Mamici de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, nu stie nimeni nimik de nisipul meu colorat?
O dup-amiaza frumoasa!!!

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by miflore

Oana, ce avans ai luat!!! Se pare ca nu mai ai cum sa ratezi medalia de aur!!!

Mihaela 28+

Halal .. as prefera sa fiu in coda, chiar deloc pe podium..

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am inteles ca in primele 2 saptamani dupa nastere pierdem pana la 10 kg din kg adunate in timpul sarcinii .
Oana incearca sa mai reduci fainoasele...asa am inteles ca recomanda medicii de familie celor care iau prea mult in greutate.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sa speram ca asa va fi cu kilogramele .
Eu una mor de somn... ma duc acasa...

. Pe maine...

Irina 32+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetelor, ati auzit ca si-a dat demisia guvernul ?

Miflore, in afara de mgazinele enumerate de tine, nu am alta idee unde sa cauti nisip colorat.
Oana, o sa slabesti tu dupa ce nasti, te asigur.
O sa fie nevoie de un pic de vointa si gata.

Oricum nu vom mai arata ca inainte de a ramane gravide, dar asta este.
Trebuie sa se vada ca suntem mamici.

Sotul rade de mine ca am fund de mamica
C'est la vie!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Multumesc de incurajari fetelor

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana , eu am luat la primul copil 20 de kg ,iar a doua zi dupa ce am nascut aveam cu 10 kg mai putin ,desi burta inca o mai aveam .Sotul meu chiar m-a intrebat dupa cezariana daca n-a mai ramas cumva un copil acolo . Dupa aceea nu am tinut nici un fel de dieta sau regim si am reusit sa mai dau vreo 6 kg jos .Poate ca ar fi trebuit sa fac putina gimnastica pentru burtica , dar uite ca a venit cel de-al doilea copil si gata .Voi vedea ce pot face pentru silueta mea dupa ce nasc .

Eu oricum eram slaba inainte .Aveam 41 de kg cind am ramas prima data insarcinata . Asa ca daca ramin cu vreo 4-5 kg in plus s-ar putea sa ma avantajeze , mai ales ca va trebui sa ma descurc cu doi copii .

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Oana,
Eu am pompa aia electrica de la Medela si am fost foarte multumita de ea. La inceput am inchiriat una de la spital, iar cind am dat-o pe aia inapoi ne-au spus ca au si de vinzare si am luat-o pe asta fara sa ne mai uitam si pe la alte magazine sa gasim un pret mai bun. Cu pompa asta a papat Andreea lapte de la mami timp de 8 luni. E foarte eficinta, nu faci nici un efort si goleste ambii sini odata, deci reduci timpul de pompat. Am vazut ca cei de la Medela mai au si alte pompe mai ieftine.

Fetelor, nu va inghesuiti inca sa cumparati sticlute si biberoane. Incercati mai intii sa alaptati! E mult mai simplu, mai sanatos, mai economic...Toate avantajele! Ai papa la purtator tot timpul, nu trebuie sa prepari formula sa speli si sa sterilizezi sticlute. Andreea era ca un pui de mitza cind am nascut-o si nu sugea cit trebuia, de aceea dupa 2 luni am ales sa pompez si sa ii dau laptele din sticla, dar la baby 2 am sa ma straduiesc si mai mult cu alaptatul.

Anca 28+

Mergi la inceput

Da am auzit si eu de demisia Guvernului si cica vor fi anticipate in octombrie ..eu ma gandesc doar la CIC -ul nostru ..ce va mai fi cu el..
Totusi eu am vazut persoane care aratau la fel de bine si la cateva luni dupa ce au nascut asa ca nu cred ca nu vom arata ca inainte...sper .

Mergi la inceput

Demisia asta a Guvernului ne baga si mai mult in ceata dupa parerea mea in legatura cu CIC..o sa asteptam pana in octombrie sa vedem ce facem ?

Mergi la inceput