Perle d`ale socrilor (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

se pare ca sunt o norocoasa eu. chiar daca socrii stau la o statie de masina de noi!

bine... la inceput au mai fost probleme, dar le-am rezolvat pe toate pe rand, imediat ce au aparut. imi pare rau ca nu tin minte perle... si imi pare bine ca sotul mi-a tinut intotdeauna partea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by nshiro

A mea e fata buna in general dar nu prea stam la povesti... insa cum spunea cineva pe aici mai are si ea scapari... deh batraneturile...

Ieri eram la plaja si ma intreaba razand daca nu ma dau cu scooter-ul. Ma uit la ea blocata (fiind insarcinata in luna a treia) si nu ii spun nimic. Continua tot ea razand. "Iti zboara copilul din tine!" (tradus mai liber "o sa-ti zboare copilul pe nas")

rocsana





Mama, da' dragalasa soacra ai!!



Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu care ma dadeam mare ca am rezolvat problema cu soacra!!!!
Sigur ca acum nu ma mai supara, prea tare, da uite ca mai reuseste una alta:
in concediu ii lasam cheile sa ude florile, cu indicatii pretioase: nu muti nimic de la locul lui, nu aranjezi nimic, frigiderul il golisem ca acolo capata idei.
Mai intai zicei ca ne construieste cel putin casa, asa mare se dadea cu udatul.
Si in final gasesc o pereche de papuci de casa lasati la noi. Ascunsi, am mutat mobila in hol si asa am dat de ei.
Asta e o atitudine pasiv- agresiva, ca e a doua pereche pe care o lasa. Pe primii nu i-a mai gasit niciodata, am avut eu grija, da ma deranjaza.
Exagerez cumva?
Am mai avut noi o lamurire, vine cu niste vecini de-ai iei in vizita, era OK noi ii invitasem, si le spune ca ea la noi se simte ca acasa, la care eu draguta, ba sa va simtiti ca musafir!
Sigur ca daca relatia noastra pornea normal, ne vizitam din cand in cand si ea ne faceam la ocazii mici cadouri puteam sa accept.
DAR noi trebuia sa stam cu ea, ca de ce sa dam banii pe chirie si ea sa ne administreze banii!!!
Ce gluma buna.
Si nu a venit sa vada casa noastra noua cu lunile. Nu-i ceruse nimeni parerea.
Acu ce ziceti sa fac cu papucii de casa, culmea chiar am 2 perechi pt musafiri?
1. Sa-i trimit inapoi cum fac cu TOATE cadourile de la ea? Ne cumpara tot felul de prostii pe banii nostrii, ultimul a fost un bibelou colorat strident din sticla,
2. Sa dispara misterios?
3. Sa-i las naibii acolo ca sa nu-l supar pe sotul meu care e un dragut si n-are nici o vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

salut

cristiama, eu in locul tau as "ascunde" bibeloul ala undeva, unde nu se vede prea bine , pt. inceput......
dupa aceea, cand toata lumea a uitat de el, l-as arunca la gunoi
nu de alta, dar mie nu imi place sa tin vechituri si chestii de prost gust in casa
iar daca mai sunt si "cadou" de la socrella NO WAY !

sa va mai zic si eu o perla...de acum 1 an si ceva
deci: ea m-a sunat odata,am avut o discutie si mi-a zis sa nu mai calc pe la ea pe acasa, ca ei ii e rusine cu cine s-a insurat baiatul ei !!
a fost ok, sincer, mi-a facut un serviciu pt. ca mie nu imi placea sa ma duc si eram extrem de rau primita.
dupa ce s-a nascut andrei, normal ca nu am fost cu copilul la ea(eu mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo si iata ca de 3 ani ma tin de cuvant)...ea probabil ca suferea cand o intrebau toti vecinii unde e nepotul? de ce nu vine pe la ea?!
si intr-o zi il suna pe fi-su si ii zice: de ce nu iei tu copilul, il pui in masina si il aduci la mine?
m-a socat !! in locul ei, as fi remediat toata treaba si mi-as fi cerut scuze pt. ceea ce am zis atunci...
dar cand nu te duce capu' si esti si orgolioasa..........

va pup !!

Kokolina -mami de Andrei Rasfatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Pai cu bibeloul am rezolvat usor:
i-a spus sotul meu, dragutul, a ce bine ca avem ce cadou sa facem Mioarei, asta e ce-a de a doua sotie, si s-a ofticat si si-a luat bibeloul inapoi.

Kokolina, si soacra ta n-a vazut copilul NICIODATA?
Sotul tau nu se supara?
Da ma bucur ca esti tare pe pozitie, a mea soacra nu-mi zice nimic in fata, da baga tot felul de fitile: mama, daca nu punei casa pe numele ei acu iti facea de mancare!!!
Casa am cumparat-o amandoi si eu gatesc seara, din motivul ca atunci vin acasa si culmea fac o mancare buna de a pus sotuiorul meu 10 kg intr-un an si acu suntem la dieta amandoi!

Da ma gandesc ca nu-i asa rau sa n-o vad vre-o cativa ani.
Noi am stabilit ca o invitam la masa o data pe luna; vine, mananca de sparge ii multumeste sotului pt masa, ignora complet ca el nu gateste, si frate nu mai pleaca pana seara! O data s-a intins sa doarma! Si sta la 15-20 min de noi nu in alta localitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Cristiama, poate iti vine vreo idee...in legatura cu papucii socrelei...

Asa a venit si a mea pe la noi, cu haine de schimb, de parca statea 7 zile (si a stat doar o noapte, ca mai mult NU suport!)...inainte cu vreo 20' am observat o punga cu haine de-ale ei pe care avea de gand sa o "uite" la noi (inclusiv papuci...ca tot veni vorba). Iar punga era pusa in asa fel incat nici sa nu zici ca a fost pitita, dar nici sa zici ca o uita.

Si m-am enervat...numai bundre (=haine) de-ale ei nu aveam eu pe aici... Si fara sa ii zic nimic sotului, chiar cu cateva secunde inainte sa iasa pe usa ii zic: "Auziti? Stati asa ca mi-am adus aminte ca am vazut o punga pe undeva pe aici"... M-am dus ca un titirez, am luat-o, i-am intins-o si i-am zis "era pacat sa o uitati la noi"... A facut o mutra... A luat-o si a plecat subit!

Sotul meu si-a dat imediat seama si i-am spus ca nu vreau sa isi lase la noi nici macar o batista, dara-mi-te haine de schimb... Si de atunci nu isi mai aduce nimic (oricum vine numai de vreo 3 ori pe an, ca nu o inghit)...

Iar el, ca intotdeauna, e de partea mea...

Asa ca, Cristiama, cand mai vine pe la voi, spune-i ca ai gasit perechea aia de papuci, ca nu stii exact a cui e, intreab-o daca e a ei, si pune-i-o in brate...

Noi nu primim cadouri de la socri niciodata, doar mai vine cu mancare. Insa stiu ca nu da NICIODATA bani pe mancarea aia...e de pomana primita...si ne-o aduce noua...iar eu stiu, si i-am zis si sotului...si i-am spus ca mie imi sta in gat sa mananc pomana primita de altul...si apoi i-a stat si lui in gat...asa ca o luam, spunem multumesc, si o aruncam...Bleah! Nici macar 1 kg de mere nu ne-a cumparat vreodata din banii LOR! Chitra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by cristiama

... a mea soacra nu-mi zice nimic in fata, da baga tot felul de fitile: mama, daca nu punei casa pe numele ei acu iti facea de mancare!!!
Casa am cumparat-o amandoi si eu gatesc seara, din motivul ca atunci vin acasa si culmea fac o mancare buna de a pus sotuiorul meu 10 kg intr-un an si acu suntem la dieta amandoi!




chestia cu mancarea ma streseaza si pe mine ... ca eu l-am luat pe sotul meu in "primire" la 70 kg la 1.97 m ... de era numai piele si os si mai era si bolnav pe deasupra. si acum, dupa aproape 2 ani, mai are putin pana la 90 kg si arata si el a barbat in toata firea si nu mai e nici bolnav cu stomacul. dar soacra mea mereu il vede "cam palid" si ... "saracul ... munceste mult ... ". si pe langa toate astea s-a plans la mama mea ca fac mancare "cam scumpa". nu se mai pune ca si eu muncesc si chiria o platim amandoi, la fel si cheltuielile casei ... si au fost perioade cand munceam mai mult ca sotul si castigam considerabil mai mult ... si chiar si acum facand o balanta castig mai mult putin (n.r. abia m-am angajat la o firma destul de mare ... am plecat din invatamant ca tot le statea la socrii pe creier ca sunt "profesoara, draga" ... da' n-a zis unu' "bravo" ... pe ei ii doare grija ca n-o sa mai am timp sa tin casa ... ). totusi bine ca nu ne vedem prea des ... acolo o data la 1 luna si un pic ...

pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanaaradu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Apai...sa ma laud si eu cu a mea.
Bine, nu m-a placut de la inceput, ca m-a tinut fi-su in facultate (eu muncesc de cand eram in anul I). A vrut sa ne vanda hainele cumparate pentru nunta (de noi, cu banii proprii) numai pentru ca nu ne-am casatorit in anul respectiv (murise bunicul meu si numai cu idei de nunta nu puteam veni acasa). Asa ca ea mi-a zis: nu va casatoriti, va vand hainele. Nu va ganditi ca ii era teama ca ma pierde baiatul ei...nu, problema era sa nu mai ii spele ea rufele, motiv pentru care mi-a si aruncat in fata un lighean de rufe nespalate.
Apoi, la nunta nu a venit, avea treburi importante la tara. Si a zis ca nu trebuia sa facem nunta fara ea. Iar la poze si casete nu a vrut sa se uite, ca ce, ea a fost acolo? Ce sa vada?
Cand am pierdut o sarcina la 3 luni a zis: "mai bine ca ai pierdut copilul ca nu spusesei ca esti gravida si iesea mut". Asta pentru ca fusesem la mare impreuna...(ma rog s-au tinut dupa noi si ne mai intalneam la plaja) si nu era zi sa nu imi spuna ca m-am ingrasat . Iar noi taceam chitic. Bine, acum ce sa mai zica, ca acum chiar sunt grasa, la fel si sotul si normal ca din vina mea s-a ingrasat baiatul (daca slabea zicea ca o duce rau).
Capacul mi l-a pus cu fata. Desi s-a aratat a fi interesata, a venit de 2 ori cate 5 minute sa o vada, a mai vazut-o de vreo 2-3 ori la scara (si eu sunt capoasa si nu vreau sa o duc sus la ea, o pun sa coboare hihihi) si o data cand stia ca sunt la coafor (cred ca a chemat-o sotul meu ca il manca pielea in ziua aia) a venit si a stat fix pana eram eu gata, ba chiar a intrat dupa mine in coafor sa vada cum m-am facut si cat platesc. A si ce ma bazam pe ea sa aiba grija de fata? Pai nu are cum ca ea vede de copiii altora, pe bani normal....
In rest ne ignoram cu succes.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

ce lume, ce lume....

Sa mai zic si eu ceva? Am "trecut" aseara pt. 15 min. sa-i ducem flori soacra-mii de sf Maria (n-a vrut sa se duca singur sotzul, desi i-am propus) si s-a apucat socru-meu sa se ia de sotul meu ca e posibil sa nu impartasim copilul de asa o sarbatoare mare? Si sa-i spuna pe ton de superioritate ca nu e bine deloc ce face si altele si ca nu se astepta la mine care am fost si la Locurile Sfinte (am lucrat in turism) Am plecat amandoi val-vartej, ca nu are rost nici o dicutie, nu inteleg, nu asculta, insulta... Si stau si ma intreb eu stiind ce familie dezbinata si cu scandaluri sunt ei si ce copil linistit si la treaba lui (sotul) au ei, CUM E POSIBIL? De unde atata tupeu? De unde atata impertinenta?

http://community.webshots.com/user/megg2005


Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Dumnezeule,oamenii astia sunt de cosmar
Sa va spun perla de acum 10 min a soacra-mii.
Noi acum stam la ei ,la vreo 20km de oras,pana terminam curatenia in apartament.M a suna soacra-mea sa ma intrebe cand venim acasa,daca avem cum sa venim mai devreme(de parca noi suntem la distractie si nu la serviciu si putem sa plecam atunci cand vrem noi nu cand se termina programul) ca sa-l duca barbatu-meu pe iubitul meu socru cu masina la TREIERAT,auziti sa-l duca 1km cu masina, sa plece sotul de la treburile lui ca socru-miu nu poate duce sacii goi ...
SI ma mai intreaba foarte dulce" doar tu Nicky poti sa vii cu ocazia,nu-i asa, mama?"
Groaznici oameni!!!!

Mergi la inceput