Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Multumesc Vanessa si Bertha pentru incurajari...stiu ca fiecare BB e unic,si fiecare are ritmul lui de dezvoltare,iar la varsta asta chiar e greu sa tragi vreo concluzie...dar in starea in care eram mai de dimineata...orice cred ca mi s-ar fi parut nelalocul lui...Dar,mi-a prins tare bine "vorbaria" cu voi( am simtit si eu pe cineva aproape)...ca barbata-miu,s-a ingrozit de cand cu forumu' asta:"ce tot aveti acolo de povestit atata?"...

Acum totul e ok...

Iar in ce priveste mucisorii,noi am avut din pacate experienta trista a unei spitalizari,dar partea buna a fost ca am vazut cum au facut asistentele cu serul fiziologic-sa-i inmoaie mucisorii,si apoi sa-i scoatem cu pompita(noi folosim o para micuta de cauciuc,care este mult mai eficienta decat obisnuitele pompite din farmacii).Cand imi spunea Dr. sa-i pun ser fiziologic in nas,eu credeam ca e suficient sa inmoi un betisor si sa-l rotesc in nara...da' de unde?...cu o seringa fara ac,se pun 2,5-5 ml ser...prima data cand am vazut asistenta ce face am crezut ca-mi ineaca copilul...nu spun ce groaznic a fost cand a trebuit sa-i fac eu singura,acasa...dar,serul,a inmuiat foarte bine secretiile si apoi cand am tras cu pompita,sa te tii frate,1 kg de mucisori...Mammy,iti tin pumnii..curaj...las'ca scapati voi de mucisori,si tu si Andrei

Nicoleta,ma bucur ca ti-au placut pozicile...care ti-a placut mai mult?...pe mine ma da pe spate cea in care isi tine bibi si cu maini si cu picioare...(dar sa sti ca nu e nici o suparare,daca primesti ceva care sa iti placa mai mult sa alegi ce crezi tu de cuviinta...)

Va doresc tuturor o saptamana usoara si sa nu mai auzim de boli,ci numai de bine!si pitici si mamici

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Bertha se mergeti fara frica la mare bebelasi se adapteaza asa de repede,mai greu noi cei mari.
De mancarica si eu eram stresata eu i am luat borcanase diferite de la Nestle si Hipp cu papa de pranz si cu fructe.Plus iaurt cu fructe iaurt simplu,fructe sunt si acolo sunt dublu ca pret.
Noi am stat intro vila noua noutza cu termopane baie cu dus inutru au fost conditii foarte bune.Am lipit paturile si sa facut un pat mare imeeeens Inisa a formit intre noi.Dormea cum o puneam in pat.
In rest in carutz si la plaja a mai dormit la carutz.Erau si alti bebelasi acceasi varsta.
Papa din borcanase nu prea i place lui Inisa da a papat cat de cat plus i dadeam cateva linguri de ciorba de pui daca nu era prea sarata (majoritatea nu prea erau sarate).
Sa iei si hainutze mai grosutze seara se lasa rece si mai bate vantul.Ai sa vezi ca fa vi super frumos si juma de bagaj nici nu ai s o folosesti
Pupici

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dragele mele,

Va scriu repejor-repejor....Ia ghiciti cine face traheo-bronsita in mijlocul verii? Bineinteles ca Uca mea....Ca are si parinti inconstienti, care au dat-o in leagan la munte si ea radea de mama focului, si pac dimineatzat probleme. Azi a fost mai bine, dar ieri a dormit 8h in timpul zilei, basca noaptea....

Cius, nu vreau sa repet ce au zis celelalte fete, dar tb sa il lasi sa se dezvolte in ritmul lui. Probabil la un moment dat o sa inceapa sa zica tot, asa sunt copii mai tacuti. Cica ei vb. in mintea lor, dar nu au curaj sa zica cu voce tae si trebuie incurajati. Am citit intr-o carte....Ana de 1-2 saptamani a avut multe evolutii in acest sens, aproape ca si-a dublat sau triplat vocabularul. O sa vezi ca o sa fie un salt spectaculos la un moment dat .

In legatura cu mucisorii, poate o sa ma credeti mama nebuna, dar va povestesc cum fac eu. Eu care am probleme lunar si Ana mea e de aproape 2 saptamani un lumanarile la nas. Ca sa scape mai repede, o imobilizez: o incalec cu picioarele in lateral ca sa ii prin mainile si picioarele, dupa care operez: spray de mare, scos cu pompa, picaturi vibrocil. Inainte o chinuiam mult, ca nu puteam sa o imobilizez. Merge sa ii inmuiati si cu ser fiziologic.

Nicoleta, mai ai nevoie de poze? Chiar in seara asta am facut cu bibi in gurita. Intamplator...

Laureta, ma bucur ca a fost totul ok la mare. Poate o sa ajungem si noi in august...macar in week-end...

Irinusha e binisor, Cris a luat si el o viroza si ma simt vinoavata, pt. ca este posibil sa fi luat de la Ana. Oricum ar fi, e nasol, mai ales ca sunt in concediu...Dar el e rezistent, asa ca sper sa ii treaca repede.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Aoleu madutza ce sadica esti cu mititica! Cand ma enervez si eu ii tin capul si bag fortat medicamentele dar mi-e frica (sa nu razi) sa nu cumva sa tina minte si sa nu ma mai iubeasca...

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Madutza, ce m-a amuzat faza cu scosul mucisorilor
Sanatate multa Mariucai !!!! O pupic dulce dulce de tot !!!

Mami Cristina & fetita mea dulce - Amalia (data nasterii:20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Maduta esti de coma, cum imobilizezi bietul copilasi. Da daca altfel nu merge. Si eu care ziceam ca sunt singura care chinui copilul cand fac astfel de operatiuni. Si nu imi iese tot timpul, asa ca apelez la sot. Eu pun picaturile si sotul opereaza cu pompita. O sa radeti da nu stiu ce face ca nu zice Bia nici pis cand opereaza el. A si cu medicamentele aici e de groaza. I le dau numai cu seringa de la Nufofen. O iau in brate cu capul pe brat, o mana la spatele meu, una o tin cu stanga.. Bia urla si eu pic, pic medicamentul. Mai nasol e ca daca urla prea tare se ineaca si vomita tot ce i-am dat.
Of.. bietii copilasi la ce cazne ii supun parintii. Si totul pentru binele lor.

Azi dim am reusit sa vad unde iese dintele buclucas. Inca n-a spart gingia dar se vede bine.

Maduta sarumana de pozica cu biberonul mi-a trimis Cius mai vroiam una cand papa bebei cereale. Daca aveti puteti sa-mi trimiteti, modific macheta si mai pun una. Nu-i bai ca eu fac ce vreau pe pagini.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

de la madutza sadicutza: de la preot am invatat cum sa ii dau medicamentele fara sa vomite, era o problema inainte. In primul rand nu trebuie sa ma vada ca ma apropii cu seringa de ea. Ii aplic cei 5 ml si apoi o strang de nas si inghite imediat, ca n-are ce face. E metoda garantata si o sa vedeti si preotii in biserica, la impartasire, fac la fel. De cand fac asa nu a mai vomat deloc, si era un chin inainte. Fetelor, eu sunt trecuta prin multi muci si administrari de medicamente si am ales solutia cea mai practica. Ea oricum plange cand ma apropii cu pompa de ea, apoi chinul era pe durata mai lunga daca o luam cu frumuselul, n-a mers. Asa in 30 sec a scapat, inloc de 5 min. Nici nu stie ce a lovit-o.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Maduta faza cu timutul de nas o stiu si eu de la soramea, da ce te faci cand e sotul langa mine si zice ca maltatez si chinui copilul si dupa ce ma lasa sa fac cum situ eu incepe cu si

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Am venit aseara de la Buzau! S-a prelungit mai mult decat credeam noi sederea acolo! Sebi de cum m-a vazut a facut crize de plans ... saracutul nu uitase de titi si asa dor ii era de ele de numa!!! In prima seara a fost de groaza !!! Noroc cu mami a mea ca m-a ajutat cu el ca eram disperata nu alta! Daca nu ar fo fost ea as fi inceput iar sa ii dau!!! Asa rau a fost 3 nopti dupa care s-a dat incet incet pe brazda si acum e mult mai bine! Si aseara a facut ceva figuri ca s-a vazut acasa si s-a dus la el in patut sa il culc dar tragea si de mine sa ii dau titi! Ufff ne-am chinuit un pic sa adormim dar a fost bine! S-a trezit numai la 3 un pic fara sa vrea sa bea ceva si apoi la 7 dimineata s-a mai trezit!!!

Imi pare super rau ca nu am putut ajunge la intalnire!!! Cred ca a fost super dupa cum am vazut eu in poze!!! Si ce mari si frumosi sunt puii!!! Sa ii papi nu alta! Cris asa s-a dezvoltat de nu imi venea sa cred!!! Si Mariuca ce domnisoara carliontata si frumoasa s-a facut!!! Si Cata si Cristina zulufata ce sa zic decat ca regret tareee ca nu am fost in Bucuresti!!!

De cand nu mai papa titi Sebi manca asa de bine de nu imi vine a crede!!! A luat frumos in greutate in aceste doua saptamani cat a stat la buni la curte! Acum dimineata daca va zic ce a papat nu o sa ma credeti ... ca nici mie nu imi vine a crede cat a putut sa manace!!! I-am facut un piure de fructe din o piersica o caisa si o jumatate de mar cu 4 biscuiti! A ras toata compozitia! Plus un Iaurtel la 125 ml plus un triunghi de branza topita numai la o masa! Acum la 12 i-am dat un ou fiert cu muschiulet si o prajitura de la 7 days ! A ras si acum! Plus un bibe de ceai! Pentru masa de la 4 i-am pregatit piure de legume cu piept de pui! iar pe seara o sapape niste gris cu lapte!

Trebuie sa inchei aici ca ma cheama sa facem nani!
Pupici la toti puii mici!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna mamici si bebici!
Nally, incet-incet o sa uite!Nu mi-ai spus ca ai poze noi, le-am gasit acum pe cele din albumul "Sebi la un an". Avem doi Sebastiani tunsulici in grupa!Iar tu, te-ai roscatit, imi place si asa!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput