PENTRU PAPUSICA...
Raspunsuri - Pagina 15
Camelia spune:
Veronica, una e sa divortati de comun acord, si alta e sa se pronunte divortul prin acordul partilor.Divortul prin acord, nu se poate pronunta deoarece nu sunt intrunite conditiile, respectiv nu a trecut un an de la incheierea casatoriei.
Sa-ti spun ce cred eu.Am o banuiala cum ca te-a dus cu zaharelul , cum ca divortati prin acord cand de fapt avocatul lui a depus o alta cerere de chemare in judecata pe care tu nu era necesar sa o semnezi.Si urmati procedura de divort obisnuita, de aceea va trebuie martori.Asta e doar o banuiala.Dar indiferent cum ar fi, ceerea de chemare in judecata se depune in 3 exemplare:una pt. instanta, una pt. reclamant si una pt. parat.Deci trebuie sa primesti si tu un exemplar si atunci te lamuresti ce si cum.
Deoarece nu am vazut dosarul, nu ma aventurez sa-ti dau sfaturi ca nu stiu ce-i acolo.Tot ce pot sa-ti spun e ca ar fi bine sa ceri sa fii citata la alta adresa si ca ai dreptul ca din tot ce se depune la dosar, sa primesti si tu o copie.
Eu iti doresc sa fie bine! Bafta!
Veronicai spune:
Imi vine sa urluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nu stiu ce sa mai cred. Si daca el a depus separat alta cerere, ce se intampla???
Sunt ingrijorata pentru ca burtica ma doare si imi tot vine ceva maroniu deschis?????????????????
Arhistefy spune:
Are dreptate Camelia. Vezi ca te duce cu zaharelul si s-ar putea sa ai probleme. Fa rost de un martor, chiar mama ta, daca vrea, care sa declare ce trebuie. Doamne, Dumnezeule, dupa ce ti-a facut atatea, mai ai inca incredere in el?
Din nefericire la dosar se afla acum adresa lui, prin urmare toate actele se transmit acolo. Du-te pe 17 aprilie, spune ca nu ai primit nici un act, cere sa ti se inmaneze un exemplar al actelor aflate de la dosar si spune-le care este actuala ta adresa. Hai, curaj, doar esti femeie!!!
Camelia spune:
Veronica, nu dispera! In afara de cazul ca incearca sa obtina pronuntarea divortului din vina ta exclusiva si sa te traga in piept cu partajul, nu are ce sa se intample mai rau.
Totul e sa nu se defasoare sedintele in lipsa ta.Incearca sa afli care e primul termen, ca urmatoarele termene o sa le afli la fiecare sedinta daca o sa fii prezenta.
Ce-ai mai putea face ar fi sa insisti la avocatul lui sa-ti dea un exemplar din cererea de chemare in judecata (dar sa-ti faca o copie dupa exemplarul inregistrat!!!) sau sa-ti dea numarul de dosar si sa mergi la registratura sa ceri dosarul sa vezi ce e in el.Dar varianta a doua e mai complicata.Sau mai poti sa astepti primul termen (in caz ca esti sigura ca e pe 17 cum ti s-a spus) si sa spui atunci ca n-ai primit nimic si ca vrei copii dupa tot ce e la dosar.Spune cu incredere! E dreptul tau!
Bafta!