Bebelusi de sept-oct 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aissa, poate nu-i mai place spanac cu ou si ficat cu cartof... ianis nu vroia spanac, am renuntat dupa vreo 3 incercari. dar cartof cu ficat a mancat de multe ori si i-a placut. acu' vreo 3 saptamani l-a refuzat. de atunci pot sa incerc la orice ora a zilei. nu mai vrea si pace. dar a acceptat fasole verde cu ficat, chiar aseara a mancat (nu mult, max 100g, dar e un pas inainte). nu are cumva un pic de rosu in gat si de-aia nu vrea "solide" si prefera laptele?

lilia, rabdare tie si insanatosire grabnica ameliei! stiu ce greu e sa-ti vezi puiul bolnavior. ti-a zis dr-ul de unde a tras concluzia cu enterocolita? de la sangele din kk? de la ce a facut enterocolita? adica eu nu stiu cum se face boala asta.

pufymic, treaba cu tipetele de "mama" pana ma intorc e valabila si la noi. si-mi spun unii-altii sa-l las sa ma strige pana oboseste, sa nu ma intorc cum il aud, ca prea il rasfat si se face prea mamos. dar pur si simplu nu pot sa-l las asa, daca crede ca il parasesc? incerc sa-i vorbesc chiar daca ies putin din camera, ii spun ca ma intorc imediat, el tot tipa pana ma vede din nou.

tot uitam sa ma inscriu si eu in lista cu zilele de nastere ale mamicilor: 20.04.1978. nu stiu cum sa fac singura actualizarea...
multumesc anticipat!

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mai mamicilor ne inscriem si noi pe lista bebicilor cu personalitatea in floare. Faza cu distrasul atentiei merge si la noi iar afara traisca pufuletii ca altfel imi luam campii la cate faze mi-a facut cd o puneam inapoi in carut.
La mine smechera desi ii spun de mai multe ori ca nu are voie intr-un anume loc(e si normal sa nu ma inteleaga la varsta asta da eu tin una si buna pe a mea)ea continua parca in ciuda sa-mi faca si cd tranteste ceva pe jos nu neaparat in cap incepe si urla cat o tin plamanii si se uita speriata la mine care nici nu stiu cat de repede ajung langa ea iar daca eu nu o cert atunci isi vede mai departe de treaba. Dar daca o cert face exact ca si ai vostri se leaga de picioarele mele de nu mai pot face un pas.
Ooooffff la ce faze fac uneori iti vine sa -ti iei campii si cand dorm sau iti rad....iti vine sa-i papalesti pana-n maduva oaselor.

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai cum sa zic ca e...nici eu nu stiu inca.
Am facut la masa de fructe (ca la lapte nu am probleme....) un amestec din 1 banana, 1 piersica, 1 nectarina, 2 caise si 3/4 dintr-un mar din ala mare, a iesit mult. Am umplut cu varf castronul ei si ce a ramas a baut tati. Iar ea a mancat cam 1/2 din castron....binisor sa zic. Restul mi-a revenit mie.
Vedem noi la masa de legume ce mai face. Azi am revenit la amestecul ei favorit (adica toate la un loc, gradina botanica), o sa va scriu dupa amiaza daca a vrut sau nu.

Voi ati iesit acum afara? ca asta mica imi face cu mana numai "pa" si ma tot gandesc ca vrea la plimbare.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Aissa nu stiu cum e in Buc. acum da aici e vant rau si cd se trezeste pitica o sa o scot afara. De dimineata n-am putut ca am fost bucatareasa, i-am facut si eu "gradina botanica" cum zici tu si dupa ce a papat si si-a baut suculetul a tras pe dreapta ca tare mai era maraita de vreo 2 ore de simteam ca innebunesc.
Gata s-a trezit piticu.

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eu i-am facut azi supa de cascaval.....sa vedem daca-i place...
Ieri i-am facut supa de fasole verde cu taitei(pe care-i adora) si mancare de fasole verde cu smantana.I-a placut mult!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by ellen

Mai fetelor, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu incapatanata asta mica a mea. Face numai ce vrea ea, iar daca incercam sa o luam de undeva sau sa ii luam ceva din mana, incepe sa urle de zici ca cine stie ce i-am facut. Daca o las si nu ii mai dau atentie dupa aia, incepe sa planga cu lacrimi de crocodil.
De ex. daca ea sta in picioare la usa iar eu vreau sa o iau de acolo ca sa pot sa deschid usa, cand o iau de maini, se intoarce si se aseaza in fundulet in semn de protest ca vreau sa o iau de acolo, si mai si maraie. Tare incapatanata mai este si nu stiu ce sa-i fac ca sa nu ajungem mai rau.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Elena, Stefan face adevarate crize de isterie in astfel de cazuri...si mai mult decat atat de cateva zile incoace daca trecem pe langa vreun obiect pe care dansul ar vrea sa-l ia in manute se pune pe un urlat si tzipa ceva de genul "ada ada" binenteles ca fara adresa, nu cred ca stie ce zice, oricum de multe ori trebuie sa ma intorc din drum sa ma opresc sa vad ce a mai vazut de data asta si vrea in mana....
Chiar si eu ma gandeam cum va trebui sa procedez de acuma fara sa am un copil rasfatat sau nu cumva sa cad in extrema cealalta sa ma apuc ai refuza mai mult decat e nevoie.....
Cred ca asa sunt toti copilasii la aceasta varsta, incet incet descopera tot mai multe lucruri si mai ales tot mai multe jmecherii cu care sa ne inmoaie sufletele

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Parca m-am mai linistit putin stiind ca nu e singura care face crize din astea. Poate asa o fi la 9-10 luni, dar tare imi este sa nu ajunga o rasfatata pentru ca nu imi place deloc.
Sa speram ca o sa treaca repede si perioada asta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufy, pai da si retetele mamico, ca e prima data cand aud de supa de cascaval. Si zii si la alelalte feluri de mancare "modul de operare" sa ma mai inspir si eu.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor Stefan mi-a cazut in cap din carucior afara in curte pe ciment... Mai mare a fost spaima mea decat plansul lui...si am plans si eu ca o idioata cateva minute ca nu mi-am revenit din tremurat nici acuma... Intindeam haine si era langa mine.El se tot ridica mai nou in carucior in genunchi si cum ata aia e pusa degeaba acolo oricat am stras de ea tot isi face loc de iese afara din stramtoare!!!Si tocmai o stransesem mai tare de abia se mai foia in ea si in cateva secunde dupa l-am vazut aterizand jos... a cazut cumva pe spate cu rasucire de am crezut ca isi rupe gatul...eu am incercat sa-l prind din mers si apoi mi-am dat seama ca mai rau faceam ca poate chiar ii rupeam gatul.Oricum, am scapat! A plans un pic si gata, nu sa julit si nu pare sa se fi lovit, distanta nici nu era prea mare.De acuma il las numai in locul unde-i iarba si nu pe ciment.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana, ofofof multi de la noi lui Stefan sa ii treaca repede.

Pufymic, chiar vreau si eu reteta aia de supa de cascaval ca nici eu nu am mai auzit pana acum de felul asta de mancare.

Mergi la inceput