tare frumusei. Acum ies repede ca Mihnea a inceput sa planga.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
delia grozav spune:
Felicitari BEBERSTRUMFITZA

, SA TRAIASCA INGERSUL
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt