Bebelusi de iulie-august 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
alice2004 spune:
Pai Felicia ... ce sa spun ? Baietelul e ca argintul viu, nu sta doua secunde singur ... si acum ca a invatat sa se ridice si sa umble pe jos (de-a busilea bineinteles) nu mai avem chiar deloc timp ... nu prea se joaca singurel cu jucariile, degeaba ii tot cumparam noi fel de fel de zdranganele, ca le arunca bine merci cit colo si cauta scame pe covor sau incearca sa ajunga la prize, cinta la clapele sotului meu si cea mai noua si interesanta jucarie este zilele acestea un castron de plastic intors cu gura in jos pe care il freaca de zor de pardoseala, pesemne ca il distreaza zgomotul pe care il face !! I-am cumparat si leganush, l-am montat, intinde miinile dupa el sa il punem si sa il dam, dar in doua secunde e gata, ca deh, nu e ca si cel de afara, unde sint o gramada de copii !!
De mincat maninca bine zic eu, dimineata lapte, apoi pe la 10-11 fructe (sau cind nu ajung sa le fac ii dau rosie cu almette si mai nou i-am dat si oleaca de crenvusti din pui) - la prinz o canita de supa si apoi piure de legume cu pui, vitel, ou sau ficat, cite o zi din fiecare .. aaaa si peste, era sa uit ! Dupa amiaza e cu fructe (daca nu i-am dat dimineata) sau iaurt cu fructe sau danonino, depinde ce am iar seara iarasi lapte.
Afara iesim si noi dimineata, dupa ce ne luam masa si seara, dupa gustare si stam pina pe la 8, 8.30 cind ajungem acasa, facem baie, apoi laptele si somn. De dormit doarme toata noaptea, de pe la 9 - 10 pina la 7 - 8 dimineata, se mai trezeste dupa ceva lapte sau compot, ca am inceput sa ii dau si compoturi facute de mine in casa, din visine, cirese, zmeura sau piersica ... si ii mai place ceaiul !
Afara trebuie neaparat sa mearga singur pe jos (sustinut inca !!) si stie de cutzu si pisi si tramvai si masina taxi galbena si de nenea si tanti ... ei, multe, ca e o lista intreaga, nu va fac capu mare ! Cuvintele in vocabular avem citeva, cel mai des rostit (sper disperarea mea !!!!) este tatatatatatata !!!! Mama nu mai apare in pesiaj, eu sint papa, ca asa zice cind ma vede !!!
Da, i-a mai crescut si parul, am rasuflat usurata, ca eu cind eram mica eram ca si cheala si am zis sa nu care cumva sa semene cu mine la asta !
Hai ca am scris un roman ... da cine stie cind mai prind timp liber ? Azi pina la 4 pm sint la birou si mai fur din timpul lor, hehehehehe !!!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
Doamna Bibi spune:
Hai sa va povestesc si eu din aventura de la mare cu piticu' mic. Eu nu am fost atat de stresata,bine ca mama a fost cu noi, eu oricum v-am povestit ca am fost la munca si ziua eram plecata, dar piticu s-a comportat foarte bine. Pe drum a fost super bine,a stat cuminte in scaunel cat mami a condus. Ne-am cazat la hotel Minerva (este langa Rex),destul de bun,aveam Tv si frigider (bine ca am dat o mica atentie sa primesc o camera buna),era curat.Cu mancarea n-am avut probleme,in fiecare zi la pranz ii dadeam si lui ciorba de vaca de la restaurant amestecata cu borcanele (simple nu le vrea),dimineata fructe,seara iaurt,branzica sau ce mai mancam noi.Cumparaturile am fost destul de inspirata sa le fac din Billa sau din Mega din C-ta ca pe litoral erau scumpe rau. Pe plaja era foarte cuminte,era super incantat sa stea in piscina lui cu jucarii,era incantat de nisip, pe la 10-11 tragea cate un somn pe plaja la umbreluta, pe la 14-15 inca un somn in camera,dar a fost bine.In schimb seara la 8 cadea rupt,deci plimbarile de seara nu prea au existat.Singura nu m-as fi descurcat ce-i drept,dar asa cu mama a fost bine.Oricum in august mai plec o data cu el,de data asta nu in Mamaia...m-am lecuit de preturile nesimtite de acolo.
Acum ca eu am tot umblat in toate statiunile va spun ca Mamaia este exagerat de scumpa, de exemplu in Eforie N o portie imensa de piure cu un snitel imens costa 75.000 lei pe cand in Mamaia o portie minuscula rau costa cel putin 120.000 lei.Asta poate va reorientati la alte statiuni...Sau o ciorba in statiuni costa 40000 iar in Mamaia cel putin 60000...asa de comparatie.Singurul avantaj al Mamaiei este ca s-au investit multi bani si arata bine.
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
pako spune:
Alice hehe si Andreea are tot un caston ca jucarie preferata...pune si scoate bile din el si il mai duce la gura si tzipa in el....e asa haioasa.
SimonaR eu am un termometru cu infrarosu...temperatura se ia intr-o secunda de pe frunte.o singura data a fost nevoie sa-l folosim acum vre-o 2 saptamani cand Andreea a avut putin temp. ridicata(37.4).Eu zic ca e practic asta...temp. se ia intr-o sec. si apoi nu te mai chinui nici tu si nici copilul.Adevarul e ca am auzit si ca dau erori cam mari...dar daca iei unul de firma e ok.
pako spune:
haha...rad de una singura...
Dupa ce am terminat de scris mesajul anterior ma intorc sa vad ce face Andreea...dar ia-o de unde nu-i ...am cautat-o peste tot in sufragerie si bucatarie, ca incepusem sa ma sperii....moatza se bagase dupa draperie si nu zicea nimic...a iesit intr-un final razand la mine...
Felicia si Andreea
kro spune:
quote:
Originally posted by pako
haha...rad de una singura...
Dupa ce am terminat de scris mesajul anterior ma intorc sa vad ce face Andreea...dar ia-o de unde nu-i ...am cautat-o peste tot in sufragerie si bucatarie, ca incepusem sa ma sperii....moatza se bagase dupa draperie si nu zicea nimic...a iesit intr-un final razand la mine...
Felicia si Andreea
pentru jucausa mica.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
papadie spune:
IRIS MARYAM
TUDOR CODRIN
MARIA ALEXANDRA
ALEXANDER ANTHONY
TESSA
BIANCA ADELINA
Sa va dea Doamne Doamne numai bucurii puiuti dragi!
noi stem lenesele forumului dar nu am timp nici sa merg la buda:( Mielu zbanghiu parca are un morcov turbo in fund. Nu sta locului o clipa si mai nasol e ca se strecoara peste tot de nu mai stii pe la ce capat s-o scoti de sub canapele, calorifere etc. A invatat sa scoata bateriile din telecomenzi, umbla la aragaz si stie sa scota laptopil din priza... asa ca imi ia cate trei zile sa scriu un email. maninca prost si de baza e laptele.
ANDREEABANICA spune:
ce faza mistoaca,Felicia,bine ca ai pus iar pozicile cu moatza mica ca imi era un dor de ea
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
mitzura spune:
Am uitat sa mai intreb cum i-ati tinut pe pusti pe plaja, la fundul gol sau cu pampers?
ina32 spune:
Si noi avem termometru cu infrarosu-se baga in ureche-dar...daca ii iau temperatura de trei ori imi arata 3 valori diferite (la fel si cand i-l pun intr-o ureche sau alta-apar diferente...intre urechi). Si a costa spre 2 milioane!!. Asa ca tot pe cel clasic il folosesc.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Doamna Bibi spune:
Dupa cum se poate vedea si din poze l-am tinut in ambele variante.In putza goala se cam irita, in pampers il incomodeaza asa ca l-am tinut cel mai mult in slipi (chiar si in chiloti), daca facea pipi se usca imediat,plus ca statea toata ziua numai in apa. Caca face la ore fixe si la olita, asa ca n-am stres...