Ajutati-ma! Sunt dependenta!
Raspunsuri - Pagina 2
Mica-mica spune:
Si eu mancam de la MC pana cand o data am facut o criza de stomac, asat vara de la ceva cu maioneza ( de a trebuit sa tin regim o luna ) , alta data mi-a aparut un fel de herpes la gura dupa ce am mai mancat ceva din "minunatele " produse, cafeaua este apa chioara.....asa ca m-am lecuit.
Nu mai spun ca miroase oribil in metrou la Universitate
.
"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"
oana_s spune:
La mine n-a mers niciodata cu mancatul pana mi se face rau, ca dupa aia sa mi se ia....nu mi s-a luat niciodata de : CIOCOLATA, seminte, inghetata (si iarna si vara), pateuri cu ciuperci, carne, branza...patiserie in general, pizza, chessburgeri (de la Spring, pe mine ma omoara de pofta
)...so, eu nu vad nici o solutie de scapat de dependenta
....doar vointa noastra (care la mine scartie rau).
Tzuni, suntem alaturi de tine.
Deci, ca la A.A.:
sun Oana si sunt dependenta de: "cele de mai sus"
Oana si Mara 11.08.2004
ralu_trancu spune:
mie mi s-a luat de cand, intr-o seara in loc sa mancam acasa am luat McDonaldisme pe drum spre socrii. dupa ce am terminat de mancat ma simteam groaznic. parca imi curgea sangele mai greu prin vene. de atunci rar mai mananc ceva de la fast food. asa cam 1 data la 2 luni
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Tzuni spune:
Oana, cred ca inclin sa-ti dau dreptate! Citesc sfaturile fetelor, dar ajung la concluzia ca: mirosul de la McShit imi place, gustul produselor imi place, daca mananc o data pana la epuizare (in ideea de a ma lecui), peste doua zile vreau iar. Cineva sugera sa tin McShiturile o zi in frigider si sa le mananc asa, reci ...se zice ca n-ar mai fi bune! Da de unde, mi-au placut si asa!
Araya, ideea ta cu inlocuirea McShiturilor si a chipsurilor cu seminite, alune etc...suna ok si nu prea. Pot sa incerc, dar gustul chipsurilor nu-l incolcuieste nimic si ma tem ca, pe langa dependentele mele, ma aleg cu altele, noi: seminte, alune, fistic...
Cred ca, pana la urma, totul tine de ambitie si vointa REALA de a scapa de dependenta!
Tzuni
Oricum, cand mananc multe McShituri si chipsuri, beau un ceai verde concentrat si totul pleaca la...
an-k spune:
am intrat sa vad ceva retete de lecuire si mai mult pofta mi-ati facut
, ca asa sunt eu in loc sa iau partea buna mi-am amintit de mirosuri

sper sa fiu in stare sa ma abtin
si ca sa fiu si putin on topic, cat am fost in tara eram dependenta de pui la rotisor cu mujdei, luat pe la 11 noapte de la "killer chiken" din romana, -ca atunci ma apucau poftele si foamea dupa vreo zi de dieta

pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
ioana07 spune:
Si eu CREDEAM ca sunt dependenta de ciocolata. Cateodata faceam adevarate crize...ma lua cu transpiratii si deveneam foarte nervoasa daca nu mancam ciocolata...
In momentele alea "devoram"
o cutie de toffifee in cateva minute...dupa care ma linisteam...
Asta pana cand am inceput sa mananc in fiecare dimineata miere...si, fara sa-mi dau seama nu am mai simtit nevoia sa mananc nici un fel de ciocolata... Si am ajuns la concluzia ca, cel putin in cazul meu, nevoia de ciocolata era de fapt nevoia de dulce. Acum mananc foarte rar ciocolata...si foarte putina...Nu mai sunt in stare sa mananc decat cateva patratele...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
gio spune:
Eu sunt "dependenta" de aripioarele de la KFC cu sos de maioneza cu usturoi
.....si de cola...incerc sa ma abtin dar nu reusesc 100%...cat despre mac, m-am cam lecuit pt ca miroase ff urat acolo si nu-mi place, dar mai iau din cand in cand....
sfaturi..nu sunt in masura sa dau...pe mine mai ma opreste barabatu' de la fast-food ca zice ca sunt prea scumpe
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Leditia spune:
Ei bine io-s dependenta de cafea nene..nu pot trai fara ea.Si daca ar fi sa iau ceva cu mine pe-o insula pustie un sac de cafea..sau un tir mai bine,
as lua..si cosmeticele..Poate as da de un bastinas si sa fiu frumoasa![]()
Daca de cola m-am putut lasa vreo 6 luni,am inceput sa iau acu iar,da nu-i bai ca-mi place si sprite(mai ales ca merge la gin
),cu semintele am lasat-o mai moale..ei bine io de cafea nu ma pot lasa..si nici nu vreau.As muri fara mirosu ala bun al cafelei de dimineata..
La Mc'D..merg si nu merg..poate au fost luni bune cand n-am trecut pe acolo,da' poate am fost intr-o luna si de 3-4 ori.La KFC..imi place..na..stiu ca nu-s sanatoase,da-s asa bune
..Insa nu-s dependenta..merg cand am chef si bani..nu ma trezesc teleghidata si merg inspre KFC.
Cu ciocolata am rarit-o cand am vazut ca se depune rau de tot..mancam una/zi la un moment dat.Acum mananc rar..si doar daca mi-e pofta.
Sincer acu pe caldurile astea prefer sucul cu gheata..de asta o sa devin io dependenta in scurt timp
.
Nu ma omor cu restul chestiutelor de rontait.Nu simt nevoia sa rontai ceva..si cand simt imi iau seminte..nu ca alea ar fi sanatoase si bune![]()
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by gio
Eu sunt "dependenta" de aripioarele de la KFC cu sos de maioneza cu usturoi.....si de cola...incerc sa ma abtin dar nu reusesc 100%...cat despre mac, m-am cam lecuit pt ca miroase ff urat acolo si nu-mi place, dar mai iau din cand in cand....
sfaturi..nu sunt in masura sa dau...pe mine mai ma opreste barabatu' de la fast-food ca zice ca sunt prea scumpe
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Io m-am lecuit de KFC dupa ce-am mancat in cateva dati la Unirea si, de fiecare data, sub paneul picant, am gasit urme de pene si fulgi. Semn ca aripile nu prea erau curatate...
Laura T spune:
Eu chiar nu suport produsele de la McD, doar inghetata si shake-urile,,,Nici la alte fast-food-uri nu merg, decat f.f.rar...
In schimb, dependenta de dulciuri ma omoara, am momente cand simt acut nevoia de dulce,,,si nu-mi trece prea repede. Ghinionul/norocul meu e ca-mi doresc prea mult sa nu ma ingras...deci nu pap niciodata atatea dulciuri cate as putea/vrea... Dar mi-as dori sa fiu ca persoanele acelea care papa orice si oricat si nu se ingrasa...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 2 luni) si Ramona (3 ani si o luna)
poze_cu_fetele_mele