Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu cred ca luam camera foto cu noi, ca nu vreau sa-i mai port grija...dar am sa va povestesc
o seara buna

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara de la mareeee!!!!!!

Azi am fost la plajaaa....fara copchil....ce dor mi-era sa stau la soare...!!!!

Mey,dar ce v-ati mai chefuit pe aici!Sa va fie de bine!

Somn de zi:eu i-am scos al doilea somn ca sa adoarma mai repede seara.Doarme dimineata de la ora 10 la 11.30 sau 12 sau 1(mai rar),deci cel putin o ora juma.Mai dormea vreo ora juma si de la patru,dar v-am zis....

Acum profitam de timpul liber si ne uitam si noi la un film....ce viata!!!Daca m-ar auzi altcineva ,ar rade de mine...auzi ,sa ma bucur pt.ca ma uit la un film!!!

Va pup!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Andreea , sa-ti povestesc ...se trezeste la 9 , ma duc la el , il schimb , ii fac lapticul ,,ii iau pernutza preferata si il aduc la mine in pat , ii dau lapticul si baga somn iar ...si io cu el pana pe la 10 ...pare incredibil , nu ?
petrecere faina in parc!!!

Simo , vizionare placuta ..sa stii ca eu consider vizionarea unui film distractie ..dar daca e si la mall si cu un popcorn mare in brate si o coca cola ..etunci e chiar fun !!!!
sa ne zici ca film ati vazut ..
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

salutare

mama ce petrecere fu aseara...daca stiam ca se lasa cu bautura nu plecam asa devreme.

sa va spunem noi despre somnic...pai, Andreea se trezeste in jur de 7-8 dimineata, stam treze 2 ore, apoi facem nani 2 ore juma- char 3 ore...si mai avem un somn dupa-amiaza de vre-o ora jumate spre 2 ore.
Dar azi copila mea a dormit dimineata de la 10.30 la 12.30...apoi am fost in plimbari pana cand am vazut ca da semne de oboseala...pana sa ajungem la masina deja le motzaia pe umarul meu....concluzia...In seara asta Andreea le-a dormit de la ora 18...nici mie nu-mi vine sa cred.Are pampersul neschimbat de la ora 14...ce-o fi acolo nu stiu...

Simona, ai facut papanasi...a papat Luca?

gata..noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Da nu v-am spus ce am facut la interviu caci e ceva cam ciudat, adica operatia reusita , pacientul mort. Adica din 25 de candidati, am iesit pe primul loc, am complet fisele de angajare, totul...dar acum stau si astept. Caci trebuie sa urmeze ultimul "interviu", de fapt o negociere de salariu. Din pacate matematica este in "hold", caci vor sa taie niste cursuri si nu s-au decis deocamdata daca angajeaza sau nu, desi toata lumea ma incurajeaza si spune ca trebuie sa angajeze, ca doar nu au facut interviul degeaba. Si apoi mai ies si la pensie o multime de profi, si au nevoie de tineret. Dar cica nu e nici o graba, caci angajarea oricum se face cu 15 august. Asa ca...mor incet. E mai rau decat daca il pierdeam, macar stiam ceva. Asa cica sa astept sa se decida ei.
Hai ca am scris un roman, dar stiu ca m-au intrebat cateva fete ce am facut cu interviul. Deci ca la americani...la nimenea.

Pupici dulci.
Iar smotru, dar parca incepe totusi sa semene a casa de om. Adica am mai aranjat din muntii de haine (cutii si saci). Ina vezi ca nu esti singura care trebuie sa caute prin cutii si saci ca sa se imbrace. Noroc ca am memorie buna, ca se mai trezeste sotul cerandu-mi nu stiu ce nimic.

Acum chiar va pup. Revin mai tarziu.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Papadicule, dar chiar esti haioasa, i-auzi la ea, nu, nu, nu. Pai stie fata ce spune cu da, da, da.
Apropo de asta sa va spun un banc.
Ce inseamna cand o domnisoara spune nu, de fapt inseamna poate.
Cand spune poate, inseamna da, si cand spune da...nu mai e domnisoara.
Asa ca Papadicule, fara nici o aluzie.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_iulie_august spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52892" target="_blank">Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (82)

Mergi la inceput