Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(23)
Raspunsuri - Pagina 11
dienutagraviduta spune:
FETELOR,
azi scot liste de pe net cu nume de baietei, sa-l ajutam si pe tati cu contributia lui, ca trebuie sa aleaga si el un nume...
stiti vreun link ?
dienuta graviduta si bebelushul luca
xandra28 spune:
iacata-le... de pe google
www.reclama/modules.php?name=Nume
www.desprecopii.com/info.asp?ID=240
reclama/nume_de_copii.html?id=40
www.activecenter.ro/nume.htm
acuma vezi shi tu daca gaseshti ceva care sa-tzi placa
deshi lucami se pare super
bafta
xandra, 19+
Mirela Anca spune:
Uite aici nume http://www.desprecopii.com/info.asp?id=240
23+2
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
Morgano spune:
Salut mamici, Angy bun venit!
Dienutza, asa cum esti tu mai vorbareata si deschisa, ti-e scris sa fii soacra mare cel putin 1 data :)) Eu cred ca varza fac orice gagica care nu-mi place .... Doamne fereste! Si la motanii mei ma uit ce curve de matze miauna prin curte dupa ei si le zic... hei, nu cu naspete din astea!
Acuma trecand la serioase, asta cu caratul de greutati in timpul sarcinii e o prostie, si duce la avort spontan, e una din marile interdictii din timpul sarcinii, ca si cea cu baile prelungite sau fierbinti.
Mirela, tu esti in mod clar curajoasa, si da, e bine sa stai undeva la mijloc intre panica dc ti se spune ca nu e bine si sa nu te indopi cu medicamente.
Mie mi-a dat dra preventiv Nifedipin retard pt ca aveam ceva contractii uterine (nu de stresat) si sa nu fac tensiune (am 12.8 de la inceputul sarcinii).... pai cum naiba sa iau? Nici vba, am si aruncat reteta, iar la mine in fam. toti sunt medici si mi-au zis sa nu iau si ei. Asa si cu alilestrenol, cand am vazut ca s-au linstit intaririle de burtica acum 2 luni, le-am pus deoparte, si dc simt ca nu e chiar ok mai iau cate una. Insa incerc sa nu ma mai speriu din toate, ca da prea tare bebelica din labutze, ca e prea linistit in cate o zi, ca o sa nasc nu stiu cum dc e mai mare ca.... asa innebunim inca 4 luni. Nu, incerc sa ma echilibrez si sa-mi vad de treaba si sa ma abtin sa sun la dr pt crampe dc nu sunt sigura ca e uterul sau burtica mea.
Cat despre chestiile cu eco super-performant, am o parere: un medic bun, cu un eco nu fte performant, vede dc ceva nu e ok si te trimite la un eco performantdin timp. Oricum, mergi pt ca vrei tu sa fii linistita ca totul e ok la 3/4 D o data, de 2 ori dar sa te trimita de nu stiu cate ori.... nu vad rostul dc sarcina merge bine. Eco-ul normal al drlui tau e suficient dc stie dr ce sa faca cu el. La fel si chestia cu a avea 2-3 medici in loc de unul in care sa ai incredere.
Repet, parearea mea, nu atatc pe nimeni.
Cta despre soacre, socri, parinti, la mine e fte simplu: cu tata nu am nici o relatie de anul trecut, nu ne salutam desi are cabinetul la demisolul casei mele decai il vad zilnic, mi-a transims textual prin amam ca nu-l intereseaza nici persoana mea nici copilul (asta e, ei acum au terminat divortul si sunt in partaj, si cika eu sunt vinovata - e tragi-comica reactia lui de fapt). Soacra mea si-a parasit copilul la 13 ani(cand au divortat ei), l-a vazut la 21 si acuma suna din cand in cand ca i-e dor de noi (ei sunt din buzau) iar pe mine m-a vazut o data asa ca..... iar socrul meu e un tip super care si-a crescut singur baiatul si l-a crescut fte bine, nu se baga, se bucura pt noi si e un scump. Mama e sprijinul nostru, sta la 2 pasi de noi, tot ce face e pt noi si ne va ajuta intotdeauna cat poate. Deci am mama si socru super, tata si soacra de tot kktul (scuze, dar asta e).
Pfuai ce m-am lungit :))
Va pup,
Ripley 21+ alex
Lavi spune:
Repley, situatie tare naspa si grea intr-adevar, dar sper ca esti tare si nu te afecteaza.
Mirela si la mine e la fel, cu Eva si eu constat ca am fost o fericita, am avut pina acum o sarcina foarte grea, dar ma alin ca mai am aproape 4 luni si trece, sper cit mai repede si sa ne bucuram de bebelaci.
Cit Dienuta despre nume, uita-te la tine si la sotior si inagineaza-ti ce poate iesi din voi doi, apoi cind e gata jocul, vezi ce nume i s-ar potrivii voinicului.Bafta.
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
joy04 spune:
RIPLEY ca aideschis subiectul..si ai mei sunt divortati din 1990, dar in urma unor ani intregi de bautura
, scandaluri,(batai chiar) chemat militia pe vremea aia care nu se baga in certurile conjugale...
El nu a platit pensie alimentare nici 5 lei, nu l-a interesat absolut deloc ca are 4 copii.Si acum ,dupa vreo 4-5 ani de cand nu ne-am vazut, i se facu dor de mine, vai ca sunt si gravida si o sa am si un baietel.
Ideea este ca dinc auza bauturii a ajuns si f rau(dormit prin gari si pe la neamuri) si sincera sa fiu, nu pot sa-l iert si sa ma comport cu el ca si cum nu s-ar FII INTAMPLAT NIMIC.
Nu stiu cum va fii "relatia" mea cu el peste cativa ani si de cate ori ma gandesc asa...la trecut nu ma pot abtine sa dau un pic de apa la soricei...
Dar am mereu asa un gol in suflet care nu prea pot sa-l ignor.
M-am plans si eu nitel la voi acuma...
joy
18+
Mirela Anca spune:
Fetelor ,la Tv sint stiri: editie speciala ;La Londra au avut loc mai multe exploziin metrou si intr-un autobuz.E un haos general .Tot metroul este inchis .
23+2
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
corap spune:
da, si eu am vazut asta pe pagina la cnn. iar o sa apuc sa ma intreb in ce lume o sa-mi aduc copilul... offf. ca doar asta a fost motivul principal pentru care nu eram hotarata sa fac copii in primul rand. ca o sa ma urasca toata viata lui ca l-am nascut in lumea asta rea...
gata, tre sa-mi treaca si sa-mi scot prostiile din cap.
si fetelor, o sa cred ca am o soacra de maxim nivel, dupa ce povestiti voi... lasti familionul in pace, ca nu vi l-ati ales voi, si fruntea sus. nu va mai faceti sange rau.
multi pupici
C & bb andrei
dienutagraviduta spune:
lavi - ma tot uit la noi, asa, si toata lumea zice ca o sa iasa un bebelac alb cu ochii verzi, si blond, ca mine; numai ca sotul meu zice ca a dat tot ce avea mai negru din el- ca are asa, un ten mai mediteranean.... chiar nu pot sa-mi inchipui cum o sa fie, ca la ecografia asta semana cu un soricel ...
hai, ca eu nu am de ce sa ma plang ... mami e cea mai buna, tati la fel si ne iubesc si pe mine si pe sotul meu cred la fel de mult; de ajutor - mai nu-s ce sa zic - bani au destui, dar nu am nevoie sa ma ajute cu bani, sau sa vina sa-mi faca curat, mancare, etc, nici pomeneala; daca sunt bolnava sau asa ceva, am tot suportul, dar nu ne pune muraturi pe iarna, ca ne punem singuri, si nici nu ne spala, ca avem masina de spalat
*a, ma vopseste o data pe luna la par, dar si eu o vopsesc pe ea...
soacra mea e mai mult o femeie simpla, va dati seama, la 11 copii, a fost mai mult gravida si casnica; dar are sufletul bun, si desi nu are mari posibilitati, de fiecare data cand placam de la ei ne da cate ceva de pe la tara - ceapa, loboda, balarii d-astea, dar eu ma bucur de ele, desi cand sunt naspa, mi le arunca dan.
de bebe, noi i-am intrebat pe ai mei daca ar fi bine sa-l facem, asa de curiozitate sa aflam si parerea lor; si ei au fost incantati sa mai aibe un nepotel, ca noi eram casatoriti de 5 ani, deja, si era cazul, zic eu; si soacra-mea s-a bucurat, desi bebe luca a al 8-lea nepotel
dienuta graviduta si bebelushul luca
joy04 spune:
Poate tocmai copiii nostri vor face o lume mai buna si mai sigura....sa speram. Sa-i crestem in asa fel incat sa stie sa deosebeasca binele de rau, sa se gandeasca la semenii lor, nu numai la binele propriu.
In ei sta SPERANTA noastra...
Fruntea sus !
joy
18+