40 cu + sau -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Rufus, eu te invidiez pe tine ca ai copil mic. Eu nu mai am curaj asta dupa ce am trecut cu fiu-meu prin tot ce se putea trece, efectiv nu mai am energia, curajul, timpul... Si sint invidioasa pe cei care il au.... Prietenul meu are o fiica de 10 ani si sint ca o mama pt. ea (fara acte e drept) asta e tot ce pot sa handle pt. moment, desi bebicii mici sint usor de deal with. Cel mai greu este cu teenagers, cind ajung sa nu-i mai poti bate (bine pe fiu-meu nu l-am batut niciodata dar au fost momente cind imi venea sa plec de la servici sa-l string de git)... Din cauza ca am vazut the dark side of parenting, dealing with teenagers... de-aia nu mai vreau copii ca as mai putea inca...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Mey, doamnelor si domnilor, 11 pagini????

Ma adaug si eu la lista voastra! 40 si cateva luni. Dar e numai o cifra, va spun eu. Ca-s mai sprintena ca la 20, hihihi...nu ma plang deloc, ba chiar enjoy mai mult viata. Nu ma pot lauda ca am copii adolescenti, dar ma mandresc cu cei 2 flacai ai mei. Unul de 5 ani si altul de 10 luni.

Rufuuuuuuus, si eu am 40 si-am copil de cateva luni, asa ca lasa lumea sa vorbeasca, ce-mi pasa mie? hhihihiii...
sa fim iubiti in continuare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hehehehehehe....ce faceti "batraneilor"?
Cum va serbati de Sf.Maria?
LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei de azi.Primiti cele mai calde si sincere urari de mult bine si sanatate de la o Marie...
Lorena,saru-mana de urari!Sa dea Dumnezeu!Iti doresc asemeni....Prin Focsani nu stiu daca voi ajunge vreodata,dar de ajungi prin Timisoara poate ne vedem sa halim o pizza,facuta de mine....
Vanessa,bun venit in club!E fain aici!Sper sa-ti placa!
Garo,welcome!Sa-ti fie sanatosi baietii si sa-ti aduca numai bucurii!
Sa aveti in continuare o saptamana buna si plina de satisfactii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai inainte de toate La multi ani celor sarbatoriti,
Ana-Maria draga am putea hali pizza aia la tine in Timisoara dar cum dau de tine? Un mobil ceva? Ca de mers eu merg prin Timisoara cu treaba. Acuma daca nu se potriveste sa faci tu gasim noi una la o poveste, nu?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

adrienne, crezi ca daca stateam eu sa ma gandesc la manifestarile de teenager, mai aveam curaj? Dar Ioana, cea mare, face 12 ani, acum incepe cu fitele. Vine Teodora , dupa 4 ani, cand sunt invatat. Iar la Ana...nici nu o sa mai observ!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

ANA,am mai fostin Timisoara si cred ca o sa ajung si sigur nu o sa iti refuz invitatia!
In rest sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

NU TREBUIA SA IASA ALBINUTA, DAR CRED CA SUNT OBOSITA SI AM APASAT GRESIT

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Rufus eu cred ca e mai usor cu fetele pt. ca cel putin in teorie, se maturizeaza repede, ai incredere in ele, ajuta in casa. Pai fi-meu la 19 ani citeste Pif si se mai uita inca la desene animate! Sint fete pe forum cu citiva ani mai mari ca fiu-meu care au grija unei familii! Fiu-meu are nori in cap, nu se pricepe decit la computere si muzica. Urez tort virtual tuturor sarbatoritilor indiferent daca au copii mici sau mari sau deloc.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55410" target="_blank">Partea a-II-a

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput