40 cu + sau -

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Buna, fetelor, si eu am implinit 38... Sambata am avut intalnirea de 20 de ani, am tras un chef pe cinste, 2 nopti si o zi...
Degeaba se uitau liceenii la noi ca la niste bosorogi, inca nu suntem in recyle bin, nu-i asa???

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hop si eu, cu ai mei 36 impliniti in aprilie!
Total de acord, nici eu nu-i simt, iar ca beneficii ale maturitatii (sa-i zicem asa) este in primul si-n primul rand faptul ca m-am eliberat (recunosc, nu total, dar in maaare masura) de complexe! Ma simt muuult mai bine in pielea mea decat ma simteam in liceu sau in facultate! Tot ce-mi doresc e sanatate si sa le fie bine celor dragi! (o fi si asta semn de senectute? )

A! Uitai sa precizez (deh, varsta ): si eu imi mai doresc un bebe, chit c-ar aparea spre 40j de ani, nu ar fi nici primul, nici ultimul, mamicile sunt din ce in ce mai coapte in zilele noastre, nu?

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Primiti si barbati?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Bun venit Marius in gasca noastra. D'a nu ne spui si noua varsta? sau ti-e rusini.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

37 de ani spre 38 (decembrie). deci sunt cu -2.5

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Hai, ca si uitasem de subiectul meu !
Noroc cu Marius!!! Bine (c-)ai venit, Marius! Ce ne poveststi?

In afara de faptul ca m-am eliberat de complexe, cum spune Dana, pentru mine marele castig ar fi ca nu ma mai invart in jurul cozii ca... in tinerete : am invatat (si invat intr-una) ca viata e prea scurta ca sa-mi permit sa irosesc timpul cu lucruri marunte.
Cred ca pentru mine asta e marele castig: merg la esential cu viteza mai mare, imi dau seama mai repede ce e important si ce nu.
In fine... ce e important pentru mine nu e musai important pentru altii

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

hai sa traiti!

remarc cu stupoare ca-s veterana (veteran = persoana care a activat si s-a remarcat vreme indelungata intr-o actiune) deci activez si am facut-o vreme indelungata intr-o actiune/activitate (ba chiar mai multe, dar sa revenim la subiect) numita sex (adusca, asta e raspunsul la intrebarea ta: sex )

"Viata e acea maladie mortala transmisa pe cale sexuala."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Danat...bate palma ca si pe mine ma mai bate gandul de un bebe mic...dar peste vreo 2 ani, ca cezariana si bebelina mica de acu nu ma lasa.

Marius....wellcome!!! Cum sunt vazuti barbatii la 40 + sau-???Sau mai bine zis cum se simt?

Mai fetelor, care recycle bin??? Ca acum 2 saptamani m-am suit in pom la soacra-mea, fara scara direct pe pom sa culeg ultimele cirese? Si abia astept sa plec in State sa ma duc cu rolele si cu bicicleta in parc ca aici se uita lumile la mine ca la a 9-a minune a lumii!
Si decat una constipata de 20 de ani, mai bine una "sarita de pe fix" cum imi spune sotul uneori...Acum nu va imaginati ca ma sui in pom toata ziua!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cornelia,
Ce mi-a placut ce am citit....Pai si eu tot ca tine,sa sti:copaci,sotron cu picii mei...Si ce prostii nu-mi mai trec prin cap...
Care recycle bin?!Asta e o nebuneala!Vorba ta :mai bine una zapacita la varsta noastra ,decat una acra la 20...Bravo!
Sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Adela99

adusca, asta e raspunsul la intrebarea ta: sex

sexu' cui?

Fetele de pe DC

Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

Mergi la inceput