Haideti sa-i ajutam, nu ne costa nimic!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

am si eu 5 cutii de lapte, niste hainute si niste jucarii ramase de la copiii mei. lapte as mai avea posibilitatea sa iau inca 5 luni, dar imi e tare greu sa merg la policlinica sa iau reteta

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acsis spune:

BUNA! Sant Raluca de la ACSIS,salut toate mamicile care a-ti donat lapticul si care vreti sa mai donati , va rog sa ma contactati pe adresa :ralucalionte@yahoo.com.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

buna seara,
Raluca, eu de lapte ma refeream pentru o mamica care s-a internat cu fetitza pe care o doreste a adopta...si daca putem sa ajutam si un orfan cu lapte...ce ne costa?
spui ca le da spitalul hainute? pai sa iti spun eu ce hainute daca doresti, ca sunt cea maiin tema sa fac afirmatia asta ...ca doar deacolo am scos o pe Bella...hainute uzate in ultimul hal, de prosop, in care stau si cate 3 zile ca nu au cu ce sa ii schimbe, sau in care transpira vai de ei...si sa iti zic si de cei datiin maternala...ii dau maternalelor fara hainute, si ele, ca sa aiba cu ce sa ii imbrce sunt nevoite sa mai cumpere...dar tot in detrimentul copiiilor, cai poate le taie din portia lor de mancare...crede ma ca am adoptat doi copii si eu stiu bine de tot ce vorbesc..
cele care aveti hainute de donat, sunt mai mult decat fericita sa le iau de la voi pentru micii orfani...a, si stii ce jucarii au? cutii goale de iaurt, sau diverse resturi de jucarii..
in cazul fiului meu, la 3 ani, nu vorbea aproape deloc, nu manca singur, era izolat si etc, acum este rimul la gradi...nu avea acolo nici o jucarie...asha ca...cine are de dat o hainuta sau o jucarie uzata, vin cu cel mai mare drag...ganditi-va ca ei NU AU PE NIMENI... ganditi-va la ei cand va pupati puiutul de noapte buna...pe ei cine ii pupa? macar asha strang si ei o papusha in brate , sau nu se irita de la haine purtate 3 zile..
0744 311 471 este numarul meu si daca va ganditi o secunda la ei , va rog mult sa ma sunati...va pup

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

In august n-am reusit sa ajung la medic ptr reteta de lapte, dar sigur ajung in septembrie si v-o trimit. Intrebarea mea e: laptele din august e pierdut sau pot lua in sept si ptr august?

Eu am niste hainute, dar le pastrez pentru o vecina care va naste si care nu prea are posibilitati. Eu o intreb daca le vrea si daca zice ca nu, o contactez pe Pashosha.

Sabina trebuie sa traiasca!
Ajuta si tu aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099

Anuc si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

buna...va multumesc mult de intentie celor care m-ati contactat...fiti sigure ca vor merge acolo unde trebuie...atat jucariile cat si hainutele primite...ba mai mult, puteti merge cu mine cand le dam...va pup si inca odata multumesc

salvati-o pe Belle

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

[anuc], laptele nu se da retroactiv. asa am patit si eu.
luni o sa merg la medic, si marti-miercuri ma infiintez la lapte. oricum, se termina in cateva zile, deci trebuie sa fii pe faza cand il aduc.

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acsis spune:

Buna ziua mamicilor!Nu ne-am mai "auzit" demult. Sunt Raluca;nu am cum sa accesez internetul in fiecare zi si din acest motiv va raspund mai tarziu. Vrem intai sa multumim mamicilor care au donat lapte si hainute. Multumim in special mamei Irina care dupa ce a devenit membra a asociatiei si-a luat rolul foarte in serios si saptamana trecuta a venit la noi cu trei sacose mari de hainute obtinute de la alte mamici din parc cu care a vorbit despre ACSIS. Draga Pashosha, ne bucuram tare mult sa aflam ca exista mame atat de implicate si de sensibile la problema copiilor abandonati. Ne ajuta sa nu ne simtim singure in munca noastra. Problema despre care tu spui a stat la baza infiintarii acestei asociatii. Tocmai pentru ca am vazut situatia copiilor parasiti in maternitati, ne-am asociat mai multe mamici si cativa asistenti sociali care au lucrat in maternitati in ideea de a preveni ca acest lucru sa se intample. Noi ajutam mame care sunt in risc de a-si parasi copiii, si nu lucram pentru reintegrarea copiilor deja parasiti. Cu toate acestea am donat si donam in continuare maternitatilor hainute cand avem mai multe si cand ne solicita. Daca tu cunosti mamaici care se afla in dificultate, le poti spune despre ACSIS si sa ne contacteze pentru a le putea ajuta.Este valabil pentru toate mamicile de pe forum care ar putea cunoaste la randul lor mame aflate in dificultatea de a-si creste copiii. telefonul nostru este 021 211 30 94 (luni-vineri 9-17).
Draga Adita! Daca mai este valabila oferta ta, te rog suna la noi sa stabilim cum ne vedem.Salutari!!!

Mergi la inceput

Am reteta de laptic pe septembrie, dar e urgent pentru ca mai sunt doar azi si vineri zile, parca asa mi-a zis asistenta, zile in care se mai poate lua pe luna asta. Azi eu sigur nuy ajung, iar de vineri nub sunt sigura.

Raluca, ne putem intalni? E tarziu s-oi mai trimit prin posta. Daca nu. vad eu cum fac ptr ca e pacat de laptic.

Pupici

Anuc si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korryna spune:

Intr-adevar nu ne costa nimic si putem ajuta mult.
Oare e si in Timisoara o sora a fundatiei "acis"?
Daca ai un raspuns il astept cu interes.
Multumesc,
Corina

Mergi la inceput

Am ajuns vineri la Protectia Copilului sector 2, dar din pacate nu mai aveau lapte pentru septembrie. Mi-a parut foarte rau ca l-zam pierdut si pe luna asta, sper in octombrie sa ma misc mai bine.

Pupici

Anuc si Ioana

Mergi la inceput