Mamici de iulie-august (58)
Raspunsuri - Pagina 10
Ella2000 spune:
Mi-am amintit de Mitub, stie cineva ceva ?
Pisi_Ella, nastere usoara !
Lulu75 am dureri mari de os si de toate din jur si cand ma ridic am senzatia ca mi se rupe ceva pe acolo!
Dar am inca ceva de doua zile, o scurgere alba numai dimineata si in cantitate mica fara sch de culoare sau miros ! Ce-o fi ca nu am avut? Am mai citit ca erau care aveau asa ceva... oricum miercuri la control o sa discut cu dr . meu sa-mi faca o analiza. Mi-e teama de candidoza!
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 34s
nique15 spune:
Salutam mamici si burtici!
N-am reusit sa intram deloc in week-end si acum ne-a luat ceva vreme pana v-am citit!Sa incepem cu inceputul, ca lista de mamici se lungeste cu fiecare zi
Emma felicitari pentru fetita!!! 

Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa, iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic pentru bebelusha!
In primul rand felicitari Oana C, ai o papusica frumoasa foc, mi-au dat lacrimile cand am vazut-o si cand am citit povestea ta. Ati trecut prin emotii, dar asa cum spune un proverb, e bine ca totul s-a terminat cu bine! Cred ca e important ca tu esti o fire foarte calma. Mi-asa dori sa reusesc si eu sa-mi pastrez calmul in momentele acelea.
Ioana si Adriana sa va traiasca flacaii si sa aveti laptic pentru ei.
Anis si eu m-am perpelit noaptea trecuta din cauza ploii, care ma deprima groaznic... dar pentru ca noi avem o singura camera n-am putut sa intru pe NET, mi-a fost teama sa nu-mi trezesc sotul care merge la serviciu... eu mai pot motai si in timpul zilei. Am asa o neliniste ca totul se va intampla mult mai repede decat ma astept, nu stiu de ce...
Legat de prajitura, vroiam sa te intreb - ca eu am o fobie cu plicurile si semi-preparatele - de E-uri ce scrie pe cutie, sunt multe, ca m-ar tenta si pe mine...
Acusor si Andreea, felicitari pentru examene... e mare lucru ca ati reusit sa va concentrati in situatia aceasta... eu cu greu mi-am sustinut lucrarea de disertatie acum 2 saptamani si simteam ca-mi iau campii pana am terminat-o!
Andreea, spune-mi si mie te rog de unde ai luat trusa epidurala si cat te-a costat? Cred ca saptamana asta trebuie sa o iau si eu...
Irina, succes astazi la control, te asteptam cu vesti bune!
Albinutzza, din cate stiu eu nu ai voie sa dormi dupa nastere pentru ca trebuie sa te masezi pe burta cu gheata... da' nu ma intreba si motivul pentru ca nu-l stiu 
Fetelor care sunteti acasa si gatiti, dati-mi si mie o idee pentru un felul doi cu carnita de vitel (fara varza si fara mazare)...
Ioana
si bblina 36+
andre_ea spune:
quote:
Si eu stiu de la prietenele mele ca 2 ore dupa nastere nu ai voie sa dormi si trebuie sa iti masezi tot timpul burtica. Daca nu aiurez cred ca ajuta la eliminarea placentei. Cred, nu sunt sigura.
Luminita34+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
Lulu, cred ca e vorba de lohii, ca placenta vine imediat dupa bb.
Andy si
36+http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
KULTA spune:
Anis, draguta de tine, sunt aici. Am postat ceva aseara ca m-am bronzat, ca am pescuit dar nu prea am fost luata in seama.
Sunt ok, am program administrativ.
Pupici,
K33+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
lulu75…si eu am dureri de oase ..si la pubis..si la maini si la bazin…
Ela…scurgerile sunt normale , am inteles..atata timp cat nu au miros sin u ai vreo senzatie de mancarime.
nique15..si sa va fac pofta (poate)..eu am mancat acum sarmalute in foi de vita cu smantana…
Kulta, ai bronzat burtici??…si bb nu a protestat?Il faci pescar de mic…![]()

AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Ioana(nique) la fripturica de vitel cartofi prajiti sau natur( cu verdeata multa) sau o fasolica verde( merge si cu rasol),un ghiveci de legume,sau o tocanita cu ceapa multa si ardei gras, rosii.mie imi place f mult piureul de cartofi cu morcovi( fierb si morcovi)- iese portocaliu si daca e frecat bine- eu bag mixerul in el-( un pic de smintina in el sau unt...)e gustos si arata bine de tot, plus ca e f sanatos.
Kulta, ai pus burtica la soare? eu nu am avut curaj- nici nu a fost asa cald. m-a luat si pe mine un pic soarele pe fata dar sper sa nu imi iasa pete sau ceva...i-a placut Danutei la pescuit?
M 33+
andre_ea spune:
Nique15, eu am luat peridurala de la o farmacie din interiorul spitalului Municipal. E la etajul 1. Sunt indicatoare de la lifturi. Da' vezi sa nu ajungi la cea a spitalului, ca eu asa am facut.
A costat 700.000. Si mi-a dat medicul scris cum se cheama. Tu ai vorbit cu medicul tau?
Uite-te la subiectul deschis de Pisi_ella cu peridurala la cezariana. Spune acolo Gabitzam, ca a cumparat de la farm. 2na, cu 600.000 si ceva. Neuronul meu nu a retinut si cat.
S-ar putea sa fie 699.000 (aveau astia dreptate cu preturile psihologice, am retinut doar inceputul
) si atunci tot aia e.
Pupici!
Andy si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
KULTA spune:
Anis, nu a protestat chiar deloc. I-a placut mult, ba am intrat in apa pina deasupra slipului. Am stat in costum de baie, va vine sa credeti?Am avut sapca si la un moment dat am pus pe mine o camasa de bumbac.
Sunt bronzata toata iar in dreptul sinilor am 2 lanterne
, adica-s albe.Sa stii ca sper ca-i va place la bb sa pescuiasca, sa semene cu mine.
Mamini, am fost undeva pe marginea unui lac, cu cortul, Danuta s-a zbenguit si Timo cu mine am fost la pescuit. La Danuta-i place la nebunie in apa. Ii clantaneau dintisorii dar tot nu voia sa iasa din lac.
La noi e o caldura de nu poti respira. Nu-mi vine sa cred.

K33+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
lulu75 spune:
Mie medicul mi-a zis sa nu imi cumpar epidurala ca o platesc la nastere de la spital. Acum ce sa fac, ca nu vreau sa il supar. Asta e! O platesc atunci.
Luminita
34+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
anis spune:
lulu faci cum ti-a zis dr...

AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."