Dragele mele,
Sunt insarcinata in 35 de sapatamini.Am vergituri pe fese si pe lateral la picioare.Fiind prima sarcina si luiind in greutate destul de mult zic eu vreo 16 kg m-am ales cu niste vergituri nasoale pe piciarele mele.Cum scapam de ele?M-am dat cu tot felul de creme nici un rezultat.Cred ca in final o sa adopt o operatie.Cum ramin se fac albe....???
Astept raspuns
Nadia
nadia, vergeturile o data aparute nu mai dispar, ci doar se albesc cu timpul.eu am folosit cu succes crema antivergeturi de la aslavital, dar daca faci sau nu depinde mult de genele pe care le ai.
eu zic sa nu te agiti acum cu asa ceva, vei vedea dupa ce nasti ca grija pt. cel mic va face ca aceste preocupari sa-ti para minore, dupa un timp vergeturile se vor atenua si daca te va mai deranja aspectul lor poti apela la un plastician.
nastere usoara si bebe sanatos!
sunt de aceeasi parere cu teodora.vergiturile nu trec ,raman pe viata,dar pe mine nu ma deranjeaza ,pe primul loc sunt copilasii.
nistor gabi
Ma alatur si eu mamicilor care au scris si iti scriu si eu ca ele raman.Se albesc,asa cum zicea si Teodora.Cu timpul nu le vei mai da importanta.Poti sa le ameliorezi cu creme speciale pentru vergeturi.
Multa sanatate!Si nastere usoara!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Asa este!Principal este ca bebe sa fie sanatos.Va multumesc pentru raspunsuri.
Va pup , Nadia