Mamici de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
emaaimee spune:
Multumesc mult de urari fetele si felicitari noilor mamici si va va traiasca bebelusii!-cred ca mai sunt,nu am reusit sa va citesc( o sa recuperez)
eu sunt chiauna acum.Oana doarme,a papat titzi.Sotul e la cumparaturi(ne luam pampers ca asa multi folosim! si mie tampoane de sani) si eu trebuia sa dorm.Eu sper sa nu fac mastita ca asistenta de cartier s-a speriat cand mi le-a vazut!Sotul spera sa gasesca in oras la mag naturiste ceai de salvie si ceai de hamei,ca sa beau sa imi treaca!S-au mai tras cu comprese calde de traiasta ciobanului!Sa imi tineti pumnii ca nu vreau sa ma taie sa imi curete si nu as vrea nici antibotice!
Adriana,eu nu mai am burtica deloc,pana acum s-au dus 8kg din 13!
Cat dureaza lohiile? Pe mine m-au cusut inauntru ca m-am rupt ciudat-a fost mai naspa ca nasterea cu toata anestezia lor!Hai ca va las ca devin incoerenta!
Cand vine broadbandul va voi povesti amanuntit,sa nu uitati sa ma intrebati de faza cu placenta si sotul-e de ras!
Oanei cea scumpa-mai nou BIBI
mamini spune:
Emaaimee, bine ai venit inapoi, asteptam detalii la sf saptaminii, cred ca tu esti caz special cu prea mult lapte, aici problemele sunt ajunge/ nu ajunge. la noi se poate dona excesul la spital pt bebei care nu au ce papa de la mamicile lor.
super ai dat jos...
pupacim si pe tine si pe Oana
M
irinabungau spune:
Felicitari Pisi_Ella, La Multi Ani Matei, sa fiti sanatosi si va intoarceti cu bine acasa!!!!
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Oana C spune:
ORCA, PISI ELLA, FELICITARI PENTRU BAIETEI!!!!!! SA FIE SANATOSI, FRUMOSI SI MINCACIOSI!!! IAR VOUA REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE!!!
Albinutzza, imi amintesc exact cum a fost ... Parca retraiesc clipele cind si mie mi s-a rupt apa . Mult curaj, ca o sa fie bine!!!
Fetele, daca o sa aiba nastere ca mine, o sa fie fff usoara. Singurele chestii care mie nu mi-au placut au fost inserarea IV-ului si injectia pt inserarea pt epidurala ... da' asta pt ca eu sint mai fricoasa si in loc sa ma calmez si sa stau linistita, ma concentram pe locul respectiv si pe durere. Nasterea e super!!! Nu doare nimic. Simti doar ca vrei sa faci kk, impingi si bebe e afara fara sa-ti dai seama.
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Oana C spune:
Abia am venit de la pediatra; Eva e fff bine, toate testele sint f bune, masuratori bune, s-a ingrasat 150 g si cam atit. MAi mergem saptamina viitoare.
Hai ca s-a trezit acum. Merg sa-i dau sa pape.
Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Denisam spune:
Felicitari Ella sa-ti traiasca baietzelull si refacere rapida si numai bine!
Sa fie mincacios si sa va faca numai bucurii!
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
KULTA spune:
Nu mai stiti nik de Albinuzza? k33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
Iar bintui singura, frate, si nu-i tirziu. Ati plecat la somnik? Deja?
k33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Aoleuuuuu...iar ati vb....trebuie alt capitol..
Acum ma apuc..ca am de trecut si date noi...
AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
CONTINUAREA:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52756" target="_blank">Mamici de iulie-august(62)
AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."