Bebelusi de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Hop și noi...
Ieri Delia mi-a umplut sufletul de bucurie...Cu toate că somn pauză pe capul ei a gângurit și râs toata ziua de-mi venea să o mănânc.Am iertat-o că nu adormit...Drept răsplată i-am luat și un costumaș frumos de dus la biserică în ziua botezului, că așa am convenit cu nașa...să o ia îmbrăcată de acasa( nu că nu i-aș fi luat oricum).
În schimb nu mai mănâncă cum manca înainte...Poate o fi de la căldură,sau poate de la grăunțele alea homeopate...Azi nu-i mai dau sa văd ce se întâmplă...

Aurasaașa mai pățeam și eu cu Delia...Dormea în unele nopți până ziua si-mi ziceam că gata,și-a făcut copilul programul de somn...Aiurea că dupa doua nopți o luam de la capăt cu trezitul la 3-4...Eu am zis că o las până la botez, să facă trei luni și atunci îi fac program...Chiar voi incepe diversificarea....

Nu mai știu cine vorbea de reacțiile la vaccinul de 2 luni...Eu l-am făcut pe cel de la stat și Delia nu a avut nimic...Cred că nu vaccinul este cu pricina cât organismului fiecărui copil...

Cornelia dragă nu mai zici nimic....?Mă lași singură să mă vaiet? Sau poate și-a revenit Ștefan și te-ai apucat de recuperat somnul pierdut...?! Să dea Dumnezeu să fie asta!

Pe aici este o vreme nasoală rău...Dar tot îmi vine să ies putin cu fetele mai târziu când nu mai ploua...Mai vedem...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor

andreea, sa-ti traiasca micul crestin, sa fie sanatos si cu mult noroc

vad ca intrebati de vaccinuri pe care l-ati facut - adica se cumpara? trebuie sa ma duc cu el in buzunar?

noi n-avem decat 3 saptamani+ si stam de 2 ore jumate cu ochii in tavan si ne luptam cu manutele, arcuim spinarea, gatul si molfaim suzeta pana ne raman urme pe obrajori. chiar ma gandesc ca poate ii e foame daca trage din suzeta cu asa ravna, dar pe de alta parte ar scuipa-o, cum mai face, si ar plange de foame, nu?

cam care mai sunt preturile pentru botez?

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Ce vreme infecta-i afara....presimt ca nici azi n-o sa ies din casa . Chiar, e cineva pe-aici afectat de inundatii?

Fetele care aveti lapte si suplimentati si cu formula masa bebelusilor, de ce o faceti? V-a recomandat pediatrul sau vi se pare ca nu-i laptele suficient? Se zice ca nu exista lapte de mama prost calitativ, cat despre cantitate, atata timp cat veti suplimenta, n-o sa aveti niciodata de ajuns iar bebe se va inata lenes, va suge de foame la inceput, iar dupa ce si-o va astampara va refuza sanul si va astepta biberonul. Parca mi-e mie ciuda mie cand citesc mesajele voastre. Si nu ma refer neaparat la beneficiile alaptatului (ca pana la urma anticorpi tot isi ia, nu se compara cu un bebe alimentat doar cu formula), ci la munca voastra, trezitul in miez de naopte, preparatul biberoanelor, sterilizatul, etc. Ma uit la mine, se trezeste noapte bebitza, ii bag sanul in gura si ma culc linistita la loc. Nu zic nu, fiecare stie ce-i mai bine pentru copilul ei, si alegerea pentru alaptat sau formula va apartine doar voua, da' sper sa nu dati cu pietre-n mine daca-mi dau si eu cu parerea.

Crissu, din fericire s-a vindecat si la mine intr-un final operatia . Sincer, la cum curgea sangele acum 2 saptamani, nu credeam ca o sa scap asa usor, eram convinsa ca va trebui sa o redeschida sa o curete, la un momentdat chiar voiam sa-i zic ca n-are sens sa ne mai chinuim atat cu drumuri la spital, antibiotice, gheata, pansamente si toate cele, s-o deschida si sa terminam odata. Oricum jos palaria pentru dl. doctor, chiar daca a avut complicatii n-am decat cuvinte de lauda la adresa lui. Pe langa faptul ca uneori suna chiar el sa afle ce se mai intampla, la orice ora din zi mi se punea pata sa merg la spital, el era acolo, nu m-a lasat niciodata sa astept nici macar 5 minute, lasa balta totul si mergea cu mine la pansat, chiar am fost impresionata.
Cat despre operatie, arata nesperat de bine, sunt curioasa cum va fi dupa ce se va vindeca complet. De durut nu ma mai doare chiar deloc, indiferent ca-i vreme buna sau rea afara, ba chiar am inceput sa o mai ridic cate putin pe Malina in brate (si e ceva efort sa salti 11kg) si vad ca nu ma resimt deloc. Eu abia vinerea viitoare o sa merg la control.

La capitolul somn stau chiar bine, Daria e o cumintica, si noaptea in general doarme. Mai des se trezeste malina noaptea, insa de ea are acum grija tati, eu doar o aud cand maraie, dar nu trebuie sa ma mai si ridic din pat sa o linistesc.
In schimb de vomat vomita la greu moatza mea mica, chiar acum 5 minute a dat afara cred ca tot lapticul pe care l-a supt azi.....si vomita is pe nas, si pe gura, in jet puternic. Mi-e asa o mila de ea, dar nu stiu ce sa-i fac, am inteles ca e normal la copii mici (mai ales ca nu vomita non-stop, insa si cand o face ).

Hai ca am fugit la fete...pupici si-o zi buna tuturor!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata la fete!

Mi-a dormit bebe aseara de la 23.00 la 6 dimineata. Sa-l pupe mama de baiat cuminte! Ca ne lasa si pe noi sa dormim, cu toate ca tot obositi ne trezim, dar asta este! Papa vre-o 50 ml si se culca la loc si se mai trezeste pe la 9.30. Acum ca si-a facut programul lui reusesc si eu sa-mi fac treburile prin casa...
Fetelor, bebele vostru a inceput sa gangureasca? Ca al meu zice de mama focului... Toate literele... Si ta'su cu el odata!

Mami de Alex mancacios

Povestea nasterii micului Alex:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885

Evolutia lui Alex:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;31/st/20050522/n/Alex/k/7a10/age.png

foto: http://photos.yahoo.com/piticii2003

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost mai devreme si am ridicat indemnizatia de nastere, cea de 1,8mil lei (vechi). Am dat telefon inainte, sperind ca poate scap si se duce Costi, dar mi-a raspuns o tanti gretoasa ca doar eu personal tre' sa ma duc. Ce daca am bebe mic acasa, toate care iau ajutorul au bebe mic acasa
Asa ca a plecat Costi doua ore de la servici ca sa vina sa ne ia sa luam indemnizatia cu pricina. Bebe a dormit tot timpul, cind l-am imbracat, cit am mers acolo, cit am facut si citeva cumparaturi pe linga bloc. A deschis ochii fix dupa ce l-am dezbracat si l-am pus in patut.

Azi am luat si prima alocatie pentru Andrei, sa-ti vina sa rizi, daca n-ar fi de plins. Cam cit vine? 6 euroi?

Iar m-a umplut de kk asta mic. Inainte facea la fiecare masa cite putin, de vreo 2-3 zile face o data sau de doua ori pe zi, dar face frate, de umple pampers-ul.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Hello!

Ce faceti? Ati vazut ce vreme urata e afara? Brr.. Abia astept sa treaca, sa mai iesim si noi pe afara. Aseara am iesit un pic (dupa ce am avut o zi mai proasta- Eric a vrut sa manance la 2) caci se oprise ploaia, am fost la nasi in curte. Ma bucur insa ca vad ca azi si-a revenit la programul de 3 ore. Nu stiu cum se face, cum pleaca tati si ramane singur cu mami, cum isi strica programul. Ma gandesc sa-l "arestez" pe Andrei la domiciliu. Norocul lui ca tre' sa mai si castige cineva bani, ca altfel nu scapa..

Va mai deranjez si eu cu o intrebare : imi aduc aminte ca v-ati plans si voi la un moment dat de galme. Eu am o mica galma in sanul drept. Nu ma doare decat daca o apas. Am incerca sa masez usor locul, dar vad ca nu dispare.. Deh, nu mai tin minte ce remediu ati gasit voi... (de altfel uit o gramada de lucruri in ultimul timp - hi hi hi). Ma ajutati si pe mine, pls?

Si inca o intrebare: Gabitzam , de unde se ridica indemizatia de nastere? Ca poate ma duc si eu.

Va pup si sper sa avem zile mai insorite si lipsite de inundatii!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Andreea.a, dar ati depus dosarul la primarie?
Am luat de la leaganul Sf.Ecaterina, de la casierie. Nu stiu daca acolo se dau doar pentru sectorul 1, sau pt. tot Bucurestiul.
Pe 11-13 iulie acum s-au dat pentru dosarele depuse in mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Aa.. nu l-am depus. Trebuie certificatul lui de nastere si CI-ul meu? La primaria sectorului unde s-a nascut, nu? Sau altceva?..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Mi se pare ca si livretul de familie cu bebele trecut in el. Da , la primaria sectorului unde locuiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Andreea, Galmele de care zici sunt defapt noduli care nu au remediu, pentru ca ele produc laptic. Asa mi-a zis nenea doctorul. Ca si eu aveam si nu dispareau prin masaj si l-am intrebat... Asa ca... Lasa-le in pace! Sa nu fie altceva mai nasol. Consulta un medic daca sunt dureroase...

Pupici si bebici sanatosi si voiosi

mami de Alex mancacios

Povestea nasterii micului Alex:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885

Evolutia lui Alex:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;31/st/20050522/n/Alex/k/7a10/age.png

foto: http://photos.yahoo.com/piticii2003

Beatrice

Mergi la inceput