Cate kg ati luat ?

Cate kg ati luat ? | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Am 23 de saptamanai si desi in primele 4 luni luasem 3 kg..acum am 7 kg in plus !!
Voi ati luat asa mult ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

In timpul sarcinii am luat in total 18 kg si le-am dat pe toate jos apoi,la 23 sapt nu mai tin minte cate aveam dar cred ca erau mai multe decat la tine.
Sarcina usoara!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Miruna, mama, la prima sarcina am luat 12kg iar acum, pina in saptamina 33+ am pus 10.
Nu te panika, dai tu jos. Sarcina usoara.
k33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si eu tot 18 kg am luat pe perioada primei sarcini, dar le-am dat jos pe toate.
Sa vedem acum !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna!
Eu am 4 luni , mai exact aproape 17 saptamani si am luat in greutate 1,5 kg, dar fac foarte multa miscare si nu mananc multe grasimi....cand imi mai pofta de dulce bag multe fructe si legume...
Eu am avut totusi avantaj daca pot zice asa ca pana in luna 3, exact pana la 12 saptamani m-au chinuit mult gretuyrile si varsaturile si poate si din aceasta cauza nu am luat foarte mult in greutate.
Parerea mea e ca nu trebuie sa va faceti griji ca indiferent cat pui poti sa le dai jos prin multya miscare dupa ce apare bebelusul.
Toate cele bune,
Salisa 16 plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

he he he....fetelor voi stati bine...eu la 22 saptamani am deja 12 kg puse...dar si mananc si nu abtin de la nimic.Macar acum am motiv ca de...sant graviduta..dup-aia dieta va fii de mine
Pupici la burtici22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Eu la nici 12 sapt. am pus deja 4 kg...dar si maninc!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu la 15 sapt. am pus 3kg. Nu am avut stari de..dar nici prea mare pofta de mancare. Si totusi..s-au pus. Noroc ca sunt puse fix pe burtica..in rest nu s-a depus inca.

In final...nu conteaza cate adun.... bebe sa fie OK iar eu sa am vointa dupa sa le dau jos.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Eu in 22 sapt +3 zile am pus in plus cam 4.5 kg. Dar duminica am facut 30 de clatite cu 4 feluri de umpluturi, saptamina trecuta prajitura cu visine, deci pap, nu gluma...

pentru dolofane!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ei fetelor, eu la 13 sapt.am mai putin cu 4 kg. decat aveam cand am intrat in sarcina.
nu am mancat 2 luni dulciuri deloc, si aveam si stari de greata, mananc putin.
acum incep sa-mi revin, dar tot asa putin mananc.
se vor pune mai incolo kg, nu voi dispera de pe acum.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Eu pusesem 11 kg in total. Nu le-am dat inca jos pe toate pt ca alaptez, asa ca mai am rabdare.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput