Bebelusi de nov-dec 04 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Felis, si eu il am tot imprumutat de la o prietena...
A fost bun cat a fost Sabinuta mititica, dar acum e zgamboi mare si o gasesc in niste pozitii de-mi ingheata sangele in vine...

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetele,n-am apucat sa citesc ce ati mai scris,sunt in mare graba ca plecam la tzara pt o saptamana si am de facut bagaaaaaaje.

Didutza,si la mine e exact la fel,nu-mi mai ajunge timpul,in permanenta ma grabesc si am o lista de treburi care nu se termina niciodata,nici macar nu se scurteaza.Asa cum zici si tu,”As vrea si eu sa le fac pe toate si de ce ma straduiesc mai mult d'aia parca nu reusesc sa fac nimik.”

La Radu o fi de la dinti,n-o fi de la dinti…cine mai stie?Cert e ca de vreo 3 zile nici nu mai mananca asa bine.El care deschidea singur guritza,apuca de linguritza sa o bage mai repede in guritza,apuca de ceasca cu ambele maini sa bea singur…acum…pauza!Intoarce capul si maraie.Masa a devenit un show si ma lupt cu mine sa-l las in pace ca nu vreau sa-l fortez sa pape,dar nici nu-mi convine cand vad ca dupa 10 lunguritze refuza sa mai pape.In schimb bea ceai de parca ar fi in desert.Ieri a baut pe nerasuflate cam 230 ml si peste cateva ore inca 150.

Flory,daca nu vrea cereale incearca gris cu lapte,sau biscuiti faramati si amestecati in lapte,poate asa vrea.Pe vremea noastra nu pomenise nimeni de cereale,grisul era de baza.

Eu acum i-am luat cereale Hero-8 cereale cu miere si vad ca-i plac.Am luat si o cutie de Milupa cu biscuiti dar inca n-am desfacut-o.Oricum eu ii pun doar 2 masuri de cereale in biberonul de seara,nu i-am facut niciodata cereale la castronel.

Eliza,ce bine ca a reusit operatia.In sfarsit acum poti sa te linistesti si tu.Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Didutza, Felis, Simona, Cookie , Jasmine si toate fetele, multumesc mult pentru gandurile bune!
Cu pisicile e verificata si la mine. Noi avem pisica si cand o vede Alex scoate niste chiuituri... O singura data a reusit sa si puna mana pe ea, a apucat-o de ceafa si a stat pisica saraca de parca era paralizata. Bineinteles ca l-am spalat repede pe maini. In general nu il las sa o atinga.
Si Alex paseste sprijinit de subtiori si nu are rabdare, ar vrea sa alerge tot timpul :-) L-am pus cate 5 minute in premergator si e o vajaiala si o fericire pe el.. Sunt eu impotriva premergatorului, dar cand il vad ce chiote de fericire scoate.. :-))
Si noi am avut in trecut nopti in care se trezea din ora in ora. Eu eram zombie, obosita moarta.. Solutia a fost ca l-am culcat cu noi in pat. Maaare greaseala.. El a fost foarte fericit,a adormit instantaneu si s-a mai trezit dimineata, dar noi nu mai avem patul nostru, gata, s-a instalat regele iar noi ne facem mici sa-i facem lui loc...

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Eliza, ma bucur tare ca in sfarsit ati rezolvat problema cu ochisorul!
Pote reusim sa ne intalnim si noi in cincinalul asta!Iesiti azi?

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Roxana, tare imi doresc sa ne vedem! Si ma gandesc ca ieri este posibil sa fi trecut una pe langa cealalta pentru ca eu m-am plimbat prin Moghioros vreo 2 ore inainte sa ma vad cu Simona :-) V-au agatat si pe voi baietii cu promotia la bere?
Eu in general ma invart in jurul lacului, voi pe unde va plimbariti?

Azi nu stiu daca ies pentru ca plec de la birou pe la 6 :-( Cred ca o sa-mi iau inima in dinti si o sa te sun daca o sa ies in Moghioros maine sau poimaine :-))

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eliza, ce bine ca a reusit operatia!
Felis, tare frumoasa poezia. Am o prietena care tot la suparari le-a scris. S-au strans si deja a publicat 2 carticele.
Mai iesiti in parc? Daca da la ce ora?
Simina, cred ca ideal ar fi s-o mai lasi din cand in cand cu cineva. Mai iesiti si voi, va mai relaxati.
Onitza, Paxela, ia nu va mai vaitati de soacre. Cu a mea ma trezesc uneori la usa (cand stateam in apartamentul ei, venea tot timpul la 7-8 dimineata, sa faca mancare si baie la noi si avea cheie).Si primul lucru, se uita dupa paienjeni si molii. Acum este in concediu, 2 saptamani. Dar m-am scos ca tocmai a plecat la tara la Blaj.
In legatura cu patutul, noi avem de plasa, nu se loveste si nu poate sa cada din el. Dezavantaje: nu se poate da laterala jos, sa treaca bebe de la el la noi in pat, si n-are bare sa faca si Ana muschi.
I-am facut spanac cu galbenus de ou. Sper sa-i placa!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor,am si eu o steluta!

Ele, pe unde esti? Nu mai vii pe la mamici de Galati?
Ti-ai terminat santierul de acasa? Sa ne povestesti ce-a iesit!

Vad ca marea majoritate a bebeilor sa schimba... din cuminti in maraiti...Dintisorii astia!!!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Roxana, tare imi doresc sa ne vedem! Si ma gandesc ca ieri este posibil sa fi trecut una pe langa cealalta pentru ca eu m-am plimbat prin Moghioros vreo 2 ore inainte sa ma vad cu Simona :-) V-au agatat si pe voi baietii cu promotia la bere?
Eu in general ma invart in jurul lacului, voi pe unde va plimbariti?

Azi nu stiu daca ies pentru ca plec de la birou pe la 6 :-( Cred ca o sa-mi iau inima in dinti si o sa te sun daca o sa ies in Moghioros maine sau poimaine :-))

Ieri am stat prin zona cu buturugi (asa-zisa zona a bebelusilor), pentru ca eram si cu Bianca, impreuna cu cativa prieteni de-ai ei, si n-am avut cale de intors. Maine-poimaine, cred ca dupa-amiaza suntem in Moghioros, de obicei in week-end dimineata, daca e vreme buna , mergem prin parcuri mai indepartate, sau facem iesiri la iarba verde.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Felis, tare frumoasa poezia. Am o prietena care tot la suparari le-a scris. S-au strans si deja a publicat 2 carticele.
Mai iesiti in parc? Daca da la ce ora?

Da, iesim
Acum ne pregatim sa papam si apoi iesim
Tu iesi?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

quote:
Originally posted by didutza

quote:
Originally posted by onitza

DIDUTZA, ADRIANNA , mamicil eeroine, ce mai faceti???? Gemenashii cum mai sunt???? pupici... [/teal]

pozele noastre

Ai mei sunt bine, merci. Ne chinuie doar dintzisorii astia care ba ies ba nu ... Dennis s-a trezit azi-noapte la 2 si a marait intr-una pana la 5:30 si tot cu manutza in guritza iar cand sa-i pun Calgel sau glicerina+anestezina urla de numa' - cred ca iese dintzisorul nr. 3, mai ales ca a facut si febra 38 si a facut azi noapte de 3 ori kk moale ... Daria e bine, voioasa nevoie mare, aspra si agitata precum un Pepsi in schimb de cand i-a crescut dintzisorul NU MAI VREA PAPA ... ma innebuneste, bea doar lapticul si papa cand are chef cate un Danonino sau doua ... in rest de abia deschide guritza - da la povestit e prima ca uneori se trezeste pe la 5 si povesteste de mama focului ... oricum ea e o cumintzica doarme toata noapte si azi m-a socat ca s-a trezit de abia la 9 ( de la 10 azi noapte )

Va tzucam mult!!!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Aoleo! daca face caca moale inseamna ca ii dau dintii?! Cre-i legatura?! Nu ca nu m-as bucua sa o vad cu coltisori...

Mergi la inceput