Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Bineinteles! Dar preferatele lui sunt incaltarile lui (sandalute sau adidasi - ce apuca) sau ale noastre (incearca chiar sa se incalte cu ele).
Si noi luam Ca din prima luna iar primii doi dintisori au aparut la 7 luni jumatate. Dupa ce am facut injectia cu vit D la 10 luni au inceput sa iasa lunar cate doi si toti cu probleme (febra, diaree). Acum luam Vigantoletten 500 - pastilute. Injectie nu mai facem - pana in toamna cel putin. Planuim sa mergem la mare luna aceasta si poate isi mai coloreaza si el pielicica...mereu zice pediatra ca e cam alba.

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Noi tocmai am venit de la Moeciu, unde a fost urat, cam ca in toata tzara. Mai mult, starea de raceala a Anei s-a agravat si face febra si tuseste rau. Nu vrea sa pape si sa bea nimic, probabil ca are gatul pulbere facut. Asta e! Diseara ma duc cu ea la dr.

Imi pare rau ca am prins vreme nasoala. Am gasit o vina draguta cu multe posibilitati de agrement pt. pitici. Are leagane, groapa de nisip, un telescaun pt. bebelusi...Are gradina de 1ha, animale. Va dati seama ce frumos e. In august cred ca schimbam plecarea la mare cu 1 saptamana la munte.

S-a trezit...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor, mia fost dor de voi tare mult, sper ca si voua sa va fi fost de mine

Chiar astazi m-am intors si eu acasa. Dupa o lunga apsenta am sa va scriu cateva randuri.

In primul rand JULIA MERGE DEJA SINGURA . Mai cade in fundulet, dar asta este normal, mai are momente cand nu vrea sa mearga si o ia dea buselea. Stie sa lupte ptr. cea ce vrea, nu se lasa batuta . Nici nu ma gandesc ce va fi cand va creste. A fost super in acasta lunga vacanta. Peste o saptamana plec ptr. o saptamana la socri. Acum suntem tot timpul la drum.
Ziua de nastere a lui Julia am facuta deja de 2 ori, pe 23.06 si ieri 02.07. Cand vom fi la socri o vom sarbatori a 3 oara. Dar nu a fost sarbatorita cum am vrut, musafiri nu au venit, iar cei care au venit au stat putin, motiv , au lasat treaba si trebuie sa sa intoarca sa o termine . am sa pun cateva poze. Nu am facut prea multe. Sper ca la anu sa fie mai bine si mai frumos de ziua ei.

Julia la tot ce se numeste animal cand vede si o intreb cum face ea spune BAU BAU! Chiar si pasarea face BAU BAU . Vorbeste foarte mult si face tot atatea nebuni. Eu atat de mult trebuia sa alerg dupa ea ca am piciarele vanete, radeam cu sotu ca vecini or sa spuna la intoarcerea mea ca ma bate sotul .

Cam atat pe moment. S-a trezit printesa mea.

Pupici

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Salutare fetele!
Ma da harnicute mai sunteti!Daca va mai scriu asa rar cred ca o sa ma uitati cu toatele.
Am citit tot ce a-ti scris si fetelor care s-au intilnit,am vazut pozele,sunteti niste dragute si voi si copilasii vostri.
Eu ce sa va spun...Alexandra mea a facut cam urit de la vaccin,a facut 2 zile febra si in prima zi a durut-o tare piciorul.De lunea trecuta am inceput sa-i dau brinza si am sperat ca o v-a tolera,cum a tolerat si iaurtul dar cred ca m-am inselat.De a doua zi a inceput sa faca scaune mai moi, iar vineri am trecut-o pe mucilagiu de orez si supa de morcov.Si mai frumos ca tot de vineri are o stare subfebrila(37,7)numai seara si nu stiu care este cauza(sper sa fie de la dinti).Mai frumos ca care m-a ajutat foarte mult cu intoleranta Alexandrei(de la spitalul de copii)este in concediu,asa ca mai am de asteptat pina vedem ce facem,daca mai avem vreo sansa sa mincam si noi lapte,brinza,smintina,unt...
Cam atit despre noi.
Va .
Alina siAlexandra

Mergi la inceput

Uitam-Bine a-ti venit Laurina si Mihnea.
Alina siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara, fetele!

Madutza, sa o pupi pe Ana sa ii treaca mai repede si sa se faca sanatoasa! Pacat ca a fost vreme urata in Moeciu, da' macar bine ca atzi iesit. Cunosc zona, este foarte frumos acolo!
Evident ca avem si noi asemenea probleme, Cius22! Astazi a luat tate telefoanele la rand, pungile din sertar, agende de telefon si cate si mai cate!
Alus, curajoasei Julia! Clara nu are curaj sa faca decat catziva pasi singura... Ea a zis astazi "stai!", de cateva zile zice "degetzele" si la papuci am senzatzia ca zice "papu"... Imi pare tare rau de ce au facut invitatzii... Vorba ta, poate la anu' o sa fei mai bine. Bucura-te ca suntetzi santosi
Bertha, bine ca ai pomenit de vaccin ca trebuie sa sun la policlinica sa vad daca au sa le faca...Daca nu, sa cumpar eu. Si la noi e aceeasi situatzie... Alergam intr-una dupa ea, nu mai sta locului deloc.
Carmenbr, tare haios a fost. Faine poze! Sa itzi traiasca puiul, sa fie sanatos si fericit!
Va pup si va doresc o seara placuta!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salut!

Mammy, multumim pt cuvintele frumoase! si darius are ceva pb cu vit d, fontanela putin mare, dar mergem la mare si speram sa se rezolve la soare.

Cius, telecomanda si telefonul mobil nu mai prezinta interes de cateva luni bune! Ultima obsesie a lui Darius si cea mai periculoasa o reprezinta prizele! Se uita numai la ele, ia orice stecher pe care-l gaseste si imi arata ca trebuie bagat acolo, inca n-are curaj sa se apropie, ca ii spun mereu ca nu-i voie. Dar imi dau seama ca va veni si ziua cand isi va face curaj si nu e deloc bine, chit ca toate prizele din casa au capacele de protectie. Ce sa mai, vine o perioada f grea pt noi!

Madutza, sanatate multa Anei, o pupam sa-i treaca repede!

Alus, bine ai revenit! Felicitari micutei umblarete! Pune-ti noaptea picioarele pe o patura, sa stea mai sus, circula sangele mai bine si a doua zi o poti lua iar de la capat!

Alina, of, speram sa se rezolve intoleranta Alexandrei! Poate e doar ceva trecator, asteapta sa vezi ce zice medicul care a ingrijit-o pana acum. Ce fel de branza i-ai dat?

Fetelor, ma ajuta cineva cu link-ul subiectului anteropr? Am ramas in urma si nu dau de el deloc!
Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna mamici si bebici!
Bertha, vezi prima pagina!Eu am scris doar un simplu mesaj, dar am vazut ca sunt cap de lista, ca si cum eu as fi deschis subiectul.Acum am pus linkul de la cel anterior in primul mesaj de la acest capitol.
Laurina, nu ai mai scris de mult timp.Ai mai pus poze noi?
La multi ani fetelor din S.U.A pentru ziua nationala !

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Urata vreme!!!Parca ar fi toamna!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Bertha i-am dat brinza slaba de la OK la pachet.Toti mi-au spus ca sar putea sa faca scaune proaste de la dinti,dar eu nu stiu ce sa mai cred ca de la 9,5 luni e tot umflata gingia de sus dar inca nu se vede nimic.
Alina

Mergi la inceput