Bebelusi de sept-oct 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Mihaela cum au fost artificiile??

Cojite are si bazucu dar eu astept sa-l tund si dupa aia ne ocupam de el ca-s sub coama deasa din varful capului.

Azi ii fac la Alesio conopida la cuptor.....sa vedem de i-o placea!Va zic si voua cum a iesit ca n-am mai facut pana acum.

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufymic, succes cu conopida la coptor sa ne zici si noua cum a fost.
I-a placut bazucului ieri, supa de cascaval?

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mihaela, ma bucur ca ne spui impresiile tale. Sincer, imi doresc din toata inima sa ajung si eu o data numai sa vad cum e....Distractie placuta!
Fetelor, azi am facut cum am promis, am stat de la 9 la 11 afara si am venit acasa si i-am dat maimutei borcanelul de legume. Cu greu, cu cantec si aplecari si....l-a papat pe tot. Asa ca ma declar satisfacuta. Cand s-o trezi ii dau ceva branza, iaurt cu un fruct si asta e, pesemne trecem la 4 mese.
Si sa imi tineti pumnii ca nu i-am mai luat lapte anti-reflux pentru ca zic eu ca i-am dat destul. Aseara i-am pus o masura din laptele nou, (aceeasi firma dar lapte normal), azi 2 si bineinteles ca mi-a dat afara. O urmaresc sa vad cum reactioneaza ca nu vreau sa o mai tin cu ala.....
Va pup, merg dincolo sa ne jucam prin pat....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Aissa, felicitarii Alexandrei ca a papat tot pana la urma.
O sa-ti tinem pumnii cu laptele, sa se obisnuiasca repede cu cel nou.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mersi...dar sa vad daca papa si fructe....
Oricum, sa stii ca i-am dat acum si 60 ml lapte si a papat.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ellen bazucu meu a fost incantat de supa de cascaval.I-am mai pastrat si pentru azi o portie .Si i-am dat sa guste conopida....facea "mmmm"dupa ce i-am dat si se tot uita in castronel sa vada daca mai e....dar asta i-o dau impreuna cu supa la masa de la ora 4.

Aissa pofta mare lui pitic!Si sa pape tot ca bazucu meu!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Aissa, super ca a papat si laptele. O sa vezi ca o sa manance si fructele.

Pufymic, bravo bazucului, bine ca papa tot ce ii face mami.

Mai dar e cam mare linistea azi ai pe forum. Au plecat toate fetele in concediu? Ce ferice de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Vai de mine, fetelor, ce spor aveti !! Nu mai reusesc sa citesc tot ce ati mai scris.

Am facut si noi 8 lunisoare ( pe 1 Iunie ca nu am avut si 31 ) si am intrat in clubul celor care au tras macar o cazatura ! Am pus-o pe canapea ( nu-mi facuse niciodata probleme ) si m-am intors cu spatele sa iau ceva de pe masa si am auzit buf ! A cazut oarecum in cap si s-a invinetit la tampla. A plans destul, s-a speriat, tot restul zilei de cate ori dormea se trezea plangand si tremurand. Pese o jumatate de ora eram in masina in drum spre Poiana Brasov.
Da, am fost la munte in week-end ! A plouat dar nu ne-a deranjat ! Imi doream cu disperare sa plec din Bucuresti.
Alexia a fost super incantata ! I-a placut, a mancat bine si a dormit bustean ! As fi ramas acolo inca o saptamana ( cel putin )

In rest, prea multe noutati nu avem. A inceput sa se ridice in picioare dar nu face pasi daca nu se simte sustinuta.

Noi papam lapte si dimineata si seara ( cam. 180 - 210 ml ), pireu de fructe cu branzica la ora 11.30, pireutul de legume cu carnita la 15.00 - 15.30 si un iaurtel ( 100 g ) pe la 19.00.

Va pupam pe toti si uram concediu placut tuturor !!
Noi ramanem pe baricade deocamdata.

Cristina si Alexia ( 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor voi scrieti romane, dar nici noi n-am intrat de muuult si nici acum nu merge netul ca lumea....
Sper ca sunteti toate sanatoase cu tot cu bebei si sotiori, sper ca appati tot si ca va distrati bine pe unde sunteti....
Noi am taiat un mot sambata, de atunci avem casa intoarsa cu fundu-n sus ca facem curatenie, Gogo e afara cu bunica ce si-a luat concediu, aragaz inca nu ne-am luat, o facem azi sau maine, de plecat ioc, sambata o cununie, ritm alert ce mai... Gogo e bine, e taaare incapatanata si incerc sa n-o alinte nimeni caci face doar ce vrea, canta, vorbeste si e tare smechera, o pisca tantarii si nu stiu cu ce sa-i mai dau, in rest papam ca pana acum, dar am vazut ca voi ati trecut la supite de cascaval si alte bunatati conpide si alte alea, si vrem si noi retete, va rugam frumos
Fugim acum sa punem poze caci daca merge netul tre' sa profitam la maxim...
Aissa pls pls pls imi arati si mie o poza cu fierul tau de calcat tefal? Cum e? Ca vrem sa luam si noi unul bun.... Sarumana
Pufy pazea ca venim sapt viitoare la Arad. sper ca nu sunteti plecati pe undeva si sper ca vom avea timp sa ne vedem.. Vine nasi-mea din Italia cu copiii si nu ne-am vazut de 1 an iar pe ei de cativa... sper ca vom avea timp si noi si voi macar 15 minutele.... ca nu se poate sa-l rateze Gogo pe mancatorul de cascaval...
Va pupam pe toti si numai bine... Iar tuturor bebeilor LA MULTI ANI PENTRU INCA O LUNISOARA!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_sirbu1/album?.dir=64fe

Poze... le las sa le vedeti voi... apoi le gasiti in nume :)
Bine ai revenit Andora chiar ma gandeam pe unde esti.
Sa speram ca si Danyce se simte bine acasa :)
Multa sanatate si pofta buna! :)

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput