Mamici din Arad...???(32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Gabi,si mama doctoritei Bulboaca a fost internata azi la Municipal sa o opereze la fiere,tot dr.Papiu.Trebuia sa o opereze maine,dar nu poate ca are ceva probleme cu inima.Ea a tot amanat operatia(are multe pietre),dar de saptamana trecuta s-a simtit foarte rau si nu-i mai trece,are si niste dureri groaznice,de 5 zile era pe injectii ampicilina cu gentamicina.
Nu poate sa-ti trimita pe PM adresa unde s-o votezi pe fetita Alinutzei ca apare tot reclama,numai pe mail ti-o poate trimite.

Magda,ce fain ca ai unde te bronza cand vrei.

Clau,sa aveti timp frumos la Brasov! Cat stati?

Noi vineri seara mergem la Bihor si sambata mergem la nunta la Oradea(la Felix). Pe Dragos il lasam la parintii mei sambata seara.
L-am inscris pe Dragos la gradinita,la PP 14 la Boul Rosu (fosta gradinita a lui Teba),dar il duc numai pana la 13-13,30,nu-l las sa doarma acolo ca sta tusi cu el in continuare pana ajung eu acasa.Nu vreau sa renuntam la tusi ca in caz ca se imbolnaveste si trebuie tinut acasa sau in vacante nu am cu cine sa-l las si atunci tot la ea trebuie sa apelam.
Ne trebuie o gramada de analize pentru gradinita si lui si noua,dar ce m-a mirat mai mult ca mie imi trebuie si consult ginecologic si sa le duc adeverinta ca n-am nici o problema.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, exact aceeasi situatie ca si la moshu, si lui i-a facut 3 zile tratamnet pentru inima inainte de operatie si i-a facut rahianestezie. Cum o opereaza, cu laser sau clasic? Ii doresc refacere rapida!
Ioana, ati venit de la Cluj?
Magda, si eu m-am balacit duminica in piscinuta lui Tudor( la socrii in curte)

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Alina, exact aceeasi situatie ca si la moshu, si lui i-a facut 3 zile tratamnet pentru inima inainte de operatie si i-a facut rahianestezie. Cum o opereaza, cu laser sau clasic? Ii doresc refacere rapida!
Ioana, ati venit de la Cluj?
Magda, si eu m-am balacit duminica in piscinuta lui Tudor( la socrii in curte)

www.stoc-studio.ro/tudor

Gabi,pe mama lu' Emilia o opereaza cu laser,cel putin asa ar vrea dr.Papiu,daca nu se poate o va opera clasic(are multe pietre).Cu inima este mai bine,joi o opereaza.
Ti-am scris un PM sa-mi zici care sunt preturile la operatie.

Fetelor ce ziceti de timpul asta nasol? Cred ca iar vine ploaia,deja s-a inorat.
Ma duc sa fac mancare ca mi-a fost lene cand am venit de la lucru.Am sarbatorit azi la lucru,a fost ziua unei colege si ne-a adus mancare,prajitura...
Diseara merg sa ma tund si sa-mi intind parul.

Ioana,nu mai dai nici un semn de viata,ati venit de la Cluj?

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

moshu se reface foarte repede. am fost azi pe la el, si deja si-a recapatat culoarea in obraji. l-a mutat in alt salon, unde nu mai e asa fain si sunt 4 "cazati" acolo
Azi mergem la ziua unui baietel, numai sa se trezeasca Tudor.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Fetelor va multumesc ca vreti sa o votati pe micutza mea:Sunteti niste dragutze.Site-ul este : www.chic.....bebe.ro/contests/index.php?cid=1&min=0. Sper asa sa ma lase.Cele doua cuvinte de la inceputul site-ului se scriu impreuna.Va pup dulce.
Sanatate la bebici.
P.S:Va rog sa mai incercati daca nu gasiti poza,va apara sigur.

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Am pus 2 pozici noi.
pupici si numai bine

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Magda, eu abia acum am vazut poze cu florile. Ce faine sunt...... Vreau sa-ti spun ca muscatele mele nici acum nu au inflorit de atunci. Ce sa stiu sa fac cu ele? De crescut cresc, adica dau frunze noi, dar flori nimic. Zi-mi ce sa fac?

Gabi, ma bucur ca Moshu se simte bine. Nu am rezervat inca locuri pt ca mai avem cateva treburi de rezolvat si speram sa nu intervina alte probleme. Din toate ofertele vazute asta-i hotelul care ne-a cazut cu tronc si mie si lui Sorin si se pleaca cu avionul din Timi, printr-o agentie din Arad, Euro Travel, cu care noi am mai fost acum 2 ani in Turcia. Asa ca eu sper din tot sufletul sa fie toate ok sa putem pleca.
Mi-e imi place mult Turcia. Asa ca din punctul meu de vedere merita vazuta, plus ca serviciile sunt ok, sau cel putin noi nu am avut ce sa ne plangem. Unde anume vreti sa mergeti? Si nu e cam obositor cu masina?

Alina, iar mergi la nunta??????

Alinutza o sa incerc si eu sa intru sa votez.

In rest pupici si mult soare.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Flavia nu stiu zau ce sa zic de muscatele tale .Soare au?Nu le mai pune ingrasamant vreo o luna, dar daca nu au soare nu ai facut nimic.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

falvia, nu stiu sa iti spun unde exact mergem in Turcia , undeva pe langa Kusadasi. drumul e obostor , dar mergem doua zile. Am inteles ca ne oprim cum trecem dardanelele, deci vreo 900 de km , dupa care mai mergem 500. inca nu e batuta in cuie varanta cu Turcia. Voi unde ati fost exact? Ramane totusi o posibilitate in Grecia, numai daca mergem la corfu. dar acolo nu putem numai cu avionul, si lui cipri ii este frica. Socrul unuia dintre belgienii pentru care lucra cipri are un aqua land si hotel acolo.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Ciao, fetelor

Imi pare bine ca sunteti bine

Am vazut ca tot vorbiti de Grecia / Turcia / concediu si m-am gandit sa va intreb ceva.

Noi planuiam sa mergem la mare in Grecia, din 5 august, printr-o agentie din Timisoara. Drumul + cazarea costa 150 euro. Cazarea se face la vile (noi am fost anul trecut si am fost foarte multumiti de conditii). Nu avem masa inclusa, pentru ca putem gati in camera, unde este o "chicineta", adica plita electrica, frigider, chiuveta, masa si scaune.
Acum vine problema. Prietenul meu a fost saptamana trecuta in "recunoastere" pe la agentii, si, vazand ca s-au cam imputinat locurile libere pentru luna august, a semnat contractul cu una dintre agentii, pentru noi 2 + inca un cuplu de prieteni (bineinteles ca, exact inainte sa semneze contractul i-a sunat pe acei prieteni si totul era ok, puteau sa vina).
Peste 2 zile a aflat ca nu mai pot merge acei prieteni, pentru ca vor fi trimisi in delegatie de lucru in Italia timp de o luna (inclusiv perioada cand trebuia sa fim in concediu). Prietenul meu a platit la agentie avansul de 200 euro (din 600 cat era suma totala pt. 4 persoane) inca de cand a semnat contractul. Am incercat, prin toate posibilitatile avute la indemana, sa gasim inlocuitori pentru prietenii nostri, dar fara rezultat. Sa nu va mai spun ca nici noi nu mai avem nici un chef sa mergem... plus ca am fi dorit f. mult sa mergm cu acei prieteni si, daca am fi reusit sa "scapam" de toate 4 locurile rezervate, poate am fi mers cu ei in concediu in septembrie, dupa ce s-ar fi intors din Italia.

Asa ca apelez la ultima varianta de a gasi o solutie: forumul - si va intreb pe voi, cei care ati fi dorit sa mergeti undeva in vacantza, daca nu va tenteaza sa ne inlocuiti
V-as ramane vesnic recunoscatoare

Daca sunteti interesate, va rog sa imi spuneti cat mai repede!
Va stau la dispozitie pentru detalii.

Multumesc frumos,

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput