si au trait fericiti ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

de cand impart secretul cu amica noastra de familie ma simt vinovata.
nu pot sa-i spun sotului meu fiindca i-ar spune sotului ei.nu mi-a cerut sa-i pastrez secretul cu orice pret doar sa o inteleg.si sa las ca alegerea sa o faca ea.
nu stiu cum ai crezut ca este vorba despre mine Simona..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"s-au sarutat si nimic mai mult.au facut schimb de numere de telefon.a condus-o la birou si au hotarat sa se mai intalneasca la cina."

pai hai cu mai multe picanterii....mare filozofie ca maninca cina impreuna....

am auzit eu azi in bus...cica un amant te intinereste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

am fost pusa intr-o situatie asemanatoare si fiindca era vorba de prietena mea cea mai buna i-am spus ca logodnicul ei se vede cu alta femeie, ii vazusem intamplator
a fost furioasa pe el, s-au certat s-au despartit, s-au impacat.....si tot asa iar la un moment-dat mi-a reprosat ca i-am spus,mi-a zis ca trebuia sa nu-i spun nimic, ca asa sunt barbatii.....si uite asa mi-am pierdut prietena
morala.......

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

pusa in situatia ta, am ales sa nu-i spun nimic sotului meu din mai multe motive: unul, ca n-am vrut sa-l impovarez si pe el cu o astfel de dilema si doi, ca s-ar fi dat de gol (nu c-ar fi fost gura sparta, da' el nu prea stia ce e ala secret, de aiurit si cinstit ce era) vorbesc la trecut doar pentru ca nu mai e sotul meu, nu ca nu mai e cinstit

(in paranteza fie spus, prietena mea e in continuare cu acelasi sot si in continuare are cate o iubire pe alaturi de mai lunga sau scurta durata ... fara sens moral, doar o constatare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Donia
Sotului ii esti datoare sa ii spui secretele tale, nu ale altora.

Subscriu. Eu nu ii spun sotzului meu secretele prietenelor mele. Una-i una, alta-i alta.

Fii alaturi de prietena ta, probabil este greu si pentru ea. Incearca sa o sfatuiesti dupa cum crezi tu ca e mai bine, dar nu ii trada secretele. Daca nu esti de acord cu ceea ce face, spune-i, dar tine cont ca nu trebuie sa o indepartezi de tine, poate ca esti singura persoana care o poate aduce pe drumul cel bun.

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea, NU TE BAGA! Oricum ai da-o e problema lor si ei trebuie sa o rezolve. Amestecul tau va duce in final la acuzatii nedorite si la atribuirea de intentii nedorite. Oricum ai da-o una din parti te va acuza si va zice ca chiar din cauza ta s-a intimplat si nu veti mai fi prieteni. Ia-o ca pe o stire intimplatoare, nu spune nimanui. Cu atit mai mult sotului tau. Si stii de ce? In primul rind ca nu e important pt. el in al doilea rind mai tirziu, daca vei avea probleme te va acuza cu uite ce rietene ai sau, uite ce inveti de la ele. Fii mormint despre asta. Cit pt. Guestus, da te intinereste, cu conditia sa fie cu vreo 5 ani mai tinar...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by Guestus

am auzit eu azi in bus...cica un amant te intinereste

Off topic: Pai cum mai Guestus tu mergi cu busul la valoarea ta???

On topic: Si eu zic sa nu te bagi. Pentru ca iti este prietena in primul rand, iar in al doilea rand daca ar afla sotul ei fie si indirect prin al tau sot tu ai pica la mijloc si nu cred ca ar fi un sentiment prea placut pentru tine. Nu te lega la cap fara sa te doara.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput