Bebelusi de iulie-august 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Monica, da` ce baiat mare ai !!! Felicitari !!!
P.S. Numai noi am ramas in urma
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
roller025 spune:
Buna, buna!
LMA tuturor sarbatoritilor!
Pupe la ochioasa Botosica si la Bobo cel blond! Fromoase poze, sa fie sanatosi puiutii!
Ca tot veni vorba de capitolul realizari: Victor merge singurel prin parc. Nu se mai tine nici macar de carucior, dar nici nu poti agata ceva de el, ca se supara . Se duce la toti copiii din parc ii ia de gat si ii pupa si ar vrea sa ii mangaie, da' nu-l las ca nu stie si ii cam pocneste. De vro' 2 zile vorbeste la telefon. Ia fixu' de la locul lui, il pune la ureche si se plimba cu el prin toata casa vorbind pe limba lui. A inceput sa manance mancarea mai bucatita, nu pasata piure. De vorbit, inca nu vrea sa vorbeasca, da' intelege (numa ce vrea el...). In vocabular are si mama (la nervi mai ales) si tata, baba, papa, ete, deditzi (????) dar mai mult aaaaaa si iiii. Alearga dupa toti cainii intalniti, incearca sa prinda pisica blocului (care fuge disperata cand il vede ) si converseaza zilnic cu randunelele (avem unele care si-au facut cuib pe palier).
FItze are cat cuprinde. La nervi bate din picioare si tzipa si se tavaleste pe jos. Nu conteaza unde se intampla asta. Mai nou il pacalesc cu vrabiutele si trece, dar cand n-o mai tine, ce ma fac?
Cam atat, ca ma lungii ca o zi de post. Pupe
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
roberta04 spune:
Salut! Revin si eu dupa muuuult timp, am avut o perioada nebuna, am terminat cu brio sesiunea, 6 examene in 2 saptamani, apoi am stat de dimineata pana seara in locul sotului meu la firma ca sa poata sa-si rezolve niste probleme, am fost si mai sunt necajita un pic cu Matei, i-a trecut raceala dupa lupte seculare, dar a facut Candida de la antibiotic, eu il dadeam cu creme de tot felul, crezand ca-i iritat, mititelul urla, de mancarime cred... Are puiul bubitze si pe cuculetz, asa ca il tratam, baie de 3-4 ori pe zi cu apa fiarta cu bicarbonat, uns cu violet de gentiana, apoi cu o crema si tot asa...
Dar sa va spun ca am baiat mare, mergem si noi de manutza ore intregi daca se poate, da cu sututul in minge si striga "Gooooo" (de la gol), striga "Caa" dupa cai, spune "Ai ta", adica "Hai pa" ca vrea numai afara, papa bine, doarme din nou in patut dupa ce trei luni a dormit intre noi.
Abia astept sa mergem la mare, poate stie cineva dintre voi vreo casa, vila, apoape de plaja, indiferent de statiune, chiar daca am mers pana acum doar la hotel, cred ca-i mai bine pentru el la casa, il scot afara si se linisteste intr-o clipa, plus ca as mai putea sa-i fac lui cate ceva de papa, s-a obisnuit cu mancarea facuta de mine si face mofturi la altele. Asa ca, please, daca aveti vreun nr. de telefon, nu vreau lux ci doar sa fie curat.
Maine bebe pleaca la bunica la tara, e raiul pe pamant acolo, aer curat, animalutze multe, sper sa rezite macar cateva zile, ca vreau sa ma odihnesc si poate sa merg si eu la plaja un pic.
Pupici si promit sa intru mai des pe aici!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
Christel spune:
,
Sper ca nu ne-ati dat disparute, dar in ultima vreme am fost ocupata, cu bagajele si pregatirea pentru venit in tara.
Apropos, sunt pe-aici fete din Arad sa ne recomande si noua o pensiune, unde sa ramanem peste noapte?
Si pentru ca nu o sa mai am timp sa intru pe net, va dorim concedii placute celor care veti merge in concedii si tuturor copilasilor care vor face primul anisor sau care mai adauga lunisore.
Va pupam si sa aveti grija de voi.
rain spune:
iubitele, ne-am intors si noi ieri de la mare!
ieri eram prea obositi, astazi am de strans si de spalat o gramada ...asa ca am intrat doar sa va salutam si sa uram la toti puiutii scumpi LA MULTI ANI!
Iris Maryam !!!
Tudor Codrin !!!
Maria Alexandra !!!
Alexander Anthony !!!
Tessa !!!
Bianca Adelina !!!
la implinirea unui anisor, primul anisor din viata voastra, va uram sa fiti sanatosi, sa fiti cuminti, sa aveti tot ce-i mai bun in viata, sa aveti numai impliniri si va pupam dulce pe obrajori, sinteti cei mai frumosi si mai dulci copii !!!
parintilor le uram sa va traiasca minunile de copii si sa va bucurati de ei si alaturi de ei !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
BLUE ANGEL spune:
Salutare !!!
LA MULTI ANI BIANCA !!!Sa cresti mare si voinica !!!
Nicole , bine ati revenit ..ne-ati lipsit !asteptam poze !!!
mai , mai ce de copii precoci !!frumosi si destepti !!!mamicilor frumoase de iulie -august sa va traiasca copilasii ...
si d-l Pufulescu progreseaza pe zi ce trece si ne uimeste ...ieri ne plimbam prin casa de manuta si m-a tras spre baie si s-a aplecat spre locul unde era olitza ..l-am pus si a facut ...intamplare , coincidenta ...habar nu am ...eu in mandria mea vreau sa cred ca a cerut , in felul lui , la olitza !!!!
vroiam sa va intreb mamici , ce program de iesit afara le-ati facut bebeilor ..si de cate ori pe zi ?
o zi buna
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
cristalina spune:
[ La multi ani Bianca Adelina
Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
roller025 spune:
Simona, Victor iese la plimbare de cel putin 2 ori pe zi, dimineata pe la 11 (sau mai devreme daca e cald) si seara pe la 4.30-5, cand il iau eu din parc.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
rain spune:
gata, am pus si pozele ...nu sint ele prea multe, ca am stat dupa moti toata ziua!
http://community.webshots.com/photo/386458733/386458733NLHePz
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii