Rahova sau apropiere...(4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele, noi suntem din nou raciti eu, alex si ruxi...dupa cateva zile in care nu mai aveam nimik
acum copilasii tusesc de mama focului si eu sunt doar"mucioasa"
super pozele de la intalneala din botanica
sa inteleg ca andrea sta in bucuresti acum?
pup pe toate si sa aveti o zi buna.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Ce mai faceti, ce mai ziceti, cu ce va mai laudati ?
Monica...si a mea e putin mucioasa si tot stranuta...nu stiu cum o fi reusit pe caldurile astea sa raceasca... sa vad ce ii dau... tu ce le dai ?
Pupici la toate.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor. Se pare ca nu numai copiii sunt "muciosi". La noi in familie si eu si ubi al meu si soacra-mea suntem raciti. Ma rog, mie mi-a trecut, daca nu pun la socoteala tusea chinuitoare. Sanatate tuturor!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bey, ce aveti fratilor de ati racit toti (gluma-gluma dar mie chiar mi-e frica pentru ca am prostul obicei de a bea/manca din frigider). Faceti-va bine toti si mari si mici.
Noi nu am avut net vreo 2 zile, iar azi am fost golani (am trecut pe la mine pe la serviciu, apoi in Herastrau, apoi prin centru....) si abia acum ma apucai si eu de supa si altele.
Anculina, eu ies foarte devreme afara, maxim la 8 jumate sunt in parc, asa ca nu da caldura peste mine, nu o suport deloc. Cat despre vecini...o fi unul de l-am avut eu la mama. Avea unul o boala, venea numai vinerea noaptea (cred ca asta ii era amanta nu nevasta) si punea tot asa tare muzica, DAR aceeasi melodie la rand ore in sir. Bey si era una din aia de "ia-ma Doamne!", era trist rau saracul ala de canta. Din minti ma scotea ca stateam la etajul 1 si era ca si cum imi canta in casa. Dar ce sa rezolvi...Al meu sot desi e in acest faimos Minister nu vroia sa-si faca dusmani in cartier (ca sa nu avem probleme mai mari....) si nu a chmeat niciodata pe aia de la sectie. Numai una cu gura mare (recte Io) iesea la ei si urla, degeaba of course.
Burtica, lasa copilul sa doarma acum, ca pe urma ai sa te rogi tu de el sa traga un pui de somn. Hihihi, ne vedem noi in parc si o sa ne povestesti ce si cum atunci!
Iar miresicilor le doresc stres minim si distractie maxima, asta e cea mai frumoasa perioada.....mi-e dor de pregatiri si alergatura.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor,
anculina eu lui alex care e ceva mai marishor i-am dat TUSIN la sfatul dr-ului si ruxandrei i-am dat la inceput KETOF(cand tusea era seaca0 si apoi cand a inceput sa se urpa...AMBROXOL.
ai mei copilasi parca, parca sunt ceva mai bine...mucisori nu mai au deloc dar tot tusesc...putin mai rar...dar tot tusesc
va doresc numai bine si voua si multa sanatate si copilasilor

monica

Mergi la inceput

S. O. S !
De la mucisorii de ieri si stranuturi, am facut noapte alba.
Nu mai putea respira prin somn de atatia mucisori, azi-noapte s-a dus tati si a luat capsule de-alea de pus pe batistuta si Vaporub, dar azi-dimineata s-a trezit cu febra mare.
I-am bagat supozitor Efferalgan, i-am dat Nurofen, problema e ca am supozitor-suzeta si il tot da jos si de-ala normal si nu sta deloc suficient, asa ca nu stiu exact cat are, dar e fierbinte tare.
Doctorita ei nu e la cabinet, nu raspunde nici acasa nici pe mobil.Cred ca e in concediu.
Ce fac ?

Mergi la inceput

Hello !
Nu e nimeni pe-aici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

hop si eu in Rahova cea vestita...locuiesc aici de 2 ani si inca incerc sa ma acomodez..anculina..si mie mi-au spart masina ..si eu am vecini care m-au scolit intr-ale manelelor..dar asta este...vreau si eu in clubul fetelor din Rahova..
mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Monica...ne bucuram ca sunteti mai bine.
Miag,bine-ai venit!
Anculina...daca te ajuta poti merge cu fata la LilMed sa o vada un medic.Consultatia e cam 200-300.Sanatate multa.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

mia, bine ai venit
anculina, se pare ca asa se manifesta acest "virus" si ai mei copilasi au avut febra vreo 2-3 zile. asta mica 38,5 si alex 38, le-am dat panadol si nurofen dozat pe varsta si incadrat in orar.
sanatate multa
viosi tie si biencutzei si multumim mult

monica

Mergi la inceput