amandoi sub aceeasi zodie, cu bune si rele

amandoi sub aceeasi zodie, cu bune si rele | Autor: Stepha

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea,

Cum e ca atunci cand iti faci lista cu defecte si calitati sa trebuiasca s-o inmultesti cu doi, fiind si tu si el in aceeasi zodie si avand deci trasaturi comune? Sau cand asculti horoscopul la tv sa te gandesti ca ar trebui sa treceti amandoi prin aceleasi incercari in ziua respectiva, ca doar amandoi sunteti zodia X....

Stiu isi mai pune amprenta si ziua/ora nasterii, dar in mare sunt cam aceleasi trasaturi pe care le imparti cu cel drag. Si la bune si la rele:))

Eu sunt un capricorn la patrat. Nu zic ca suntem unul oglinda celuilalt, dar unele caracteristici sunt comune si mai rau e in cazul caracteristicilor negative:)), ca de exemplu incapatanarea....

La voi cum e?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Si eu care credeam ca doar varsatorii sint incapatinati!!!
Si eu si sotul sintem varsatori, nascuti in acelasi an, mamele noastre au acelasi nume si mai sint ceva asemanari, dar si fooooarte multe deosebiri. La cearta sintem la fel, nici unul nu cedeaza si supararea tine mult timp!
mai revin, ca am una (care nu e varsator) si vrea sa doarma!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Noi suntem 2 Lei, amandoi incapatanati, cu foarte multa vointa si in general cu toate calitatile si defectele celor nascuti in zodia Leului. Cu toate astea de aproape 14 ani suntem impreuna si ne intelegem bine. Si mai am si o soacra, care este tot Leu si care locuieste cu noi. Noroc ca cea mica n-a iesit Leu, ca altfel cine stie cum era la noi acasa.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Uite si noi, 2 scorpioni incapatanati, cu multe in comun dar si cu diferente intre noi. Important este ca ne iubim de 14 ani cu aceeasi pasiune.
Probabil, fiind aceeasi zodie, ne cunoastem si ne intelegem mai bine unul pe altul.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna!
Si noi suntem 2 pestisori, ne cunoastem si ne iubim de 6 ani si ne-am unit destinele definitiv de 2 ani.
In cateva luni va veni si puiutul familieie, dar nu va fi pestisor ci pe undeva pe la sagetatori sau poate chiar capricorn.
Toate cele bune de la Salisa 16 plus 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Se pare ca in afara de salisa, noi celelalte ne confruntam cu incapatanarea...:)) Cred ca pe mine si pe al meu capricorn sot, asta ne este comun cel mai mult, ca in rest, ma bucur ca el este oarecum un capricorn atipic (zic eu) si nu are lipsa mea de comunicare si introvertirea.
Uneori imi mai zic ca desi suntem amandoi capricorni ne deosebim destul de mult ...si bine facem: el dezordonat, eu ordonata, el vorbaret, eu mai tacuta, el sociabil, eu mai introvertita. Ce mai, ne completam....
Va sarbatoriti zilele de nastere impreuna? Noi nu. Eu sunt nascuta in decembrie, el in ianuarie. Va inchipuiti cum e perioada asta la noi: sf neculai, ziua casatoriei, ziua mea de nastere, craciunul, ziua numelui meu, anul nou si ziua lui de nastere. O tinem intr-o veselie totala:)) si cheltuieli la fel......Am convenit sa ne facem unul altuia doar un cadou in aceasta perioada(pentru toate ocaziile), unul mai consistent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Noi suntem decade diferite ale zodiei pestilor..., sotul e la inceputul zodiei si e foarte ingaduitor si intelegator , iar eu sunt pe la mijloc...si eu pot spune ca sunt cea incapatinata.
Important e ca ne iubim si ne intelegem noi pana la urma.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Noi suntem doi gemeni, dar pe el nu pre il caracterizeaza zodia,iar la mine totul este perfect.De multe ori imi spune ca au faut zodia dupa mine.Iar cum suntem amandoi incapatanati,posesivi cateodata avem niste discutii de si noi ne miram cum de am rezistat 8 ani impreuna.
Dar daca ne iubim, asa zice el, trecem peste toate.Dar nu este usor.
Mai ale ca eu sunt din aceasi zi si luna cu socrul meu, care era vazut ca in familia lor si acum am ramas eu( a murit acu 3 ani).Asta este unul din motivele pentru care nu ma sufera socrela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

olim, si noi suntem posesivi si gelosi. Dar am descoperit un "truc": daca ne certam si stam imbufnati e de ajuns ca unul sa zambeasca, ca ne apuca rasul si ne trece.

Daca stau bine si ma gandesc noi doi avem mai multe lucruri deosebite decat in comun, ceea ce a ciudat,nu? avand aceeasi zodie, dar e bine fiindca ne completam. Si atunci cum sa te mai increzi in zodiace si previziuni stelare daca vezi pe pielea ta ca doi oameni din aceeasi zodie sunt atat de diferiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sunt de acord cu tine,La noi de obicei eu stau imbufnata, iar el rade de mine.De multe ori ma gandesc ca suntem ca doi copii de gradinita.Adevarul ca mie imi place sa fac pe victima si el s-a cam obisnui deja .Imi reproseaza ca sunt prea alintata.Dar asta e.El ma-a invatat rau. Cu se rezolva totul.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, eu am citit ca femeia si barbatul din aceeasi zodie sunt diferiti, nu sunt la fel, chiar daca au multe in comun. Ba, chiar au trasaturi opuse.
Cel putin, la mine si la sotul meu, se potriveste foarte bine.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput