Mamici de iulie-august (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bine v-am gasit!!!

AM VENIT ACASA!!!!

Multumesc din suflet pt urari! Inca nu apucat sa citesc, dar incerc sa recuperez.
Felicitari fetelor care au nascut intre timp! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si harnici la crescut!

Noi am venit ieri acasa, Bianca are 2000g, iar Rares 3200. Incercam sa ne adaptam la noul mediu, dar deocamdata ne descurcam si ne intelgem destul de bine.

Va pup pe toate si mai intru cand mai pot.

Laura de Rares si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salut fetelor, am venit si noi ieri acasa!!!!! Uraaa e tare bine la noi acasica, bebe Andrei incepe sa se obisnuiasca zic eu cu noul lui mediu.
Avem 3,400 kg, 53 cm, apgar 9. Suntem bine amandoi in mare, mami a mai tras cate ceva dupa operatie dar poate ca recuperam, mai asteptam mai multp laptic ca deocamdata dam si la biberon din pacate dar mai insistam si se pare ca o sa avem deci nu ne lasam cu rani cu tot. Suntem ambitiosi.
O sa incerc sa va mai povestesc usor usor, e mai greu acum. Urez tuturor noilor mamici refacere usoara si bebei sanatosi!!!
Ema si Laura felicitari!!!!
Am pus 2 poze dar o sa revin. Va pup pe toate de recuperat din urma ce ati scris cam greu ...

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Profit ca e mama mea la mine si supravegheaza bebeii si mai stau un pic cu voi.

Hai sa va povestesc putin cum a fost. O sa incerc sa scriu povestea nasterii mai pe larg si sa o postez intr-o zi.

Pe 12 m-am internat. La ecograf, doctorita a vazut diferenta mare de greutate dintre bebei si a constat o suferinta fetala la cel mai mic ( nu ii ajungea suficient sange). A ramas sa ma monitorizeze in urmatoarele zile si sa vedem cum facem, in ideea ca eu eram abia la inceputul a 36 de saptamani si speram sa intru in 37. Eu vroiam initial nastere naturala, dar in conditiile in care cel mai mic era cu funduletzul in jos si cu probleme, doctorita a decretat: cezariana, fara discutii, altfel poate iesi mult mai rau pt cei mici.
Duminica doctorita mea era de garda. Luni pe 13, pe la 11 m-a mai chemat la un ecograf, inainte de a pleca femeia acasa sa se odihneasca dupa o noapte plina de operatii si probleme. Puiul meu mic, nu numai ca primea in continuare cam putin sange, dar ii variau si bataile inimioarei de la 85 la 125 si inapoi. Atunci a hotarat doctorita sa intervina, pt ca era mai bine pt copilutzul cel mic.
S-a pus f. repede in miscare, eu nu am avut timp nici sa ma sperii, am apucat sa imi anuntz sotul, mama si sora ... si m-am trezit pe masa de operatie. Mi s-a facut anestezie rahi, pt ca era mai bine asa pt cei mici, decat anestezie generala.
Asa ca am fost constienta tot timpul, am discutat cu doctorita si cu anestezista, am auzit primele "cuvinte" ale celor mici si m-am linistit ( a se citi am plans ca disperata ... desi anstezista imi tot spunea ca la ea nu are nimeni voie sa planga) cand mi s-a spus ca sunt bine amandoi.
Cea mica a stat 2 zile in incubator, la terapie intensiva, dar s-a descurcat f. bine. A respirat singurica si i s-a facut un tratament preventiv, pt ca ea e de fapt o luptatoare, o fetitza mica, dar puternica.
Apoi au stat cam o saptamana amandoi la sectia de prematuri a spitalului (un loc extrordinar, cu oameni extraordinari ... o sa va povestesc mai pe larg cum a fost) si dupa aia mi-au fost dati in camera, sa am eu grija de ei. Au fost cateva momente de panica, eu prospata mamica pt prima data, m-am trezit ca trebuie sa ma grija de doua botzuri care depindeau 100% de mine, dar ne-am descurcat. Bianca a luat incet, incet in greutate si cand a ajuns la 2 kg, am plecat acasa.

Multumesc mult Irinei ca m-a sunat si mi-a trimis o gramada de mesaje. Irina, esti o dulce!

Va pup pe toate si fug la bebei.

Laura, de Rares si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

felicitari Emma, sa traiasca printesa !!! Bravo , ai fost tare !

Laura25, ma bucur pentru voi ca sunteti acasa si sa papati bine si sa cresteti mari .

Corbioana, iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa ai laptik !

Durerea sfarcurilor o am si eu dar nu cred ca are legatura cu sosirea bb-ilor... eu ma orientez -dupa cum se lasa burtika - atunci cand nu sunt alte problemutze.

O zi deosebita fetelor!
intru cand ma lasa sotzul - ca doi copii - ne batem ptr scaunul de la calc. Da` el programeaza si tre` sa-l las ...

Pupici...

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Wow, felicitari Emaimee si bebelina! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!

Avea dreptate sa nu se teama de nastere ... a avut o intuitie perfecta, ce mai! Deci fetelor, morala: atitudine pozitiva!

Irda, multa sanatate! Sper sa stea bebelina cat mai mult in burtik la mami, sa mai creasca cateva saptamani.

Bine ati revenit Laura si Ioana! E super ca sunteti acasa cu bebelusii. Incepe o noua viata pentru voi Felicitari mai ales micutei luptatoare Bianca! Ii doresc sa fie toata viata asa si sa invinga orice greutate cu forta interioara pe care o are!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emma...FELICITARI!!! Sa va traiasca printeza!!

Corbioana si Laura, bine ati revenit si spor la laptik!!

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Noi ne "chinuim" cu perdeaua si draperia din camera bebelinei....de fapt sotul ca eu dau doar din gura

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Bravo tie Laura si tu esti o luptatoare . E greu cu doi ...
dragutzii de ei. Acu imi sterg ochii bine ca sunteti bine si sanatosi toti trei!

Sanatate!

Ella 2000, Iulia si surioara eu Paula 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Corbioana bine ati venit acasa! Bebe Andrei este un dulce iar tu esti o mamica frumoasa langa bebele tau rasfatat. Imi place tare mult camera lui

Laura felicitari inca o data pentru cele doua minuni. La tine si bucuriile vin la dublu Multa sanatate tie si celor doi micuti luptatori care sunt oricum norocosi cu o mamica asa ca tine.

Asteptam in continuare detalii si sfaturi de la voi

cami si zuza mica din buritca 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Laura25, ma bucur ca sunteti bine. Esti o mamica curajoasa. Bebelusii Rares si Bianca se recunosc intre ei? Abia astept sa ne povestesti cum e cu gemenii.
Corbioana, bebe Andrei pare un cumintel si-un dragut, asa pe jumatate cum se vede in poza. Sper sa fie bine cu lapticul pana la urma .

Sa auzim numai de bine.
36+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput