Copilasi din 2002 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Pampersi: noi am incercat sa renuntam cand doarme dupa masa, o saptamana am lasat-o fara, rezultatul: 3x fara evenimente, de 4 ori pipi. Deci daca nu rezista 2-3 ore, ce-i noaptea, cand in fiecare dimineata are pisu in scutec??? Noi ne culcam pe la 11 din cauza ei, ca nu vrea mai repede, dimineata ma trezesc devreme, prefer sa dorm ca si asa mai avem probleme noaptea, si ma trezesc destul de des la ea. Atunci prefer sa mai astept cu scutecele. _Ziua insa nu avem probleme.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

n-am mai intrat pe aici din lipsa de timp, stiu ca v-am promis poze, dar tot nu am reusit sa le pun.Maine poate-mi fac timp sa va citesc de la cap la coada, sa vad ce va mai fac puii, si va voi povesti si eu de zapacitele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Iata ca ne-am intors si noi de la tara iar maine ne pregatim sa il gazduim pe prietenul lui Liviu, de aceeasi varsta cu el.Prietena mea merge sa dea examen pt permisul auto si Andreiasul ei ramane cu noi. Ce ciuda imi e ca nu am un parc frumos in zona unde sa ii plimb pe baieti. Nici nu stiu unde sa merg cu ei, cred ca mai mult vom sta in casa.Daisy am reusit sa vad doar primele 2 poze ca apoi n-a mai mers. Sofiabebe pe ale tale le-am vazut pe toate, si ti-am admirat mancaciosii. Se vede ca nu sunt deloc sclifositi ca noi.Pashosha multumesc pt link. Sotul mi-a spus intre timp ca nu se da si interviu ci doar testul de engleza. Aoleo tu ma vezi facand de 10 ,insa eu sper sa iau nota minima. Oricum pana atunci mai invat si trebuie sa ma descurc. Sotul insa sta cu mult mai bine decat mine, nici macar nu se sinchiseste de test. Cred ca e aproape de nivelul tau la engleza nu ca mine. Foarte bine ca plecati la munte, ca ar fi cazul sa te mai linistesti si tu putin si sa petreceti ceva timp impreuna, toata familia. Distractie placuta va doresc!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna ziua , ne primiti si pe noi ?

In sfarsit, ne-am facut timp/chef/etc. si am aparut aici unde am fost asa dragut invitati mult, mult mai demult.

P.S. Matei este nascut pe 7 iuanuarie 2002.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ruxandrasi Matei, bine ati venit, in sfarsit ! V-am trecut pe lista noastra, sedere cat mai placuta !
Daisy si sofiabebe, sa va traiasca frumoasele !
Revin maine, caci tocmai mi s-a incheiat programul !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

saluare copilasi si mamici!!!
am venit si noi din vacanta, si revenim cu povestiri mai pe seara ca suntem obositit si murdari!!!
va pupam

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Nina , multumim.

Ca vad ca subiectul fierbine este pampers&olita&Co sa va povestim din experienta noastra.

L-am pus pe Matei la oala de pe la 1,5 ani, de fiecare data cand se scula si dupa ce manca, pt max 5 minute. Are olita gen scaunel, sta f comod. In cateva luni a inceput sa faca caca numai la olita.

Apoi vara trecuta, pe la 2,5 ani i-am scos brusc pampersul de peste zi. De fapt mama. (bunica). Erau la mare. Dezbracati mai toata ziua. Daca l-a inceput nici nu reactiona cand facea pe el, a evoluat si realiza ca face, desfacandu-si picioarele ca sa nu se ude.

Cealalta bunica s-a prins ca inainte sa faca, se misca de pe-un picior pe altul, etc. In sfarsit, in cca 1,5 luni era curat peste zi.
Am pastrat pampersul la somnul de dupa-amiaza si de noapte.

La carte scrie ca-i pregatit sa i-l scoti daca nu stiu cate nopti/saptamana gasesti scutecul uscat. La noi nu prea se-ntampla. Mai ales ca Matei bea si seara inainte de culcare lapte. Asa ca i-am scos biberonul de seara acum vreo 3 saptamani.

Apoi acum vreo 10 zile, era o sambata seara, mi-am intrebat sotul, la misto, daca sa-l lasam fara pampers peste noapte. (Matei avand inca scutec si la somnul de dupa-masa!). Sotul a zis ca da. Asa ca, mai in gluma, mai in serios, nu i-am mai pus.

Bineinteles ca inainte am captusit salteaua cu sac de plastic+prosop+... In plus i-am zis "vezi ca nu mai ai pampers, sa nu faci pe tine". "Iar daca vrei pisu strigi 'mama vreau pisu'".

Dimineata spre surprinderea mea nu facuse pe el. Nici in dupa-masa urmatoare. Si nici urmatoarea noapte. Pana acum in 9 nopti/dupa-amieze n-am avut decat 2 "accidente".

Se pare ca Matei era mai demult pregatit, dar noi nu am realizat asta.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Bine ati venit, era cam pustiu pe aici in ultima vreme iar acum o sa ma plang ca nu mai apuc sa va citesc.Azi m-am descurcat bine cu cei 2 nazdravani, am alergat intruna dupa ei sa ii hranesc, sa ii linistesc si sa ii supraveghez sa nu cada ca se antrenau si numai tampenii faceau. Ii puteti vedea aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/dd62 unde primele 2 poze sunt facute la tara iar celelalte 2 acasa cu Liviu si Andrei.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Ruxandra, bun venit tie, lui Matei si "sotului drag"
Lucia, nu te plange ca si eu am avut ce citi din urma (recunosc nu mi-am facut timp sa scriu in ultima vreme)!
George e bine, ma bucur ca am trecut de episodul acela urat de amigdalita, acum ii voi face analize cat de repede sa vedem daca a "murit" microbul. Apoi ar cam trebui sa ne pregatim de camin, am emotii, pentru ca eu inca il vad mic, si am senzatia ca prea repede a trecut timpul.
Am vazut pozele tuturor, de asta nici nu mai am timp sa postez, si ma pierd pe albumele de poze
Cu olita... pentru fetele care inca mai au treaba: multa perseverenta si RABDARE! Tot pentru camin m-am stresat si eu si am biruit pana la urma si gata cu domnul pampers, dar cred ca am si avut noroc. Mai ales de faptul ca George asculta de sotul meu fara sa comenteze, si atunci el a avut rolul esential in treaba asta. Asa ca... agatati-va de persoana cu cea mai mare putere de convingere (este doar o parere, asa a mers la noi)!
Va pup pe toate si pe toti si sanatate maxima pe vremea aceasta atat de instabila!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/photo/404251682/404251682RRZKtK
poze de la voineasa

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Mergi la inceput