Bine v-am gasit!

Bine v-am gasit! | Autor: Buluci

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor! Sunt Cristina, viitoare mamica de ianuarie 2006 ! Sunt foarte incantata, caci am ramas insarcinata doar la 3 luni dupa casatorie. Locuiesc acum in Azerbaijan, si as vrea sa va intreb pe cele din Romania cam cat ar costa , in totalitate, o nastere normala( spagi, flori , tra lalala) stiti voi!
Vreau sa fac o comparatie cu tariful de aici, caci daca ar fi mai ieftin in Romania as veni acolo sa nasc!
Numai bine!

cris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bine ai venit si sarcina usoara!
Te asteptam la mamici ianuarie-februarie 2006!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna Cristina si felicitari pentru sarcina!
In Romania difera preturile de la un oras la altul. Au mai fost discutii despre tarife pe acest forum. Am sa caut sa iti dau adresa sau incearca tu sa gasesti subiectul.
Parerea mea ca e bine sa nasti cu doctorul care iti si urmareste sarcina.
Pentru Romania (numai pentru nastere) poti sa iti pui deoparte in jur de 400-500 EURO.
Succes!!

Codruta & 31 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sint medici si medici. Pe mine m-a costat totul in spital in jur de 200 de euro si concluzia mea a fost ca cine e om isi face treaba si daca ii dai si daca nu si cine nu- vezi asitentele de la bebelusi in Cantacuzino- nu o sa-si faca nici cu mama spagii.
La tine totul e sa ai asigurare aici, desi, teoretic, tot ce tine de gravide e gratis. In plus, e bine sa ai si un medic care sa te vada macar in ultimul trimestru, sa nu mergi asa, la nimereala.

Mergi la inceput