Bebelusi de sept-oct 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am mai gasit o reteta buna(zic eu):

Bulz

Ingrediente:
400 g malai, 1,5l lapte, 300 g branza burduf, 200 g unt, 150 g kaiser, 100 g smantana, 4 oua, sare

Preparare:
Se pune laptele la fiert, se adauga sarea si cand e fiert se pune malaiul amestecand inca 10 minute la foc mic.Se rastoarna compozitia pe un fund de lemn si se taie cuburi care se umplu cu branza amestecata cu jumatate din cantitatea de unt si cu kaiserul taiat feliute.Se rotunjesc si se aplatizeaza bucatile, apoi se ung cu unt , se pune deasupra cate un ou(fara coaja!!!), se pun intr-o tava tapetata cu unt si se dau la cuptor.
Se serveste cald cu smantana.

Cam atat!
Intrebare: si piticii vostri au prostul obicei sa piste?Ca Alesio cand suge sau cand il iei in brate te pisca de vezi stele verzi!Nu conteaza de unde!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aoleuuuu cu piscatul la noi e teroare. Mama mea si soacra mea sunt pline de vanatai la cat de mult le-a piscat Alexandra. Cand i se nezare ei te pisca de nu te vezi, iar daca ii zici sa nu mai piste, face mai tare. De cateva ori mai aveam putin si imi dadeau si lacrimile de durere.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by loreema24
Ieri am pus fata in picioare langa nasica ei de 2 ani si 4 luni. Loreema e mai scunda cu 5 cm decat Alexandra. Cred ca voi avea un copil de 2 m in ritmul asta.[/b][/purple]

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loreema24

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Am vrut sa va zic ceva... in legatura cu pampersul. Noi avem din ala care se trage pe picioare, adica nu o mai pun pe fata pe spate, ca si eu am trecut prin etapa aia cand aveam vreo 3-4 jucarii la indemana :)
Exista pampersi din astia in Ro, nu? (First steps - T1-T2, absorbent pants)

Daca exista eu nu am vazut. Dar ar fi buniiiiii !!!

ba eu am vazut/luat; am si acum, dar nu scrie denumirea pe ei, iar punga am aruncat-o; dar eu nu ma impac prea bine ca nu pot sa le strang elasticul cat vreau eu; si nu toti copii au aceeasi talie/burta, si n-as vrea sa ma trezesc cu Vlad imprastiind kk peste tot...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Parca Libero face chiloti din aia "up-and-go". Eu am un pachet, nu pot acum sa verific ce firma e, dar stiu sigur ca sunt pentru bebelasi cu greutate mare....deci pentru copii mai mari.
Fetelor, de maine schimb mesele intre ele. Este iar ora 4 jumate si Alexandra doarme de la 2. Ultima masa a fost cea de fructe de la 11 jumate. Cand a adormit era prea devreme pentru a incerca sa ii dau legume, iar acum nu se mai scoala..... Asa ca am decis, de maine ii dau la 12 legume si seara vad eu, fructe, iaurt...ce o intra. Dar nu se poate sa stea pana la ora asta cu laptele de dimineata si cu 3 lingurite de piersica..... Sa o trezesc mi-e mila.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by frosa
herra nu poti sa o platesti pe bona extra pt o simbata?? ca sa mergi la nunta .. noi asa facem

oricum el se trezeste noaptea si nu mereu la aceleasi ore; si asa voi face si eu la nunta la sora-mea; dar nu indraznesc sa sper ca o sa-mi tihneasca...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Parca Libero face chiloti din aia "up-and-go". Eu am un pachet, nu pot acum sa verific ce firma e, dar stiu sigur ca sunt pentru bebelasi cu greutate mare....deci pentru copii mai mari.

da, mi-am amintit! dar au si ei pe greutati, incepand chiar de la 8 kg (parca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by ellen

Aoleuuuu cu piscatul la noi e teroare. Mama mea si soacra mea sunt pline de vanatai la cat de mult le-a piscat Alexandra. Cand i se nezare ei te pisca de nu te vezi, iar daca ii zici sa nu mai piste, face mai tare. De cateva ori mai aveam putin si imi dadeau si lacrimile de durere.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

o prietena are un baietel de 2 ani, care face la fel, si acum 2 zile m-a piscat si pe mine! si daca la nici 1 anisor vedeti "stele verzi" de la piscat, oare cum va inchipuiti ca va fi mai incolo ?! sa sau sa ???

acuma pe bune, al meu nu pisca, dar cand e fericit, ne... trage palme . adica il iei sa-l pupi si sa-l dragalesti si el ranjeste de fericire si poc! ritmic, cu palma, pe unde apuca, pe fatza, in cap! deocamdata face asa doar celor dragi, cand se bucura ca ii vede... mami, tati si bunicii ca te lasa dup-aia nu conteaza...
sper ca nu-l tine mult, ca nu-mi place faza. cand vine cineva la noi si-l vede ca-mi trage mie sau lui tati o "infuzie" de-asta de dragoste ma intreaba "dar il lasi asa sa dea in tine?!" pai ce sa fac? copilul e cu gura pana la urechi! si e foarte incantat ca nimereste si noi ne strambam instinctiv! sa ma apuc sa-i tzip ca nu-i voie?

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa
Asa ca am decis, de maine ii dau la 12 legume si seara vad eu, fructe, iaurt...ce o intra.

asa fac si eu; am inceput sa-i dau pe la 11-12, deci dupa masa de lapte de dimineata, masa cea mai dificila - am avut la un moment dat pb. cu puiul si cu pestele.

si eu ii fac inca "gradina botanica" (ca sa citez dintr-un clasic in viata) dar am incercat si cartof simplu si e ok; la fel si spanacul; nu-i prea place dovlecelul, e cam atos si isi face greata...sau pastaile cu care l-am combinat or fi fost cu atele?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

ANA draga, fetita din poze este de fapt baiat . Imi dau seama ce te-ai speriat. Si Tudor al meu, a cazut numai o singura data, si am plans si eu ca si tine, sper sa nu se mai intample. Spune-mi te rog, cum a fost cu nunta? A adormit Stefan si fara tine? Am si eu o nunta si am emotii! Nu stiu cum o sa fac desi sta mama cu el, fara probleme, noi locuim cu parintii mei.

PUFYMIC, o sa incerc si eu supa de cascaval (ca multe mamici de aici).

Cine ma poate ajuta? Are Tudor niste cojite galbene pe cap, dar numai pe la frunte si daca dai cu unghia cad. Am citit mai demult, dar pana gasesc subiectul pe forum, poate ma ajuta vreo mamica?

GAta ma duc,ca s-a trezit bb.

http://community.webshots.com/album/382796324chdnfK

Mergi la inceput