Criza celor 30 si... de ani
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
CUBA! Ma alatur si eu fetelor vesele care,in ciuda celor 30j de ani implinitzi cindva... nu ii resimt! Ba chiar se simt ca la 20j de ani. Ieteteeeee, acuma daca am implinit de ceva vreme virsta care incepe cu 3, ar trebui sa imi pun un voal pe fatza si sa merg cu capu' in jos resemnata? N-ai sa vezi.....Nici cind o sa implinesc celelalte virste, cu 4, cu 5. Viata are parti fromoase oricand! Cred ca e chestie de perceptie, de la om la om, ma rog, filozofeli din astea, bla, bla, bla.
danat
Adela spune:
Ce bine a picat subiectul asta.... Luna asta am facut si eu 30 de ani (sa nu mai spuneti la nimeni .... va spun doar voua asa) si tzup am picat si eu in butoiul cu melancolie.... Este un prag (mai mult) psihologic pe care il trec greu .... N-am crezut ca o sa-mi pese atat .... Dar vorba aceea: noi sa fim sanatoase bz bz bz ....
....
Adela &Julia
Julie spune:
La multi ani, mai!
Io nu imi amintesc sa fi avut vreo melancolie la momentul cu pricina (acu aproape trii ani), da' aveam alte pietroaie pe creier, e drept...
Oricum, cand mai realizez ca nu mai am 23 de ani, imi aduc aminte ca Madonna are 44 (madonel simbolizand anii in care facui liceul) si arata mai rau ca mine (ati vazut ce riduri are? la banii ei!) si ca va fi intotdeauna mai batrana ca mine!
Asa ca...!!! Sa ne batem capul cu asta cand om implini 70 de ani!
Julie
danis spune:
tocmai am facut si eu 3j de ani si imi pica bine subiectul (adica si iost trista oleaka), dar voi stati bine, aveti copiii mai mari (anda a schimbat si ea prefixul, ca a facut 10 luni:)) ); dar si eu ma lupt sa gandesc pozitiv fiindca ma simt de vreo 2jde ani si nu vreau sa renunt la ei.
va multumesc ca ma ajutati,
Daniela si bb Anda
maryam spune:
Hmm!Asta da subiect!Cateodata nici eu nu ma suport , ba ma apuca tristetea din senin, ba sunt vesela fara motiv, ba imi vine sa-l omor fara sa-mi fi spus ceva , fara sa-l fi vazut chiar, ba il iubesc la nebunie...el nu-mi spune nimic dar stiu ca e suparat pe mine si desi ne iubim mult [amoras ]toate au o limita si mie nu mi-ar place sa-mi faca asta...Dar am o scuza acum sunt din nou si nu mai am timp de nimic, asa ca ...As vrea sa fac o magie si sa treaca toate astea, pana atunci insa nu e nevoie decat de...rabdare.
Maryam
Coryydo spune:
Si eu ma apropiu de 30 ani (peste vreo 3 ani) si inca nu avem bebic.(la vara ne apucam de ). Oricum, cred ca este timpul de facut bebici pentru ca timpul trece foarte repede si sunt convinsa ca fiecare dintre noi trece prin criza 30, dar sa fim optimiste si fericite!
Va pup!
Corina
Kerstin spune:
Peste 2 luni implinesc 29 ani, am un sot minunat care ma iubeste f. mult si dorinta cea mai mare e sa avem un bebe. Cele care au copii ar fi bine sa se bucure in primul rand de aceasta realizare. Eu ma simt ca la 18 ani, merg la serviciu, am f multi prieteni, fac cursuri de specializare si merg de 3 ori pe saptamana la aerobic. Ma ingrijesc mult (sper ca voi avea timp si cand va veni bebele)si ma bucur de fiecare zi! Traiti-va viata ca si cum aceasta zi ar fi ultima!
Am trecut printr-o experienta neplacuta un accident in care mi-am pierdut fratele care avea doar 21 ani si mi-am zis ca viata trebuie traita!
tinaw spune:
Am alatur si eu grupului de 3zeciste. I-am implinit in ianuarie si ma asteptam sa trec si eu prin deja binecunosuta criza, dar spre surprinderea mea nu a fost asa. Ma simt bine in pielea, desi sint o ideea (10 kg)mai grasa decit acu 2 ani (cind am ramas insarcinata), dar sotul meu ma adora si imi spune ca sint mai frumoasa ca niciodata. Am o familie frumoasa si ma consider cea mai norocoasa. Cred ca important e cum te simti, nu ce virsta ai de fapt.
Tina si bebe Robert
Liliana spune:
Dar daca am putea da timpul inapoi cu vreo 10 ani?!?!
V-ar place? Ati vrea? Oare ce-ati mai face si ce NU?!?!
Si eu sunt de acord ca "pisicu" conteaza la maxim. Ai "pisic" ok.poti sa fi si la 50 de ani..."mama-mama"...daca ne ofticam acum la 30...si un pic,pe ici,pe colo,ce-o sa mai facem la 40?! Dar la 50?!
Eu cred ca SPORTUL si simtzul umorului sunt elixire pretzioase in mentinerea tonusului "musculos" si "pisicos".
Va pup!