Mamici de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
ursuletulpanda2005 spune:
Ooooooo! iti tinem pumnii! NASTERE USOARA SI BONDAREL DE NOTA 10! Haide, LUCA!!!! Haide, Albinutza !
danaB + Pooh 36+
irinabungau spune:
Fetele,, vinde cineva pe mica publicitate POMPA DE SAN MEDELA ELECTRICA LA 1,8 MIL!!! Este din aceea de care spunea Oana sau AC, nu mai retin, ca-i extrem de buna!! Pretul mi se pare super, eu zic daca nu ati cumparat deja sa o faceti!!!!
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Denisam spune:
Irina m-ai emotionat cu pregatirile astea, cezariana, nastere, venirea lui tati, ce frumos. SI eu eram pina anul trecut pro cezariana, ca e mai bine totusi si maisigur, dar vorbins is cu nasa mea sicu cele ce au mai nascut, cica e ok cu epidrala, oricum eu nu cred sa fie maid ureros decat atunci cand am pierdut cealalata sarcina, dar o sa vedem ce ne asteapta.
Vad ca bate vantu de cocnediii, asa as vrea si eu, dar cum sotu nu poate decat in spet, probabil ca vom merge atunci, inca nu pot stabili ca vreau sa merg la eco pe 18 iulie( prima apret din triplu test- TU AI FACUT?) sa vb si cu emdicu si sa se calmeze si tati al nostru ca e tare stresat cu serviciul, vien noaptea si e cam intors, nu il pot aborda deloc, isi va reveni el sper..
Bafta si nastere usoara celor ce urmeaza zilele astea sa nasca bebeii
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinabungau spune:
Denisa, eu nu am facut triplu testul, m facut in schimb cateva echo morfologice, doctorul meu are un ecograf super performant la spital si inainte de a se imbolnavi m-a chemat des acolo, iar daca vedea ceva nashpa cred ca m-ar fi pus sa-mi fac triplu si eventual amnio... Eu sper ca el sa fi vazut bine ca-i totul ok si bebelusha mea sa fie sanatoasa!! Da, Denisa, mai este putin si la noi... in cca 3 sapt. ar trebui sa nasc, ca de maine avem 35 sapt. implinite... dar daca vrea bebelusha poate mai stam 3-4 zile sa vina si taica-su acasa... Nu vreau sa rateze!!
Cred ca de-abea asteptati sa mergeti in concediu, cred ca si sotul tau are nevoie daca spui ca-i asa de stresat. Poate mergeti undeva impreuna, sa fie frumos si sa va relaxati... aveti nevoie amandoi de asta!!
Pupici multi,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
ursuletulpanda2005 spune:
Buna, fetele!
De ce numai mie mi se pare ca mai am o gramada de timp? Eu am DPN pe 1 august si nu as vrea mai repede. VREAU sa-l vad pe Pooh cat mai repede, dar nu asa de repede. Sa stea acolo si sa se faca mare (nu mai mare decat trebuie! :-)).
Ia sa-mi termin eu cumparaturile si bagajele ca vad ca nimeni nu a ajuns pana la DPN! Poate din cauza caldurilor? La mamicile de mai-iunie au fost mamici care au nascut si la 41-42 saptamani. Dar la noi se precipita lucrurile.
Adica si io, intr-o saptamana-doua? PANICA! :-)
Nu, ca sunt inconstienta! Ia sa-mi bag io mintile in cap! Gata! Motoarele in plin!
Apropos de cetatenie. Fetele din Finlanda: bebeii nascuti acolo nu sunt automat cetateni finlandezi? Sau nu vreti voi sa aplicati? Ca aici e direct cetatean, daca s-a nascut pe teritoriul Canadei. Cu alte cuvinte, Pooh o sa fie mai cetatean decat noi fiindca va avea, inaintea noastra, doua cetatenii. Aici pasaportul canadian il obtii in cca 2 saptamani, iar pe cel romanesc in cateva luni (daca nu trecem prin Ro intre timp). Credeam ca numai englezii nu mai dau cetatenie automat prin nastere. Ce aiurea ...
danaB + Pooh
Katink spune:
Ursuletulpanda2005, si in Germania e la fel, nu numai in Anglia. Copilul primeste cetatenia parintilor.
Pupici,
Katink si dulcineea mea 36+
Fotografii
caterina71 spune:
, cu curaj! Ca acu il primesti pe bebe! Sa fie sanatos si sa te refaci repede!
Doarme omu' prima data dupa-amiaza si la trezire aude de-o nastere! Ce ziceti, fetelor, sa mai dorm si in alta dupa-amiaza?
Pupici,
Cati si Alexia 35+
blackpanterro spune:
In sfarsit am si eu putin timp liber.
Irina atata am ras la mesajul tau - haha, ai dreptate, asa tata, asa fiu- hahaha.
Albinutzza iti doresc nastere usoara, refacere rapida si bondarel sanatos si papacios.
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
mamini spune:
in Uninunea Europeana peste tot copilul are cetatenia parintilor. asa ca va fi si ea romancuta ca mami si tati si cind primesc eu cetatenie, ia si ea. desi dureaza atit de mult, ca intra Ro in Eu pina atunci si nu-i mai foloseste la nimic...
Irina, Kulta, Mitzi vine 8-14 august, dupa 4 august de fapt. daca ma pot programa pe 5, mi-ar place( e ziua mamei mele si a fratelui ei- 4 ani diferenta de virsta intre ei!). daca nu, nu.o sa stiu exact pe 13 iulie. dar e posibil sa faca misto de programarea mea si sa vina mai devreme daca nu are stare...o sa vedem.
M
mamini spune:
cum era cu luna aia,plina, noua, cind trebuia sa fie, fetelor, ca azi Ella si Albinuzza si...cine stie?
oricum, Bondarelul se grabeste, nu o chinuie mult pe mami, ce scumpic! daca deja era atit dilatata dupa ce s-a rupt apa, nu cred sa tina mult...vorba voastra, fac galerie aici!
M