Unde pun pozulici online?
Contu meu de webshots e plin, am cont de user normal, deci pin la 240 de poze. Am pus poze pe Kodak, dar nu poci sa le arat decit cu invitatzie, asha ca am nevoie de un alt site care sa ma lase sa-mi pun pozulicile shi sa le vada care vrea, ca la webshots (public)...shi nu-mi zicetzi de Yahoo, ca la mine se vad ingrozitor de urit toate pozele de pe Yahoo.
Multzam fain de sugestii.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Raspunsuri
louisea spune:
quote:
Originally posted by mess0804
Pai o idee ar fi sa-ti mai faci inca un cont pe webshots
sustin.. poate unul la care numele se aseamana..
apropo unde vedem si noi pozele alea???
------------------------
Louisea si Bandit
iren spune:
Am incercat deja sa-mi fac alt cont, dar imi zice mereu ca cc computeru meu nu accepta cookies de la ei, da-i eroare toata ziua shi noaptea ca l-am setat special sa accepte cookies de la ei, asta-i problema...
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
dante01 spune:
incearca www.photobucket.com
bafta!
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
adi2003 spune:
Am incercat azi un album foto creat pe site-ul dat de "dante01".
Arata cam asa:
http://photobucket.com/albums/b19/Simina/
Simina
Fotografii
"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."
iren spune:
Dante, merci frumos, mi-am facut cont pe bucket, am pus poze, da nu ma mai lasa sa le aranjez, sint in toate directziile, zice de ex. ca mi-a rotit o poza la 90°, da nika!...Am reushit sa-mi fac al doilea cont pe webshots, da acu am alta problema, ca pentru primul album tre sa trimit confirmarea adresei de mail, shi-mi da mereu eroare, ca-i adresa invalida, am trimis confirmare de enshpe ori, shi degeaba, tot eroare...M-am enervat, mama lor de timpitzi cu erorile lor cu tot, mi-am pierdut toata dupa-amiaza punind poze shi facind conturi...
dante01 spune:
mai puteti incerca si www.imageshack.us/" target="_blank">aici
bafta!
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
adi2003 spune:
Pana la urma testez toate site-urile unde se pot adauga poze.
poza
Simina
Fotografii
"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."
iren spune:
Se pare ca o sa mearga pin la urma pe webshots, cu un cont nou, azi e in toane bune . Adi, multzumesc frumos Daca merge, o sa va arat pozulici
iren spune:
Uf, am reushit!