Mamici de ianuarie-februarie (12)
Raspunsuri - Pagina 12
ralirali spune:
Catalina, din pacate nu imi apare nici un MP. Nu stiu exact ce fel de infectie am avut, nu aveam nici un fel de simptome. Stiu doar ca pe antibiorgama Augmentinul era singurul care mergea in sarcina, iar Urinexul nu e antibiotic. Cel mai bine iti intrebi medicul, dar stai linistita ca se rezolva.
Fetele, sunteti o adevarata sursa de inspiratie cu mancarea. Doamne as vrea sa am si eu cel putin o pofta de papa.
. Eu am doar de bere
, eu care niciodata nu am suportat gustul de bere si beau in fiecare zi cate una fara alcool.
Ralu 13+
Giova spune:
ADRIANA dupa calendarul tau, joi termin si eu primul trimestru.
trebuie sa ma uit acasa ca am undeva scris cand incepe al 2-lea.
CATALINA rectific imediat pe lista.
Am vb. cu mamici si gravidute mai inaintate si au zis ca ce am simtit s-ar putea sa fie bebe.Dar ca il simt mai rar la inceput.Si ca se poate sa-l simti mai repede de 16-20 sapt.
Atunci e bebe, e jucaus tare.
aseara l-am simtit mai bien si de atunci nimic.
Oricum eu in aproape 4 sapt. de la UM stiam ca sunt insarcinata.Trebuia sa-mi vina ciclul peste 4 zile si eu aveam greturi si stiam sigur ca vom avea un bebe.
Asa ca.... cine stie.
Mergem si noi la masa, a venit seful si mor de foame.
pe mai tarziu.
poze
gio
si bb 12+
adriana_i_ spune:
Giova: pai daca joi termini primul trimestru, inseamna ca de vineri ai intrat in trimestrul II, nu?
Adriana 7+
mirela10 spune:
asa cum prevedeam vizita la medic a fost un dezastru.m-am enervat rau
.doctorita era f ocupata pt ca avea si pacientii altui medic asa ca....f.rapida.nici nu apuc bine sa-i spun ca am stomacul varza si ma ia repede ca sunt simptome normale de sarcina.ii zic ca am fost diagnosticata cu ulcer acum 8ani si ii zic ca acum am facut din nou o criza si-mi spune ca toate astea tre sa le povestesc la medicul care-mi urmareste sarcina(tocologo).ii zic ca am programare la asta de abea peste o sapt si eu ce fac pana atunci si da din umeri,zice ca nu intra in atributiile ei.ii zic ca mi-am cumparat RENNIE(ANTIACID)si-mi spune ca ea nu a auzit de asa ceva.in fine am lasat-o balta cu tema stomacului in conditiile in care nici macar nu s-a uitat pe fisa mea si discutia a fost de trei minute cu mare graba din partea ei.apuc sa-i mai zic repede ca am un abces la un dinte de un an pe care l-am tratat de doua ori cu antibiotice si ma trimite la dentist.aici o doctorita f de treaba imi explica ca mi-a murit nervul si trebuie facuta o edodonsie(oare asa se numeste si in romana?)pt care trebuie sa IAU ANTIBIOTIC INAINTE
SI SA FAC SI O RADIOGRAFIE
.m-a intrebat f frumos ca avand infectia de un an si fiind si asistenta de ce nu m-am tratat pana acum.iar eu i-am raspuns la fel de frumos ca mi-e o frica de dentist de mi se face rau pe scaun
asa ca nu ma duc decat de forta majora ca in asemena cazuri,mai ales ca e si bebe.in fine mi-a prescris AMOXICILINA 1LA 8ORE si mi-a zis totusi ca ar fi bine sa astept pana intru in trimestrul doi.pana atunci imi sparg singura abcesul doar ca nesuferitul colecteza tot timpul.uf ,ca numai mie mi se pot intampla asemenea lucruri,iar gandul la ce va urma la dentist ma inmoaie de pe acum
deci cu stomacul sunt tot varza ,cu moralul cam la pamant si plina de nervi...macar maine la eco sa am ceva vesti bune...
of,ca tare-s mic si amarat!!!!!

mirelutza
11+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Noki_Lara spune:
Mirela vad ca ai venit si tu linga mine ca si Augmentinul contine amoxicilina...dupa rezultatul la urocultura, daca iese iar enterobacterul, probabil ca de simbata voi lua totusi Augmentinul...si probabil ca si tu vei lua amoxicilina daca trebuie...mi-a scris o fata care a luat in I trim. de sarcina 10 zile tratament cu Augmentin si a nascut un bebe sanatos tun, asa ca mi-a mai venit inima la loc..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
utocatalina spune:
Scuze Mirela era logata o colega
...eram eu Catalina!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
pisoi3 spune:
Salutare burticutele,
Ce mult scrieti! Ati scris 8 pagini in doua zile! Abia am terminat sa citesc si ma apuc si eu sa scriu.
GIOVA, vezi ca eu nu sunt la dr. Filipescu, ci la dr. Alexandru-Florin Anca de la Spitalul Universitar.
MIRELUTA, vad ca si in Spania dr. de familie sunt nesimtiti, credeam ca numai in Romania. Sper sa te simti mai bine cu stomacelul, ai grija de tine! Ti-am vazut pozele, sunteti frumosi amandoi, foarte tineri, faceti un cuplu frumos.
Eu mi-am facut urocultura ca am cerut eu pentru ca toanta de doctora de familie a mea nu imi spusese sa o fac, mi-a facut doar analize de sange si atunci i-am zis eu ca trebuie facuta si ea mi-a zis ca de ce, ca nu e importanta. Eu am luat-o cu infectii urinare si alte alea si ea a zis ca e dr. si stie mai bine ce trebuie in sarcina si ca asta nu e importanta! Va dati seama ce specimen de medic de familie? Noroc ca am facut eu scandal si mi-a facut-o, si mie si sotului, sa fiu eu sigura ca e si el ok. Analiza a iesit buna.
CATA, sper ca rezultatul celor de la Sanador sa fie bun si sa nu trebuiasca sa iei medicamente. Iti tin pumnii sa fie bine.
FETELE NOI, bine ati venit printre noi, sa aveti grija de bebei si de voi!
TATIANA, bine ai revenit. Vezi ca nu merge link-ul de la poze.
MARAKI, ce bine de tine ca poti manca, eu sunt rau de tot la capitolul asta, nu mai am greturi si nici nu vomit dar nu imi place nimic, e aiurea rau, mananc numai prostii, gen un kg de piersici in loc de masa de pranz, etc.
TEOLINDA, mai bine il intrebi pe medic despre acid folic, adica cat trebuie sa iei exact, logic ar fi sa iei cum spui tu.
BEE, lasa sportul ca ii faci rau lui bebe, vorbesc de sport gen urcat de scari la greu!
Fetele, mi-e un somn de nu vad in fata ochilor, asa ca ma duc sa dorm si eu putin, ca abia am ajuns acasa, ieri am avut o zi super grea, obositoare si stresanta. Va pup pe toate cu drag
si va citesc mai tarziu, sa vad ce ati mai scris.
Anda si matzul subacvatic 13+
toujours optimiste
mirela10 spune:
NOKI LARA eu nu cred ca o as se intample ceva de la antibiotice.in general penicilinele sunt relativ sigure.insa pe mine ma cam deranjeaza faza cu radiografia,sa vad daca pot trece peste.
PISOI pai nu-i prea mare diferenta fata de doctorii din romania.si mentionez ca nici mie nu mi s-a prescris urocultura ,deci pana acum nu am facut-o.
CATALINA nu am inteles ultimul tau mesaj ,cu logarea
.iar in privinta carnaciorilor si mie mi-a fost pofta azi si am cumparat unii de curcan si pui fierti si afumati.buni,mmmmmmmm
fetelor cantarul meu proaspat cumparat imi arata 48KILE!!!!CHIAR ASA SA FI SLABIT 4KILE JUMATE PANA ACUM?hm,nu prea imi convine
,bietul bebe nu prea are ce manca de la mine...
si mie mi-e un somn,cred ca o sa ma intind o ora![]()
mirelutza
11+
maraki spune:
Fetelor eu am probleme cu samponul de vase
Nu stiu ce sa mai cumpar ca toate miros
Cu tenul tot asa am ramas, macar de m-ar tine asa toata sarcina
Eu nu mai pot sa beau sucuri deloc, doar ceaiuri facute de mine si apa
Lapte nu, cafea nu, fructe nu pot ca ma simt rau dupa ce le mananc
Cu parfum nu pot sa ma dau
E posibil sa tina toata sarcina asa sau doar in primul trimestru?
Denisa da, noi cumparam de pe acum lucrusoare pt bebelin pt ca ne este drag sa le privim
si nici nu o sa simtim prea mult la buzunar![]()
Mirela de vineri intr-o saptamana intram in trimestrul 2
Pt. stomac i-a Rennie daca simti ca iti face bine.Eu pot sa i-au Maalox?
11+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mirela10 spune:
MARAKI in afara de faza cu detergentul de vase,aceleasi simptome si la mine
.sa speram ca nu tin toata sarcina.cat despre MAALOX am citit ca nu are contraindicatii in sarcina.aici cred ca se numeste almax...hai ce mancare buna mai faci,poate ne mai dai idei.cel putin sa-i fac sotului ,daca eu nu mananc
.
eu mi-am facut orez fiert in care am amestecat un ou.nu e prea apetisant,nu-i asa?dar dimineata am mancat intai o felie de paine prajita si apoi un mar si o piersica
.si apoi pe la 11 o banana
.record in cazul meu care nu pot manca fructe.of,am facut asta pt bebe,chiar daca iulian m-a certat ca o sa-mi faca rau.
pupici