Filme

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

va mai aduceti aminte de Cinematograful de arta ? si de frumoasele filme spaniole si frantizesti difuzate demult pe TVR 2, joia, pe la 10.00 seara ? doamne, cat imi lipseste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana spune:

Pentru Angela : eu ma uit la "saturday night at the movie" de la 8 p.m. pe TVO - numai filme de cinemateca,extra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Si eu mai vad cate un film. Urmaresc Bravo channel, ca mai au filme clasice, dar drept sa spun am toate HBO-rile, plus nu stiu cate encore canale si uneori este greu sa aleg ceva.

Printre multe genuri de filme (o sa radeti poate) imi plac toate James Bondurile ( si de cate ori la televizor sa da un Bond) schimb canalul in favoarea lui Bond. Si din cele noi cu Pierce Brosnan nu mai spun (oricum Brosnam este trecut pe lista mea de amore-amore).

Apoi filmele cu Indiana Jones.

Ce mi-a atins sufletul au fost filmele : In the Bedroom si A beatiful mind.

garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

My big fat greek wedding...

L-am vazut si m-am distrat copios...am petrecut 2 ore placute ceea ce este de apreciat in ziua de azi...

Cristina

Mergi la inceput

Ultimile aparitii box office...

Catch me if you can
Two weeks notice
Maid in Manhattan
Chicago
Vizionare placuta !!!

Cristina & Yasmine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by khristin

Ultimile aparitii box office...

Catch me if you can
Two weeks notice
Maid in Manhattan
Chicago
Vizionare placuta !!!

Cristina & Yasmine

Khristin, nu-mi zi ca voi mergeti deja la cinema !!! adica, se poate... ca ii aveti pe socri la voi, norocosilor !!! sa stea cu bebita ....

Mergi la inceput

Angela,

La cinematograf n-am ajuns, dar am evadat destul de des multumita socrilor, si am mai avut si timp de inchiriat o caseta, doua....Apropos, multumim de pozici, in sfarsit am putut sa te vedem la o scara acceptabila...duminica ne pregatim dee botez....ureaza-ne bafta...

Cristina & Yasmine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Reli, merci de sugestia cu "Captain Corelli's Mandoline"! Siropos sau nu, mie tare mi-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina spune:

Dragele mele, indraznesc de-a va sugera si eu filmele "message in a bottle" si "John Q" , primul cu Kevin Costner, al doilea cu Denzel Washington... la ambele am plans foarte mult. Al doilea este o productie mai noua, merita sa-l vedeti. Cu siguranta veti plange si voi...disperarea unui parinte ca-n orice moment copilul ii moare fiindca nu are bani suficienti.Si Denzel si "copilul" joaca GROZAV.Ina si mami Feli.

Pirvulescu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia spune:

Da, am vazut si eu comedia "My big fat greek wedding", am ras si noi, a fost dragut si "Sweet home Alabama"...multe filme bune din cele pe care le-ati pomenit voi, nici nu cred ca mai are rost sa le enumar aici...
Mie mi-a placut si serialul acela " Mostenirea familiei Guldemburg", eram copil, dar mi-a placut...sau "Ghost" cu Demi si Patrick...
Nu mai imi aduc aminte ce am mai vazut si n-ati scris voi...

Mergi la inceput