Bebelusi de martie - aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ia te uita,cand sunt singura,cand nu mai apuc sa citesc!
Intru si eu fuguta,ca apoi facem baita,papa si somn.De vreo 4-5 seri incoace Alexutu doarme 6-7 ore noaptea,apoi inca 4,dupa care obisnuitul 1,5-2h.Acum doua seri a dormit 8,5h!!!Sunt boieroaica,nici cand nu-l aveam pe el mai mult de 4-5 ore pe noapte nu dormeam,si cand eram obosita de picam mai dormeam 2h dupa-amiaza.Simt ca redevin om din robot cum ajunsesem
ligia,am mai luat doua pungute ptr.proba de maine,dupa ce-am patit azi,si acum imi vine sa radandira,stiam faza cu kk,evident,de aceea am si aruncat punguta de azi.Ti-am mai spus o data,Coli in kk e normal la bb alimentati cu lapte praf,asa ca daca ii dai supliment,copilul e in sfera normalului cu flora din kk si nu necesita tratament,decat daca au gasit alta tulpina de Coli(una de spital=nosocomiala,de exemplu).Esti sigura ca ii trebuie tratament?Ptr.ca daca a facut o data ptr.coli din urina si e aceeasi tulpina,normal ar fi fost sa dispara sau sa se atenueze si in kk.
Cu plimbarea noi am avut noroc;de bine ce plouase dimineata,dupa-amiaza a iesit soarele si,fugariti inca de amenintarea ploii,am facut o plimbarica pe cinste in timpul careia Alexutu a fost tot cu gura pana la urechi,spre deliciul lui bunu,care ne insotea.
danna j si hiroral,multumim mult ptr.aprecieri!
danna,imi pare rau ca treci printr-o etapa cu nori,dar sigur Sara are puterea sa-i risipeasca si,alaturi de un sprijin de nadejde,intelegator cum e sotul tau,norii vor disparea intr-o clipa!
an-k,sanatate dulcii Bianca,cum s-a captusit saracuta de ea?
hiroral,si Alexutu incepuse la un moment dat sa rareasca mesele,apoi parca i-a parut rau si le-a indesit la loc,acum iar e super(de la 9 la 7 mese/zi),asa ca ai rabdare!
dariaevelin,super,deci cand te vedem la tv?Sa ne povestesti cu luix de amanunte cand iti mai revii.Brien,repet,e dulce foc si lasa ideile cu clapaugeala,ca sunt pareri.Si in fond,putea sa-si lase si el plete ca taticul si e ok.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53102" target="_blank">Bebelusi de martie - aprilie 2005 (14)

Mergi la inceput