Linisteste-te zumy,noi trebuie sa gandim pozitiv pentru ca ii transmitem toate starile bebeului.Drept este ca si eu ma stresez dar tot timpul zic nu,am un copil sanatos si totul va fi bine,medicul stie ce face.
Va pup
Adriana 11+
MyBaby, utrogestanul e acelasi lcuru cu progetseronul de aici care sa da numai cu reteta d ela medicul care te urmareste, ok? SI dc nu ai avut probleme inainte nu-ti va prescrie, asta e.
Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Buna fetelor! Eu iau aceste medicamente de la 3 saptamani
cate 4 apoi in descrestere si acum cate 2 asociate cu gynipral. Au fostnecesare pt a reusi sa pastrez sarcina caci mai pierdusem una in decembrie la 2luni jumate. Si atunci luam 1 pe zi ca asa mia dat doctora. Bineinteles ca am schimbat medicul altfel nu as fi ajuns acum la 19 saptamani. Si le-am luat oral nu vaginal iar starea mea acum e destul de buna. Ma duc maine la ecografie 3D si sa speram ca totul e ok. Sanatate multa si rabdare!
Utrogestanul este progesteronul de care are sarcina nevoie sa se prinda iar gynipralul se da la contractii.
Utrogestanul luat vaginal nu are acele efecte adverse pe care le poate avea cand este luat pe gura. In afara de utrogestan eu am mai facut si gravibinon cate o injectie pe saptamana timp de 7 sapt.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.